Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.314
Cevap
10
Favori
167.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bosslarda zorlanan arkadalar antattıklarımı kesin yapın derim..

darbelerde sarsılmamak için sağlam bir zırh giyin ve İRON SHİELD büyüsünü kullanın , size gelen bütün atakları büyük emer zararı minumuma indirir. ölmezsiniz. ikinci büyü olarak combosition (ateş büyüsü alın) 16 slot veriyor zaten , bossa geldiğinizde iron shield büyüsünü kullanın ve kılıcı iki elinize alıp dalın, stamnianız bittiğinde , ateş büyüsünü kullanın ve bossa saldırmaya devam edin nefes almasın şerefsizler stamnia dolduğunda ateş büyüsünü bırakıp kılıç ile dalmaya devam edin, bu arada hp barınızı kontrol etmeyi unutmayın yarıya indiğinde tekrar doldurmaya bakın sonra tekkar dalmaya devam ve bu şekilde en baba boss bir dakikada tamamdır. . resmen tank olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 11 Temmuz 2012; 9:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Tam level 48 im Anor Londoda yardıma çağırabilecek birini bulamıyorum yazmaya girdimki yerde bir kaç işaret gördüm.
    Edit:Birisi geldi diğerini beklerken o da geri döndü kaldım yine tek başıma şu okçuları geçebilsem derdim bossa gitmek değil blacksmithe gitmek.Kapının açılabilmesi için Bossu öldürmek mi lazım?

hacı orayı geçerken acayip zorlandım ben. okcular çok fena beni deli ettiler .

sağlam bir shield al yanına ve kimseye dokunmadan koşarak okçuların oraya gel , boştan yere geride vakit kaybetme zaten bir sürü can kaybedersin boştan yere .. neyse koşarak okçular git. ilk önce sağdakine gideceksin soldakine hiç gitmesen de olur. sağdan devam et ok atmasını önlemek için yanına kadar git ok atarsa savunmada bile aşağı düşüyorsun yanına gittiğinde hedefe kitlen çaprazlama arkanı duvara ver bu şekilde sana vursa bile düşmezsin , ki sana vurduğunda büyük ihtimal aşağı düşecek kendisi böyle geçeceksin. bir kaç kere denemek zorunda kalabilirsin.

Burada en iyi silah burada lighting spear olabilir çünkü diğer silahlarla vurduğunda hareket ettiğin için sende aşağı düşüyorsun ama lighting spear ile korumadayken de olduğun yerde hareket etmeden vurabiliyorsun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: Spitz

quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

arkadaşlar ben hayatımda ilk defa rpg oynayacağım ve ilk oyunum dark souls çok zevkli bir oyun hatta o kadar zevkliki şimdiye kadar oyun oynamamışım dedittirecEk kadar neyse size iki temel sorum var.

1.eşyaların ne işe yaradığını anlatan bir metin veya site varmı.

2.online sistemi biraz garib galiba normal single oynarken dahi online oynuyomuşuz galiba. kotalı kullanıcı olduğum için biraz can sıkıyor çok kota yiyormu.

yada kapatsam online özelliğini çok şey kaybedermiyim. online nasıl oynanıyor nasıl başkalarıyla online oynarım yada başkaları benim oyunuma nasıl girer ve neden girer amaç nedir.

rpg ustalarından cevap bekliyorum.

bu arada şunuda sölim çok araştırma yaptım eşyaların ne işe yaradığını anlatan bir site bulamadım bulsamda detaylı anlatmadıkları için hiç birşey anlamadım. demek istediğim her yönüyle eksiksiz analatan bir site veya metin varmı video da olursa tadından yenmez. saygılar.

selam

itemlerin ne işe yaradıklarını darksouls.wikidot com'dan öğrenebilirsin.ama çok fazla item var biraz karışık yani ingilizcen varsa şanslısın.

2. olarak online sistemine oyunun içerisinden giriliyor. yani multiplayer seçeneği fln yok.oyunda iki form var biri undead diğeri human.online oynaman için human formuna geçmen gerekiyor.bunuda humanty ismi verilen itemlerle yapıyorsun.bonfire'da human formuna geçtikten sonra zorlandığın bir bölüm olursa yere yazı bırakırsın orange soapstone itemiyle.seninle aynı bölümü oynayan bir kişi varsa senin dünyana girmek için bir yazı bırakıyor white sing soapstone ile.o yazıyı seçtiğin zaman karşındaki oyuncuyu dünyana davet etmiş oluyorsun.sana yardım ediyor.

son olarak human formuna geçtiğinde başka kötü niyetli kullanıcıların dünyana sızmasına açık bir hale gelirsin.bu kullanıcılarda red eye orb yada blue eye orb isimli itemleri kullanarak senin dünyana sızarlar.seni takip edip öldürmeye çalışırlar.eğer ölürsen 1 humanty'ni ve elinde olan soulları alırlar.sen rakibini öldürürsen ellerindeki soulları ve 1 humanty alırsın.

oyunu videolardan,buradaki yazışmalardan takip ederek oyna.yardım almaktan çekinme sonuçta dünyanın en kazık oyunlarından birini oynuyosun.zorlanırsın yoksa.

hocam deeps deki ejdarhanın kuyrugundan düşen silah varmı varsa verebilir misin platin için sadece o silah kaldıda

levelin kaç?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

quote:

arkadaşlar ben hayatımda ilk defa rpg oynayacağım ve ilk oyunum dark souls çok zevkli bir oyun hatta o kadar zevkliki şimdiye kadar oyun oynamamışım dedittirecEk kadar neyse size iki temel sorum var.

1.eşyaların ne işe yaradığını anlatan bir metin veya site varmı.

2.online sistemi biraz garib galiba normal single oynarken dahi online oynuyomuşuz galiba. kotalı kullanıcı olduğum için biraz can sıkıyor çok kota yiyormu.

yada kapatsam online özelliğini çok şey kaybedermiyim. online nasıl oynanıyor nasıl başkalarıyla online oynarım yada başkaları benim oyunuma nasıl girer ve neden girer amaç nedir.

rpg ustalarından cevap bekliyorum.

bu arada şunuda sölim çok araştırma yaptım eşyaların ne işe yaradığını anlatan bir site bulamadım bulsamda detaylı anlatmadıkları için hiç birşey anlamadım. demek istediğim her yönüyle eksiksiz analatan bir site veya metin varmı video da olursa tadından yenmez. saygılar.

selam

itemlerin ne işe yaradıklarını darksouls.wikidot com'dan öğrenebilirsin.ama çok fazla item var biraz karışık yani ingilizcen varsa şanslısın.

2. olarak online sistemine oyunun içerisinden giriliyor. yani multiplayer seçeneği fln yok.oyunda iki form var biri undead diğeri human.online oynaman için human formuna geçmen gerekiyor.bunuda humanty ismi verilen itemlerle yapıyorsun.bonfire'da human formuna geçtikten sonra zorlandığın bir bölüm olursa yere yazı bırakırsın orange soapstone itemiyle.seninle aynı bölümü oynayan bir kişi varsa senin dünyana girmek için bir yazı bırakıyor white sing soapstone ile.o yazıyı seçtiğin zaman karşındaki oyuncuyu dünyana davet etmiş oluyorsun.sana yardım ediyor.

son olarak human formuna geçtiğinde başka kötü niyetli kullanıcıların dünyana sızmasına açık bir hale gelirsin.bu kullanıcılarda red eye orb yada blue eye orb isimli itemleri kullanarak senin dünyana sızarlar.seni takip edip öldürmeye çalışırlar.eğer ölürsen 1 humanty'ni ve elinde olan soulları alırlar.sen rakibini öldürürsen ellerindeki soulları ve 1 humanty alırsın.

oyunu videolardan,buradaki yazışmalardan takip ederek oyna.yardım almaktan çekinme sonuçta dünyanın en kazık oyunlarından birini oynuyosun.zorlanırsın yoksa.

hocam deeps deki ejdarhanın kuyrugundan düşen silah varmı varsa verebilir misin platin için sadece o silah kaldıda

levelin kaç?

140 falan aksam 8 de onlineyim

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Tam level 48 im Anor Londoda yardıma çağırabilecek birini bulamıyorum yazmaya girdimki yerde bir kaç işaret gördüm.
    Edit:Birisi geldi diğerini beklerken o da geri döndü kaldım yine tek başıma şu okçuları geçebilsem derdim bossa gitmek değil blacksmithe gitmek.Kapının açılabilmesi için Bossu öldürmek mi lazım?

hacı orayı geçerken acayip zorlandım ben. okcular çok fena beni deli ettiler .

sağlam bir shield al yanına ve kimseye dokunmadan koşarak okçuların oraya gel , boştan yere geride vakit kaybetme zaten bir sürü can kaybedersin boştan yere .. neyse koşarak okçular git. ilk önce sağdakine gideceksin soldakine hiç gitmesen de olur. sağdan devam et ok atmasını önlemek için yanına kadar git ok atarsa savunmada bile aşağı düşüyorsun yanına gittiğinde hedefe kitlen çaprazlama arkanı duvara ver bu şekilde sana vursa bile düşmezsin , ki sana vurduğunda büyük ihtimal aşağı düşecek kendisi böyle geçeceksin. bir kaç kere denemek zorunda kalabilirsin.

Burada en iyi silah burada lighting spear olabilir çünkü diğer silahlarla vurduğunda hareket ettiğin için sende aşağı düşüyorsun ama lighting spear ile korumadayken de olduğun yerde hareket etmeden vurabiliyorsun ...

Orası bela bir yer, elemanlarda ok değil resmen balista var.50 defa denemişimdir orayı ( 2 defa sevinçten düşmüştüm bitirdikten sonra :))
    En rahat Bigboss 'un dediği gibi geçersin, hatta kalkanı sağ eline alırsan 2 elle kullanıp daha çok koruma sağlayabilirisin.

• Beyler ben bu yay alma olayını oyunun en başında atlamışım. Bu yüzden kırmızı ejderhayı kuyruğundan vurupta drake sword'uda kaçırdım. Şu an undead parish deyim. Yay nerden bulabilirim yoksa geçmiş olamı?
  • Undead Burg'daki merchant'tan alabilirsin.
  • videonun 1.05 saniyesinde ki adamı öldürdüm fakat bana black knight sword kılıcını vermedi hatta bir tane daha vardı onuda öldürdüm yine vermedi neden?
    bir sorum daha var soul arrow ve buna benzer şeyleri kullanabiliyorum ama magic weapon diye bir şey var onu kullanamıyorum neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 11 Temmuz 2012; 15:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Great Wolf Sif'e geldim kılıcı üst üste 2 defa savurunca hep ölüyorum ya yuvarlanıp altına girip bacaklara çalışayım dedim yarıya kadar indirebildim canını 4-5 kere denedim de olmadı yarın bakacağız artık . Drake sword yetmiyor artık lvl42 mi neydi .

Great Combustion yap, daha iyi bir kalkan kullan. Bu boss dövüşü kalkanının iyiliğiyle alakalı
    Mesela ben Havel's Greatshield'la çok rahat aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bosslarda zorlanan arkadalar antattıklarımı kesin yapın derim..

darbelerde sarsılmamak için sağlam bir zırh giyin ve İRON SHİELD büyüsünü kullanın , size gelen bütün atakları büyük emer zararı minumuma indirir. ölmezsiniz. ikinci büyü olarak combosition (ateş büyüsü alın) 16 slot veriyor zaten , bossa geldiğinizde iron shield büyüsünü kullanın ve kılıcı iki elinize alıp dalın, stamnianız bittiğinde , ateş büyüsünü kullanın ve bossa saldırmaya devam edin nefes almasın şerefsizler stamnia dolduğunda ateş büyüsünü bırakıp kılıç ile dalmaya devam edin, bu arada hp barınızı kontrol etmeyi unutmayın yarıya indiğinde tekrar doldurmaya bakın sonra tekkar dalmaya devam ve bu şekilde en baba boss bir dakikada tamamdır. . resmen tank olursunuz.

Iron Flesh diycektin herhalde

• quote:

videonun 1.05 saniyesinde ki adamı öldürdüm fakat bana black knight sword kılıcını vermedi hatta bir tane daha vardı onuda öldürdüm yine vermedi neden?
    bir sorum daha var soul arrow ve buna benzer şeyleri kullanabiliyorum ama magic weapon diye bir şey var onu kullanamıyorum neden?

Rastgele düşüyorlar

• Cevap için teşekkür. Undead burgdeki ( o iki mızrakılı iskeleti öldrüp kutuların altında merdivenle inilen yerdeki kişi sanırım)merchantla konuştum sonra kestim ama yay vermedi diye hatırklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBoy22

quote:

bosslarda zorlanan arkadalar antattıklarımı kesin yapın derim..

Iron Flesh diycektin herhalde

Iron Flesh
    aynen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BigBoy22

quote:

videonun 1.05 saniyesinde ki adamı öldürdüm fakat bana black knight sword kılıcını vermedi hatta bir tane daha vardı onuda öldürdüm yine vermedi neden?

Rastgele düşüyorlar

yine sorularım var. cevaplarsan memnun olurum şimdiden teşekkürler.

1.ring of the evil eye ring bu yüzüğün ne işe yaradığını sölermisin?
    2.havels ring bu yüzüğün ne işe yaradığını sölermisin?
    3.speckled stoneplate ring bu yüzüğün ne işe yaradığını sölermisin?
    4.blue tearstone ring bu yüzüğün ne işe yaradığını sölermisin?
    5.dung pie ne işe yarar?
    6.alluring skull ne işe yarar?
    7.sunlight medal ne işe yarar?
    8.magic weapon kullanamıyorum neden?

• sorularım var. cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.

5.dung pie ne işe yarar?
    8.magic weapon var fakat kullanamıyorum neden?
  • quote:

sorularım var. cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.

5.dung pie ne işe yarar?

http://darksoulswiki.wikispaces.com/

Bütün cevaplar var burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

quote:

sorularım var. cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.

5.dung pie ne işe yarar?

http://darksoulswiki.wikispaces.com/

Bütün cevaplar var burada.

kardeş ingilizcem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 11 Temmuz 2012; 19:21:48 >

• sorularım var. cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler. bu arada internet sitesini söylemeyiniz ingilizcem yok. hem çevirsem bile birşey anlamıyorum çünkü tarzanca çeviriyor. düzgün çeviri yapsa bile bu oyuna özel terimler olduğu için bir şey anlamıyorum rpg ciler bu terimleri bilirler ben ilk defa rpg oynuyorum.

5.dung pie ne işe yarar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 11 Temmuz 2012; 19:06:10 >
  • quote:

sorularım var. cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler. bu arada internet sitesini söylemeyiniz ingilizcem yok. hem çevirsem bile birşey anlamıyorum çünkü tarzanca çeviriyor. düzgün çeviri yapsa bile bu oyuna özel terimler olduğu için bir şey anlamıyorum rpg ciler bu terimleri bilirler ben ilk defa rpg oynuyorum.

5.dung pie ne işe yarar?

ring of evil eye -hp statına %20 gibi bi artı getiriyor olması lazım
    havel's ring - endurance statın düşükse ağır zırhları taşıyabilmeni sağlar yoksa hareketlerin yavaşlar.
    speckled stoneplate ring - büyü,ateş ve lighting defansını %25 arttırır.
    blue tearstone ring - hp'in %50nin altına düştüğünde %20 artı koruma sağlar.
    dung pie - pvp için kullanılan bir itemdir single player oynarken bir işine yaramaz.karşındaki rakibe toxic hasarı verir.
    alluring skull - bazı düşmanlara şaşırtmaca amaçlı kullanabilirsin.fırlattığın zaman düşmanın arkasına düşer parlak bi ışık çıkartır oda dönüp bakar armut gibi.sende gidip kesersin
    sunlight medal - pve itemidir.başlarının dünyasına yardım amaçlı girmeni sağlar.kullanmak için sunlight covenantına üye olman gerekir.
    magic weapon'u kullanabilmen için muhtemelen faith stat'ın yetmiyordur.

• quote:

quote:

sorularım var. cevaplarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler. bu arada internet sitesini söylemeyiniz ingilizcem yok. hem çevirsem bile birşey anlamıyorum çünkü tarzanca çeviriyor. düzgün çeviri yapsa bile bu oyuna özel terimler olduğu için bir şey anlamıyorum rpg ciler bu terimleri bilirler ben ilk defa rpg oynuyorum.

5.dung pie ne işe yarar?

ring of evil eye -hp statına %20 gibi bi artı getiriyor olması lazım
    havel's ring - endurance statın düşükse ağır zırhları taşıyabilmeni sağlar yoksa hareketlerin yavaşlar.
    speckled stoneplate ring - büyü,ateş ve lighting defansını %25 arttırır.
    blue tearstone ring - hp'in %50nin altına düştüğünde %20 artı koruma sağlar.
    dung pie - pvp için kullanılan bir itemdir single player oynarken bir işine yaramaz.karşındaki rakibe toxic hasarı verir.
    alluring skull - bazı düşmanlara şaşırtmaca amaçlı kullanabilirsin.fırlattığın zaman düşmanın arkasına düşer parlak bi ışık çıkartır oda dönüp bakar armut gibi.sende gidip kesersin
    sunlight medal - pve itemidir.başlarının dünyasına yardım amaçlı girmeni sağlar.kullanmak için sunlight covenantına üye olman gerekir.
    magic weapon'u kullanabilmen için muhtemelen faith stat'ın yetmiyordur.

hocam 140 levelim hemen level atlaya bilirim hade PVP yapalım bana şu silahı verin alim şu platinyum u

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.