Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
192.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam. Eskisi gibi online yardıma gelende yok oyunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Eyvallah hocam. Eskisi gibi online yardıma gelende yok oyunda
    Benim save dosyalarım eski ps4 de kaldığından oyuna yeniden başlamadım. Yoksa gelirdim yardıma.

• Beyler dark souls serilerinde online oyuncu sayısı en fazla olan şu anda hangisi bilgisi olan var mı?

• Oyuna Knight karakteriyle başladım ama tuş atamalarını doğru dürüst çözemiyorum. çift el ile balta vuruşunu nasıl yapıyoruz? teşekkürler
  • Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    Ben de Nioh platinledikten sonra heves edip ds3'e başladım ama çok karmaşık geliyor şu an. Yardım çağırmayı bile beceremiyorum..
  • silahı çift el nasıl kullanacağım. çözemiyorum. yardım lütfen
  • ceyhun erdem C kullanıcısına yanıt
    Üçgene basarak kullanabilirsin

• auslaender kullanıcısına yanıt
    Zaten pek gelmiyor artık veya bana fazla denk gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedgehog!

Üçgene basarak kullanabilirsin
    yok hocam onla olmuyor.
    Balta ve kalkan kullanıyorum. Kimi zaman da baltayı çift el ile kullanıyorum ve bunun için gamepad üzerinde üçgene basmam yeterli oluyor. Olmaması çok ilginç gerçekten. PC mi oynuyorsun? Belki farklı olabilir diye sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedgehog!

Balta ve kalkan kullanıyorum. Kimi zaman da baltayı çift el ile kullanıyorum ve bunun için gamepad üzerinde üçgene basmam yeterli oluyor. Olmaması çok ilginç gerçekten. PC mi oynuyorsun? Belki farklı olabilir diye sordum.
    yok hocam ps4 gamepad kullanıyorum. ilk söylediğiniz zıprama da olmamıştı. youtubedan bulup hallettim. jump için l3 tuşuyla ileri giderken aynı anda o tuşuna da basıyorsunuz. atlamak istediğinzde l3 tuşuna basmanız lazım. böyle yaparak zıplayabildim. sizin söylediğiniz gibi olmuyor.
    Hocam sol elde kalkan kullaniyorsaniz sol yon tusuna basarak kalkani sirtiniza alin daha sonra tusuna basarak cift el kullanabilirsiniz silahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 5 Mayıs 2019; 6:7:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    Santa.Monica kullanıcısına yanıt
    oldu hocam. çok sağ olun
    Rica ederim :) keyifli oyunlar dilerim

• Dün 3 kişi undead settlement kese kese ilerliyorduk Bir invade yedik, gelen adamın hiç bir türlü canı gitmiyor. Backstab filan hiç bir türlü gitmiyor canı. Hepimizi kesti sonunda. Böyle bir özellik mi var ?
    Oyunu ilk çıktığında bitirmiştim NG++ kadar böyle bir şey görmedim hiç. DLC 'ler ile gelen bir büyü filan mı var ?
  • oyunun zor olduğunu bilerek aldım. mekaniklerine alışırsam ve sabırda göstererek oyunun orta aşamalarına kadar solo gelirim diye hedefleyerek çıktım yola.
    Dün curse rotted greatwood ile karşılaştım. bildiğiniz kaz mı kazma bir boss. Tek seferde alacağım boosu, 6-7 denemem de alabildim. ümitsizliğe kapılmasam da, bu kadar zor olmamalıydı diye düşünüyor insan.
  • shupusbu kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek ihtimal trainer kullaniyordur şerefsiz.yoksa 3 kişi kesilmicek adam yok, en azından canını gotururdunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Çok yüksek ihtimal trainer kullaniyordur şerefsiz.yoksa 3 kişi kesilmicek adam yok, en azından canını gotururdunuz
    Bize de hile gibi geldi zaten ama PS4 nasıl yaptı anlamadım PC olsa tamam .
  • Bu oyunları oynayamıyorum ya yok olmuyor :D ilk bosstan sonra ki oda yalandan bir bosstu. zırhlı bir şovalye var direk indiriyor orda takıldım. Backstap nasıl yapılıyor söyler misiniz ? düşmana kilitliyken mi yapmamız daha rahat yoksa kilitli değilken mi ?
  • mockingjay kullanıcısına yanıt
    Kilitli olmaniz gerekiyor.nasil anlatsam bilemedim simdi.youtube a yazin hocam cikan videolardan anlarsiniz cok rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 8 Mayıs 2019; 7:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.