Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark Dark Souls 2'nin İlk İnceleme Puanları

From Software'in merakla beklenen aksiyon-rpg oyununun ilk inceleme puanları yayınlandı. Şu an oyunun PS3 sürümünün Metacritic ortalaması 92 görünürken, Xbox 360 sürümünün ortalaması ise 91 görünüyor.

Özellikle Game Informer'ın Dark Souls 2'ye 98 puan vermesi dikkat çekici. Bakalım diğer oyun otoriteleri kaç puan verecekler?

IGN – 9 / 10
    Polygon – 9 / 10
    GameSpot – 9 / 10
    Destructoid – 9 / 10
    USGamer – 5 / 5
    Rev3 – 4 / 5
    Game Informer - 98
    GamesRadar – 4.5 / 5
    Ausgamers - 96
    Polygon - 90
    EGM - 85

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dark_Souls_2nin_ilk_inceleme_Puanlari-53318.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu psnden alsak 13ü gecesinden itibaren oynamaya başlayabiliyor muyuz yoksa 13 ünden itibaren mi indirmeye başlayabiliyoruz acaba?
  • Işıklandırma kısılmış. Bundan sonra ilk gösterilen videoların hiç birine inanmamak lazım.

•  DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)

DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)
  •  DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)

• spota ne zmn düşer arkadaşlar sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Işıklandırma kısılmış. Bundan sonra ilk gösterilen videoların hiç birine inanmamak lazım.

/>

/>

Böyle bir şeyi From Software den kesinlikle beklemezdim.Adamlar ne yapmış öyle aradaki fark uçurum.İlk Dark Soulsun grafikleri bundan daha iyiydi.Adamların 3 yıl sonraki oyundaki grafiğe bak arkadaş.Onu geçtim ilk başta böyle görsel gösterip oyunda aynısının olmaması ile insanı salak yerine koyuyorlar olmadı From Softaware

• quote:

Orijinalden alıntı: psychotron_

Eskisi gibi bonfirelarda level up yapamıyoruz çok saçma olmuş
    Backstab de değişmiş yaparken vurabiliyor başkası gelip
    Işıklandırmalarını hiç beğenmedim oyunun baya gerilemiş
    Hollowkende invade edilebiliyorsunuz o da değişmiş
    Oyunun başından artık bonfirelar arası travel koymuşlar.

Save olayi nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım saattir aynı boss'ta yayın izlemek isteyenler.
    http://www.twitch.tv/dansgaming
  • Oyunu gereksiz zor yaptıkları kanaatindeyim. Oyun zevk almak içindir yahu, sinir krizi geçirmek için değil,tabii vur kır ilerle olmasın ama NPC lerin güçlerini biraz daha dengeli yapabilirlermiş.şimdi çıkıp diyecekler '' oyunun zevkli olan kısmı bu '' ama ben katılmıyorum aynı düşmanı 50 defa kes aynı mekandan 50 kere geç. Buna ya zaten oyun oynamaya fazla zaman yok, ben en iyisi Southpark oynayayım o daha zevkli ;-)

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Yarım saattir aynı boss'ta yayın izlemek isteyenler.

Hala aynı boss'ta
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Hala aynı boss'ta

Aynen adam boss'un enerjiyi 30. denemede anca yarıya kadar indirmeyi başardı , normal npc bile 2 vuruşta öldürüyo. Ben ilk oyunu oynamadım ama bu adam hard mode'ta mı oynuyor yoksa bu oyun bu kadar kasıntı mı ? health potion içmeye bile vakit yok yahu. Kenarda yorumları okuyorum oynayanlar oyunun insanı kanser edeceğini söylüyorlar saçma bi zorluk olduğundan bahsediliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Hala aynı boss'ta

Aynen adam boss'un enerjiyi 30. denemede anca yarıya kadar indirmeyi başardı , normal npc bile 2 vuruşta öldürüyo. Ben ilk oyunu oynamadım ama bu adam hard mode'ta mı oynuyor yoksa bu oyun bu kadar kasıntı mı ? health potion içmeye bile vakit yok yahu. Kenarda yorumları okuyorum oynayanlar oyunun insanı kanser edeceğini söylüyorlar saçma bi zorluk olduğundan bahsediliyor

Ben de ilk oyunu oynamadım. Oyunun aldığı yüksek puanları görünce bir deniyeyim diye düşündüm ama oyun oynarken kanser olamaya niyetim yok, ben bu oyunu hayatta oynamam.

• PS3 vs Xbox One

http://www.lensoftruth.com/head2head-dark-souls-ii-screenshot-comparison-ps3-vs-xbox-360/

• Eski oyunlarini oynayip da bu oyunu begenmeyen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Eski oyunlarini oynayip da bu oyunu begenmeyen var mi?

Çıkan 3 souls oyunu arasında en iyisi.
  • Serinin butun oyunlarini oynamis biri olarak bu oyunun ps3 sistemindeki performansi beni hic memnun etmedi. Sanirim pc versiyonunu bekleyecegim

• Oyunu alıp oynayın ondan sonra kötüleyin, boş boş resimler üzerinden konuşmayın mümkünse

• İlk iki oyun içinde Demon's Souls daha zordu, bu oyunu henüz denemedim ama betasında bana çok da zor gelmemişti açıkçası; oynamayı bilmek lazım biraz da... Çünkü görüyoruz walkthrough videolarında, komik bir şekilde Kratos vari dalanlar oluyor ama böyle bir oyun değil DS serisi, savunma yapılması gereken yerde savunacak, saldırı yapılması gereken yerde de saldıracaksın. Olay sabır ve doğru anı beklemekte yatıyor. Bir vuruşta on tane adamı öldürmek, tek bir adamla gerçekçi bir şekilde çarpışmaktan daha zevkli geliyorsa eğer, zaten o kişiler çok yanlış adresteler.
  • Acıkça sı Soul serisinin en kolay oyunu diyebilirim bu bile zor geliyorsa bence oyun size hitap etmiyor demektir boss ların 2-3 tane kombine çeşitleri var onları dikkatli izleyip hangi kombine den sonra boşa düştüğünü bulduktan sonra gerisi çok kolay zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.