Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: psychotron_

Eskisi gibi bonfirelarda level up yapamıyoruz çok saçma olmuş
    Backstab de değişmiş yaparken vurabiliyor başkası gelip
    Işıklandırmalarını hiç beğenmedim oyunun baya gerilemiş
    Hollowkende invade edilebiliyorsunuz o da değişmiş
    Oyunun başından artık bonfirelar arası travel koymuşlar.

Save olayi nasil ?

Save tüm seride otomatik zaten
  • quote:

quote:

quote:

Save olayi nasil ?

yok zaten cvp varmis yukarda bonfire olayi yeterli olmus save olayi kotu olurdu kolaylasirdi oyun ben sanki demons souls daha cok hosuma gitmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Save olayi nasil ?

yok zaten cvp varmis yukarda bonfire olayi yeterli olmus save olayi kotu olurdu kolaylasirdi oyun ben sanki demons souls daha cok hosuma gitmisti

Ben demon's souls'un üstüne çok az oyun tanıyorum bu nesilde.Dark souls 2'nin de daha iyi olacağını sanmıyorum.

• ya bu oyun neden hala gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

ya bu oyun neden hala gelmedi.

gelmedi derken çıktı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Yarım saattir aynı boss'ta yayın izlemek isteyenler.
    http://www.twitch.tv/dansgaming

Hala aynı boss'ta

Aynen adam boss'un enerjiyi 30. denemede anca yarıya kadar indirmeyi başardı , normal npc bile 2 vuruşta öldürüyo. Ben ilk oyunu oynamadım ama bu adam hard mode'ta mı oynuyor yoksa bu oyun bu kadar kasıntı mı ? health potion içmeye bile vakit yok yahu. Kenarda yorumları okuyorum oynayanlar oyunun insanı kanser edeceğini söylüyorlar saçma bi zorluk olduğundan bahsediliyor

Ben de ilk oyunu oynamadım. Oyunun aldığı yüksek puanları görünce bir deniyeyim diye düşündüm ama oyun oynarken kanser olamaya niyetim yok, ben bu oyunu hayatta oynamam.

Oh bee oyun kolaylaşmamış yine çıldırtacak bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: console-master

ya bu oyun neden hala gelmedi.

gelmedi derken çıktı oyun

oyun çıktıda spota gelmedi.
  • İzlemedim videoyuda boss savasina yine en son bonfire dan gidiliyor dimi

• oyunu alıp oynayan var mı forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LejyonArthur

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Işıklandırma kısılmış. Bundan sonra ilk gösterilen videoların hiç birine inanmamak lazım.

/>

/>

Böyle bir şeyi From Software den kesinlikle beklemezdim.Adamlar ne yapmış öyle aradaki fark uçurum.İlk Dark Soulsun grafikleri bundan daha iyiydi.Adamların 3 yıl sonraki oyundaki grafiğe bak arkadaş.Onu geçtim ilk başta böyle görsel gösterip oyunda aynısının olmaması ile insanı salak yerine koyuyorlar olmadı From Softaware

Buyuk hayal kirikligi gorsel olarak. Dark souls 1 bile cok daha iyi grafiklere sahipti.

• twitch tv de izledim ve emin olun oynarken grafiğe bakmazsınız iyi olsa tabi daha güzel olur ama oynanış zorluk gene çok güzel olmuş en kısa zamanda alıcam ps3e
  • Asosyal ve işsiz olmak isterdim suan :) oyun evde bekliyor gidip oynayamiyorum gunduz işteyim akşam her gün gorustugum insanlari satip eve gidemiyorum bide south park var daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Asosyal ve işsiz olmak isterdim suan :) oyun evde bekliyor gidip oynayamiyorum gunduz işteyim akşam her gün gorustugum insanlari satip eve gidemiyorum bide south park var daha.

Allah oyuncu ve oyuncu yakınlarının yardımcısı olsun
  • oyunu daha zorlaştırmışlar.

bonfireler arası kısalmış,
    oyunun sonuna kadar maksimum 8 flaskınız var artık,
    kalkanlar zayıflatılmış,
    öldüğünüz zaman yeniden dirildiğinizde hp barınız kısalacak, gibi yine insanları çileden çakartmak için eilnden geleni yapmışlar, ama yinede benim gibi yüzlerce kez ölmeyi göze alanlar oynayacaktır.

ps4 de sağlam grafikleri ile yeni bir seri gelirse ki geleceğini düşünüyorum o zaman tadından yenmez.
  • Bonfire olayi kisa mesafedeyse yeter 👍

• sonunda aldım oyunu.başlarım birazdan.
  • Şu oyun nasıl çıkmaz 4'e ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Şu oyun nasıl çıkmaz 4'e ya...

Bnce mutlaka gelir bende kararsizim basliyimmi yoksa 4emi bekliyim diye

• Yaklaşık bir 20 saat kadar oynadım oyunu, 50 lvl oldum, birkaç boss kestim. Açıkçası şu ana kadar ki düşüncem üç oyun içerisinde en kolayı olmuş. Bazı yönlerden Demon's Souls'a dönüş olmuş gerçi, ama oyun genel olarak bozulmuş. Şahsen Demon's Souls gibi bir oyunu yapan adamlardan daha acımasız kararlar almasını beklerdim, ama zaman geçtikçe oyun daha da yumuşuyor. Oynadığım yere kadar ki detayları sıralayayım.

-İlk olarak en tatsız kısım bonfire'lar arası geçişin daha oyunun başında açık olması, önce ki oyunda neredeyse bitmeye yakın elde ediyorduk. Demon's Souls'da yoktu bile...
    -Majula adlı mekan, Demon's Souls'daki Nexus mantığında yapılmış gibi; hemen hemen tüm ihtiyaçlar o mekanda gerçekleşiyor.
    -Yine Demon's Souls'a benzer şekilde sağlık barı öldükçe azalıyor. DeS'de ölünce tamamen yarıya iniyordu, burada öldükçe azalıyor ama Dark Souls'da kullanılandan daha iyi bir fikir olduğu kesin.
    -Humanity'nin yerine Human Effigy diye başka bir zamazingonun geldiğini betada görmüştük. Aslında humanty'den işlev olarak bir farkı yok; yine bizi undead moddan insan moduna geçiriyor. Sadece humanty gibi çok sayıda toplamanın bir getirisi yok.
    -Level atlama işlemi, bonfire yerine ilk yayınlanan CGI videoda gördüğümüz Emrald adındaki güzel ablamız tarafından gerçekleşiyor artık, tabii bu da şu demek her level atlamak gerektiğinde Majula'ya dönmemiz icap ediyor; aynı Demon's Souls'da Nexus'a dönmemiz gibi.
    -Dark Souls'daki Kindle, Estus Flask Shard; Fire Keeper Soul ise Sublime Bone Dust olarak değişmiş ama işlevleri yine aynı. Estus Flask Shard, Flask sayısını, Sublime Bone Dust'da değeri arttırıyor. Yalnız Estus Flask Shard'ı Emrald'a vererek yapıyoruz, eskisi gibi bonfire üzerinden değil. Bone Dust'ı ise direk bonfire 'da yakıyoruz.
    -Flask'ların yanı sıra çok sayıda bulabileceğimiz ek HP sağlayan life gem seçeneği de eklenmiş. Üç çeşit life gem var, her birinin verdiği değer farklı.
    -Kullanmadığımız eşyalarımızı satabilme seçeneği de eklenmiş. Gavlan adında kafası güzel bir abimize satıyoruz malları, ama kendisi her zaman aynı yerde durmuyor. İlk yeri No Man's Wharf adında sinir bozucu bir mekan.
    -Meşale olayı oyuna güzel bir dinamik katmış. Sadece mekanları aydınlatmak için değil, bazı düşmanlarda da etkili oluyor. Birçok mekanda yanmayı bekleyen meşaleler de var, onların hepsini yakabiliyoruz. Ama bu bazen dezavantaj olabiliyor, çünkü mekan aydınlandıkça uzaktaki düşmanlar bizi görebiliyor, karanlıkken sadece yakındakiler fark ediyor. Ayrıca meşaleye süre de koymuşlar, süre bitince o meşale bir daha kullanılamıyor. Yeni bir meşale bulmak gerekiyor, bunu da tamamen random yapmışlar. Npc'lerden düşmesini beklemek gerekiyor ve bulunan her meşale kullanma süresini de arttırıyor.
    -Repair işini değiştirmişler. Artık bonfire'a her oturduğumuzda tüm araç gereç otomatik olarak tamir ediliyor. Tabii yine repair araçları kullanarak ya da blacksmith'lere uğrayarak tamir yapılabiliyor ama bonfire sayesinde onlara hiç gerek kalmamış.
    -Cinsiyet değiştirme tabutu koyulacağı söyleniyordu, ki doğruymuş. Oyunun ilk mekanı Betwixt'de iki tane su aygırına benzeyen yaratığın orada bir tabut var, girip çıktığınızda cinsiyetiniz değişiyor.
    -Kullanılabilir ekipmanların sayısı arttırılmış. Üçer slot silah, kalkan, dörder slot yüzük, ok ve sekiz slotda diğer araç gereçler için ayrılmış. Bu seçenekler içerisinde en sevindiğim kısım yüzük slotlarının arttırılması oldu, çünkü çok iyi yüzükler bulup da kullanamıyor ya da başka işe yarar yüzükten feragat etmek zorunda kalıyorduk.
    -Upgrade olayı ise Dark Souls ile hemen hemen aynı, belli itemlarla (titanite shard, chunk vs.) geliştiriyoruz. Ancak bu defa +5,+10 şeklinde değil, +3,+6,+9 şeklinde gidiyor ve sonrasında da yine element eklenebiliyor.

Grafik konusunda da evet, gösterilen o videolara göre bir gerileme söz konusu ama böyle bir oyun için bir şey ifade etmiyor açıkçası görsel kalite.

• Oyunu psnden aldim hala acilmadi ya onsiparis .

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.