Fantastik filmlerin adamı Tüm Burton'dan bir yapım daha.. Kadrosu yeter sanırım izlemek için.
Aylardır fragmanın çıkmasını bekliyordum.Sonunda geldi ve ilk izlenimi harika bıraktı ben de.On kere izledim herhalde fragmanı.Yaza kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
korku-gotik-vanpir felan diyince ürkütücü bir şeyler bekledim ben. Ama fena bir şeye benzemiyor. Tim BURTON hatrına izlerim.
Bende biraz daha Sleepy Hollow - Hayalet Süvarı tadında birşey bekliyordum :)
çok da beğenmedim fragmanı. büyük bir macera filmi olabilir diye düşünüyordum ama komedi filmi çıktı. keşke Sleepy Hollow gibi bir film olsaydı ama zor. Eva Green'in karakterini beğendim ama fragmandan tam olmuş gibi.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Çeviri başladı, acil bekleyen arkadaşlara.
Güzelmiş, 1080p düşerse bakarız icabına.
quote:
Orijinalden alıntı: aslimdayok
burton ve depp ikilisi muhtesem oluyor
aynen öyle.tim bu sefer çook güldürecek gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim
johnny depp umarım tüm film bu tiple dolaşmaz
ilk yorumlar çok kötü.... fragmanı bile sıkıcıydı zaten filmden birşey beklememek lazım...
Vampir makyajında Jack Sparrow olmuş fragmandan görüldüğü kadarıyla.
Çok bir beklentim yok filmden ama merak etmiyor değilim.
Film çok güzel arkadaşlar kötü falan değil...
Buradaki sinemaya gelmemiş henüz.
Tim Burton en sevdiğim yönetmendir ve haliyle filmin ilk haberleri çıktığından beri merakla bekliyordum.Fragman çıktı ve "işte bu!" dedim kendi kendime.Alice in Wonderland'den sonra hayal kırıklığına uğramayacağımı zannediyordum.Tam olarak hayal kırıklığı değildi ama beklentilerimin altındaydı. Ne yazık ki Dark Shadows da beklentilerimin altında çıktı.Biraz daha komediye ağırlık verilseydi geerçekten başarılı bir iş ortaya çıkabilirdi.Çünkü varolan komik sahneler filmi izletti ve taşıdı.Bunlar filmin geneline yayılsaydı iyi olurdu.Neyse...Bu arada izlediğim en eğlenceli sevişme sahnesini izledim.Tabiki Johny Depp ve Eva Green'den bahsediyorum.Havada uçmaları,odayı dağıtmaları falan inanılmazdı...Oyunculuklara gelirsek hepsi mükemmeldi.Zaten bu kadrodan böyle performans çıkmasa ayıp olurdu.Filme puanım 7/10.Tim Burton umarım Adams Ailesi projesine de bir el atar ve daha başarılı işler çıkarır...
bu filme gittim tavsiye ederim
Filmi izledim, beklentiyi düşük tutup izlerseniz seversiniz. Bu tarz filmleri seviyorsanız daha çok seversiniz. Finali beğenmedim sadece.
Genel puanım 5/10
Finale dair;
Çocuk hayalet annesini çağırıyor, annesi tek vuruşta Angelique'i nakavt ediyor, küçük kız kurt adam çıkıyor vs. Bakıcı kadının hikayesi de hiç olmamış yani.
ya bu jonny depp nasıl bir insan anlamadım her türlü tipe her türlü role gidiyor