Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.642
Cevap
13
Favori
49.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben ön filtreyi temizlemek istiyorum ama sökemedim nasıl sökeceğim bunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lotr88 L kullanıcısına yanıt
    kasa kullanışlı gösterişli soğutması iyi ama malzeme dandik hdd zor taktım kızaklarına çıkartayım dedim kızağın tırnağı kırıldı
  • On tarafı tutan 3 on kapak 3 arka kapak kısmında tırnak var önce o tirnaklardan ayırmanız lazım daha sonra on izgarayi tutan metal tırnaklar var onları da en rahat karga burnu ile açıp filtreyi sokebilirsiniz. Tavsiyem fon makinası tarzı biseyle üfleyerek temizleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefa.elver kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak anlamadım :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merdas kullanıcısına yanıt
    bendede buna benzer bi kasa var disk çekmecesi diske girmiyor bir tarafı oturuyor diğeri sığmıyor bende bastırıp kırdım öyle girdi en rahatı böyle
  • Ön filtrenin arkasindaki ince kismi cikarmamiz sorun yaratir mi daha mi iyi olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar bende dark n10 kasa sahibiyim merak ettiğim ve aciliyeti olan bir sorum var Noctua NH-D14 Kule tipi soğutucu bu kasaya takılabilir mi ?
  • Merhabalar,
    Fanlardaki ledler özellikle geceleri çok rahatsız ediyor, ama kapatsam da kasanın içi epey ısınıyor. Bu yüzden tüm ledlere ayrı bir anahtar koymayı düşünüyorum. Aklımdaki fikir şöyle, fanlardan gelen 3 kablodan ledler için olanı bir şekilde bulup onları fan kontrolcüye yakın bir yerden kesmek, daha sonra kabloları birleştirip araya anahtar koyup anahtarı da kasanın dışına bir yere getirmek. Daha önce böyle birşey yapmış olan var mı? Ya da ledlerden rahatsız olup kabloları kesen varsa, ledlere güç veren kablo soketteki hangi kablo, sol-orta-sağ ?
  • merhabalar bir sorum olacak, fan kontrolcüsünde 2 mod var high ve low her iki ayar kaç volt ile döndürüyor fanları? tahminim low-7v, high-12v ama emin değilim. teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Difiction -- 24 Haziran 2018; 20:54:17 >
  • Arkadaşlar ben de yakın zamanda yeni kasa almayı düşünüyorum siz Dark N10 mu Advanced mi tavsiye edersiniz arasında kaldım.
  • Selamlar,

    Öncelikle cahilliğimi mazur görün. Sürekli küçük boyutlu(mATX oluyor sanırım) anakart kullandığım için emin olamadım. İlk sayfadaki resimlerdeki anakartta atx sanırım ama aşağıda linki bulunan ASUS TUF B360 PLUS GAMING ATX anakartı DARK N10'da sorunsuz kullanabilirim değil mi?
    https://www.nanokatalog.com/urun/asus-tuf-b360-plus-gaming-intel-b360-lga-1151-soket-h4-atx-anakart?gclid=EAIaIQobChMIuMG6_oCS3AIVArDtCh2y2A2lEAQYASABEgIRQ_D_BwE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legionaire471 -- 9 Temmuz 2018; 16:47:37 >




  • Herkese merhaba. Bugün Eksen bilgisayar Kadıköy şubesinden Dark N10 Advance kasa aldım.(powersız) Yanında da anakart aldım. İlk gittiğimde ürünleri daha henüz görmeden parayı ödeme yaparken, ürünleri kutulu şekilde görmek istediğimi ve ürünlere kendi gözümle de göz gezdirmek istediğimi söyledim fakat satan arkadaştan şu şekilde cevap geldi. ''Biz ürünleri göstermiyoruz, ürünler üst katta ve buraya getirmiyoruz, sizin de oraya çıkmanız mümkün değil. Zaten kutular kapalı.'' Buna karşılık ben bir fiyat ödüyorum ve aldığım ürünü kutulu şekilde görmek istiyorum dediğimde yine aynı şekilde kimse görmüyor ürünleri zaten size kutulu şekilde bütün ürünleri vereceğiz diye cevap geldi. En sonunda tartışmak istemedim ve tamam dedim. Kasaya anakart montajı için 45 dakika süre verdiler ve 45 dakika sonra mağazaya gittim. Anakartın monte edildiğini ve her şeyin tamam olduğu söylendi.(Montaj yapıldığında saat 6 buçuk sularıydı zaten fatura kesilme saati ve tarihi elimde mevcut. Eve geçtiğimde mağaza çoktan kapandığı için ne telefon edebilirdim ne de kendilerine ulaşabilirdim.) Eve geldim kasayı açtım ve 3 sorunla karşılaştım. Bunlar sırasıyla ilk olarak cam yüzeyde jelatin yoktu. Dedim belki kolaylık olması açısından jelatini kendileri çıkartmışlar. Monte edilen anakarta bakmak istedim ve camı tutan 4 vidanın her birinde cama yapışan yüzeyde slikon tarzı yumuşak bir madde var, bu madde camın oynamamasını ve vidaların cama direkt temas edip çizmemesini, kırmamasını sağlıyor. Fakat bir vida da bu yoktu. Bunu da geçtim, ön panelde 2 adet kolayca çıkabilen 2 parça bulunuyor. CD okuyucu yeri. Bunlara göz atmak istedim fakat o da ne? Bir tanesini kibarca çektim ve parça çıktığında elle çekildiği yerde elimde kaldı. Bunu başta benim kırdığımı sandım ve alttaki 2. çıkan paneli daha dikkatli çıkartmak istedim. Fakat o da ne? Aynı şey onda da oldu ve onunda kırık olduğunu gördüm. Anlayacağınız durum şöyle. Eksen bilgisayar mağazasında satıcıya özellikle bunlar teşhir ürünü mü dedim ve bana hayır dendi. Görmek istiyorum parçaları dedim ve bana ''Parçalar yukarı katta buraya indirmiyoruz, kutulu şekilde de göstermiyoruz. Montaj yapıldıktan sonra kutularıyla birlikte size veririz.'' gibi saçma bir cevap geldi. Anlayacağınız bana ayıplı mal verildi. Benim alacağım ürünleri görmem en doğal hakkım ve bu bana gösterilmedi. Ben ilk defa böyle bir küçük düşürücü durumla karşılaşıyorum. Yarın mağazayı da arayacağım şikayetvar sitesine de aynı yazıyı yazacağım.




  • Ecuetos E kullanıcısına yanıt
    İade et kasayı bence. Kullanılmış kasaya niye sıfır almış gibi para ödeyim. Bana göstermiyoruz deselerdi ordan almaktan vazgeçerdim. Sen kabullenmişsin.

    2016 Kasım ayında 200 TL'ye aldığım Dark N10 kasa şimdi 446 TL olmuş. Bu dolar kuruyla PC toplamak artık lüks işi.

    https://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-n10-usb-3-0-5-fanli-pencereli-bilgisayar-kasasi.html
  • Biraz öyle oldu. Kabullenmek zorunda kaldık diyelim çünkü bir bilgisayar'a ihtiyacım vardı ve en uygun fiyatları eksen veriyordu. Diğer yerlerde aşırı pahalıydı. Böyle de sorun çıkınca aradım direkt ücretsiz ön 2 paneli ve kauçuk vida malzemesini getirttiler ücretsiz olarak. Onun dışında tüm pc'yi eksenden topladım montaj yaptırdım. Kasanın fanları v.s sıkıntısız çalışıyo diğer ürünlerde de sorun sıkıntı yok. Sadece dediğim gibi o panel kısmında sorun vardı. Onları da hallediyorlar. Mecidiyeköy mağazası bile kadıköy mağazasını kötülüyor. Kadıköy mağazası gerçekten çok kötü çalışıyor ve ben müşteri memnuniyeti diye bir şey görmedim açıkcası. Allahtan neyse ki en büyük problem şuan için ön panel oldu. Başka sorun yok. Şimdi 1060 3gb ekran kartı alacğaım. Allahın izniyle inşallah onda da sorun olmazsa güzel bi oh çekip sonrasında keyfime bakma zamanı :)




  • Zamanında bu kasalar ya yoktu yada göremedik gittik z3 plus aldık :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemde güncellemeler yaptım. 1000w Evga psu sığmadığı için n10'umu değiştireceğim gözüküyor. :(

    Dark N10 Kullananlar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark n10 ile dark n10 advanced arasında ciddi bi fark var mı? Yani üstüne 50-100 tl vermeye değecek bir şey ya da neleri farklı? Yazarsanız sevinirim.
  • Hocam n10 mu n10 advanced mı? Bende 1000w takacağım n10 advanced modeline ama henüz deneme şansım olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben N10 kullanıyorum. Psu uzunluğuna dikkate alın ve kasadaki psu hazne uzunluğunu ölçün.

    Kasamı değiştirmek zorunda kaldım.

    Psu uzunluğum 20cm. Kasadaki yerde takribi 22-23cm. modüler olsan güç kaynağımın kablolarının dönmesi için yeterli olmadı.

    N10 ile N10 Advanced modeli aynı iskelet gibi duruyor. Sadece fan ve kontrol panel yeri ile biraz detay farkları var gibi.

    Muhtemelen 200cm uzunluğunda bir güç kaynağı sığmayacaktır. (Sığıyor fakat kablonun dönmesi için yeterli yer yok. O olmadığı için zorlayıpta döndürsen bile kabloları nereye sığdıracaksın?)
  • Elimde psu vardı zaten ama hiç dikkat etmeden satın almış bulundum kasayı maalesef. Corsair rm1000x var, sanırım benimki de sığmayacak. Kasayı sıfır aldığım için iadesiyle vs uğraşmaktansa yeni psu almak daha mantıklı gelecek gibi. 850w lık corsair g3 buldum. Mecbur sığmaz ise ona yöneleceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.