Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
73
Favori
190.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu oyunun coop yapısıyla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi? Bütün oyun coop oynanabiliyor mu? Sadece boss savaşlarında mı beraber oynanabiliyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Donatn

    Arkadaşlar bu oyunun coop yapısıyla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi? Bütün oyun coop oynanabiliyor mu? Sadece boss savaşlarında mı beraber oynanabiliyor ?
    İlk boss'a kadar co-op oynayamazsınız sonrasında bütün oyunu co-op oynayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    İlk boss'a kadar co-op oynayamazsınız sonrasında bütün oyunu co-op oynayabilirsiniz.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • Herkese selamlar,

    DS3 benim de hayatıma girdi ve sürekli bir araştırma içerisine girdim Türkçe kaynak olarak burayı kullanıyorum zaten sürekli. Aklıma takılan sorular var.

    Ben bu oyunu hiç questlere vs. dikkat etmeden oynadım. NG+ da bu akışı etkiler mi?
    Longsword +5 ile oynuyorum en son Yhorm the Giant'ı kestim ve orada bıraktım. Longsword'a fire gem basmak istediğim zaman şundan emin olamıyorum. Physical 140, Fire 140 olarak yazıyor. Hasar verirken bu ikisinin toplamı kadar mı hasar verebiliyorum?
    Knight oynuyorum str ve dex olarak ilerliyorum. 26dex 26str olması lazım. Pek fazla anlamıyorum stat vermekten ama nasıl devam etmeliyim?

    Teşekkürler herkese




  • oyuna birinci oyunu bitirdikten sonra o heyecanla başladım fakat hiç beğenmedim insanın oynayası gelmiyor dark souls 1 efsane olarak kalacak anlaşılan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odesy

    oyuna birinci oyunu bitirdikten sonra o heyecanla başladım fakat hiç beğenmedim insanın oynayası gelmiyor dark souls 1 efsane olarak kalacak anlaşılan
    Kesinlik katılıyorum.
    Seriye Bloodborne ile başlayıp sizin tam tersi olarak BB>DS3*2 ve 1 olarak devam ettim. Son oynadığım 1. oyun olmasına nazaran DS3 ve 2'ye göre çok daha beğenerek oynadım ilk oyunu.Bloodborne ise çok farklı bir yeri var benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trgamer41 ds3 yardımcı aranıyor Xbox one için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almak istiyorum ama bazi bosslari tek basima kesemem diye korkuyorum.su saatte yanima oyuncu da bulamam oyunda.alinir mi sizce? Gerci kardeslik konusunda pri satanda yok oyunla hala 210 lira tr psn de(en ucuz bizde satiliyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    1-2 hafta önce falan deluxe edition 84 TL ye düşmüştü, bende o zaman aldım. Serinin öncelerini pc de oynamıştım. Beraber oynayacak birilerini mutlaka forumdan bulursun eğer bu seriyi seviyorsan. İndirim olduğunda almanı tavsiye ederim. Benim bir tek Deamon soul's var oynamadığım, o da ps3 de olduğu için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    O firsati kacirmisim hocam.umarkm yine indirim yaparlar oyuna alip oynarim.bu tur oyunlarda ne tarafa gidecegimi kestiremiyorum pek.uzagim biraz bu tarz oyunlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Geniş ve karmaşık harita yapısına sahip, aslında bir anlamda nasıl oynadığınla alakalı, yani etrafı gezip neler var diye bakmak istersen zaman harcamak gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    Psn kardeslik konusunda bu oyunu kovalim ben en iyisi.alirsam kayboldugum yerde tam cozum videolarina bakarim artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    hocam valla bende oyunun 2.si de var 3.sü de.. hala aktif olarak ara ara girip oynuyorum.. şuana kadar 1 kere bile yardım almadım bosslarda. oynanışa alıştıktan sonra desteğe pek ihtiyacınız kalmıyor açıkçası.. benim de 7-8 kere ölüp ulan ben nasıl geçicem burayı dediğim yer oldu.. ama bir şekilde geçiliyor.. darkeater midir en zor bosslardan birisi mesela.. ama o kadar çalıştım ki o bossa neredeyse damage almadan kesicek kıvama geldim :) tabi hala tek hatada öldürebiliyor seni o ayrı dfşlgkd ben xbox üzerinden oynadığım için sanırım yardım edemem ama youtube videoları yardımcı olur sana yeterince.. yerli istersen fırtınad yabancı istersen fightingcowbow videoları var yardımcı olabilecek..
  • SweptureX kullanıcısına yanıt
    Hocam indirime girmisken bloodborne ile baslim dedim bu seruvene.suan iyi gidiyor bloodborne.baya baya sariyor hele ki boss u kestigin andaki haz inanilmazbittikten sonra bunu da alip oynamayi dusunuyorum.tavsiyeler icin tesekkur ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 5 Nisan 2019; 1:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    bloodborn oynamadım henüz ama baya sevilen bi oyun :) fırsat olursa onu da bir gün oynamayı planlıyorum. dark souls'a göre hızlı olduğunu biliyorum. herkes kolay zor kıyası yapıyor ama ben hepsinin 3 aşağı 5 yukarı aynı zorlukta olduğunu düşünüyorum.. bloodbornu önce oynarsan dark souls daha kolay gelecektir.. dark souls'u önce oynarsan bloodborn.. çünkü oyunun mekaniklerine alışırken çok zorlanıyosun ve oyun sana zor geliyor.. diğer oyunlara geçince mekanikleri öğrendiğin için diğer oyunlar biraz daha kolay geliyor.. hangi oyunu daha çok seveceğin meselesi ise biraz tercih işi gibi..
  • Yav şu iskeletlerin olduğu bölümdeki boss u bir türlü geçemiyorum. Yardım çağırıyorum kimsede gelmiyor. Oyunda online sayısı bayağı azaldı her halde. Güçlü de bir silah upgrade ettim ellerine vuruyorum ama çok az canı gidiyor var mı ince bir noktası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, oyunu ashes of arandiels dlcsi ile birlikte almıştım aylar önce, daha önce ps4te bloodborne'da 5. boss'ta falan 40 kere falan ölünce bırakmıştım, daha önce de Türk bütün youtuber ve yayıncıların walkthroughlarını izledim, oyun evrenini ve oyunları çok seviyorum, ancak beceremiyorum bir türlü, yeteneğim mi yok nedir :D , şimdi benim 2 sorunum var onlar için yardım isteyecektim, 1.si ben oyunu pcde xbox one s wireless controller ile oynuyorum, sağ analogla kamera dönüyor ancak cok hızlı, kamera hareket hızı gibi bi ayar var onu 0a indirince de 10da bırakınca da hep aynı, çok hızlı dönüyor, bu konuda ne yapabilirim?
    2. sorum ise ben daha hiç high wall of lothric bölgesini geçmedim, oranın bossuna da gelmişliğim yok 2. kez deniyorum oyunu oynamayı, acaba tüm oyunu benimle birlikte oynayabilecek biri var mı pcde ? co-op şeklinde dcden falan bağlanarak ne bileyim hani yardımcı olabilecek, bi de level sınırları var onlara takılmadan oynayabilirsek harika olur.Herkese iyi oyunlar dilerim :)




  • Kardelik konusuna 1 aydir bakiyorum su oyunun pri hakki satan yok.psnden de 160 lira verip almak istemiyorum.bu oyunu oynayamicam galiba.pri hakkini satan varsa ozel mesaj atabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Aynısını sec için arıyorum ben de yok arkadaş herkes saklıyo oyunu herhalde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santa.Monica

    Kardelik konusuna 1 aydir bakiyorum su oyunun pri hakki satan yok.psnden de 160 lira verip almak istemiyorum.bu oyunu oynayamicam galiba.pri hakkini satan varsa ozel mesaj atabilir
    Bitirip satmıştım. Özleyip bende tekrar almak istedim forumda satan göremedim. En sonunda sıkılıp kutulu 60 TL’ye aldım.
    Bloodborne’u platinlemiştim. Sıra bunda :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.