Şimdi Ara

Dark Shadows (2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Johnny için 6/10 diyorum o'da zorlama ile
  • Olay olabilitesi yüksek bi film bence
  • takip
  • Eva Green'in olduğu sahnelerin hiç birinde konuşmaları dinleyemedim ve altyazıyı okuyamadım
  • dvdrip çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

dvdrip çıktı

Hobaaa işte beklediğim haber! Adamsın X@ndeR
  • Bu filmi uzun zamandır bekliyordum ve beklediğime kesinlikle değdi. 9/10 diyorum. Hem epsrpili hem ciddi hem de fantastik bir film. Makas Eller, Şeytan Berber filmlerini sevenler bunu da sevecektir. Yalnız bir yiyişme sahnesi var aile içinde izleyecekseniz orayı geçebilirsiniz ama oradaki durum komedisi kaçmaz. En iyisi tek izleyin.
  • Depp'in ismi yeter bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba 2.si gelir mi filmin son sahneden ötürü? Valla gelse izlerim her türlü.
  • Bluray çıktı

Dark.Shadows.2012.720p.BluRay.x264.DTS.RoSubbed-HDChina 5.15 gb

Dark Shadows 2012 1080p BluRay x264 DTS-HDChina 11.08 gb

Çok erken düştü yaa Acaba bu filmi 720p mi izlesek ? Yoksa 1080p mi ? Görsel efekt falan varmı ? Off yerde kalmadı acil 1 trbyte hdd almam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 3 Eylül 2012; 2:32:44 >
  • Bana da haber geldi, birazdan izlerim.
    Aslında 50GB'lık olanını beklesem daha iyi olurdu emme, bunu da izlerim.
  • Johnny Depp her filminde kılıktan kılığa giriyor.Ne süper bir adamdır ya
  • Filmi dün izledim. Pek beğenmedim.

6.5/10
  • Tim Burton'a göre sıradan olmuş film ben daha ilginç bir şey bekliyordum
  • İki kez izlemek için açtım ama ikisindede devamını getiremedim,sıkıldım nedense ve kapadım.İzlemeyide düşünmüyorum üçüncü kez açmam herhalde.
  • dandik bir film olmuş.
  • Tim Burton vampir temasını fazla yermiş. Fazla komik ve saçma gözüktüğü için dandik kalıbına oturtuluyor. İdare eder bir film en azından 'Tim Burton' için...
  • Bence fena değil. Ben beğedim. Hem ciddi hem gayriciddi bir film. Sağlam McDonalds reklamı yapmışlar. 7/10 diyorum.
  • Dün izledim.Eva Green çok fenaydı Film hiç sıkmadı.Ayrıca Victoria Vinters yani aynı zamanda Josette'nin reenkarnasyonunu oynayan Bella Heathcote cidden çok güzeldi.Sonunun iyi bitmesi ayrı bir olay.Eva Green kalbini çıkarınca içim parçalandı

• Hortlatma uzmanı mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.