Şimdi Ara

Dark N10 Kullananlar Kulübü (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
13
Favori
49.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yan panel cam mı pvc mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frécoß

    Sizde sorun çıkacağını sanmıyorum. Arızalı bir fan kontrolcü denk gelmiş olmalı bana.

    Dün müşteri hizmetleri ile ön panelin sökülmesi ile ilgili görüşmüştüm. Bugün kendileri deneyip aradılar. Bilgi olsun diye yazıyorum ; iç kısımdaki plastik uçlarla ilgilenmeden düz tornavida yardımı ile dış taraftan kendime doğru yavaşça çekmem gerektiği söylendi. Kendim de daha denemedim , denediğim zaman buraya yazarım. Daha sonrasında ise fan kontrolcüsünü söküp İstanbul'a kargolamak kalıyor. Sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.

    yan panel cam mı hakkaaten çizilen malzeme mi?
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Advanced'i soruyorsanız ürünün bilgilerinde yazdığı gibi cam panel ile geliyor.
  • peki fan kontrolcüleri naptınız bir gelişme var mı?
  • hocam cevabını şimdi gördüm kurdum sorun olmadan biraz uzun sürdü sadece 4-5 aydır kullanıyorum çok memnunum iyi ki almışım teşekkürler :)
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Okulun yoğunluğu , finaller falan derken gönderemedim bir türlü hocam. Aslında ön paneli sökmek için uğraştım 1-2 kere , olmadı. O kadar sınav arasında tüm bileşenleri söküp kasayı komple kargolayıp zaman harcamak da istemedim. Kolayca çıksaydı çoktan fan kontrolcüyü söküp göndermiştim.

    Hatırlattığınız iyi oldu. Şimdi söyledikleri yöntem ile sökmeyi deneyeyim(elimde kalacak diye korkmuyor değilim) , duruma göre yarın kargolarım.
  • sitesinin coolermaster ile yaptığı yanlı kıyaslamadan sonra şüphelerim vardı 2 gün önce geldi ürün kurdum,

    gerçekten beklediğmin çok üzerinde kalitesi hakkını vermeliyim.

    dark n10 advanced benim kasam, açıkçası tipi çok hoşuma gitmişti, kasanın için gerçekten ferah, ön panel kablolarını dahi aşağılardan sokup görünmez hale getirebiliyorsunuz. kasanın içinde şuan neredeyse kablo görünmüyor. yan full cam panel gerçekten kaliteli cam tek sorunu parmak izi kalıyor ve çok karartılmış bence. amaç kasa içinin gözükmesi ama sadece yanan ledleri seçebiliyorsunuz, anakartın efil efil açıkta olmasını görmek imkansız sadece ledler görünmekte.

    fan kontrolcüsü bir artı, bu fiyatlarda pek yok ve bana gelen çok güzel çalışmakta 2 grup yapıyorsunuz 2 fan ve 3 fan birer kontrolcüye atanıyor, az hızda, tam hızda ve kapalı moddalar. beklediğmin aksine fanlar kaliteli sessiz durumda fakat tam hızda dahi beklediğimden az hava akımı var yani yavaşlar ama tabi sessizlik olarak geri dönüyor size. 5 fan da tek bir yerden gücünü alıyor bundan dolayı olabilir mi bilmiyorum.

    advanced olanı normalden güzel buldum tabi mavi seven de normali alabilir full cam da artısı ama çok karartılmış bence.

    özetle umarım bu işin arkasında dururlar bir şekilde ithal ediliyor stüne dark basılıyor farkındayım ama 250 lira civarına çok çok iyi bir kasa, fanların ederini düşseniz bile kontrolcü ekstrası bu fiyata düz kasa sadece 150 ye falan geliyor.


    söylemeden edemeyceğim, eski kasalarımda ön paneldeki kulaklı mikrofon girişleri tek karttan yapıldığı için usb takılı ise öne cızırtı olurdu asla usb ile kulaklık aynı anda bağlayamazdım bu kasada asla beklemezdim ama bu sorun yok, büyük ihtimalle topraklama ve yalıtımı iyi yapılmış. bu çok güzel bir artı oldu.

    2 hdd 1 ssd yuvası var, ssd kasa arkasında gizli bölmede hdd ler güç kaynağı yanında gizli, ön paneldeki bir fan hdd tarafına üflemekte diğeri kasa içine. açıkçası 3 tane egzost fanına tek kasa içi fanı sanki az gibi rpmleri düşük olduğundan, sanki üstteki birini alta dizayn etseler daha iyi mi olurdu demedim değil. çünkü işlemci üstüne denk gelen üst fan efil efil sıcak hava üflerken hemen yanındaki bariz soğuk üflemekte, tahminimce önden gelen soğuk havanın bir kısmı anakarta ulaşmadan dışarı çıkıyor. bunlar aslında kusur bile değil kendi düşüncelerim.

    tebrikler dark.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 22 Ocak 2018; 2:27:54 >




  • Merhaba... dark n10 kasaya uyumlu dvd okuyucu önerir misiniz? Çok kullanmasamda eski dvd lerimle filan işim oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N10'cular ne alemdesiniz?

    Dark N10 Kullananlar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 4 Şubat 2018; 15:43:24 >
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Hocam mükemmel görünüyor. Birkaç sorum olacak, yan kapak açıkken toz sorunu oluyor mu? Birde yan paneli kolayca çiziliyor mu? Son olarak fanlar kasanın kendisiyle gelen fanlar mı?
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Yan kapak açık da olsa kapalı da olsa toz sorunu var. Önde filtre var ama sökmesi zahmetli.
    Yan panel çok çok kolay çiziliyor. Kasayla gelen fanların ledleri çok parlak onları Cooler Master fanlarla değiştirdim. Kasanın için kırmızı şerit led var. Onu da 7 Volt olarak bağladım.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Yan kapağın kolayca çizilmesi kötü oldu. Advance modeli temperli cam ile geliyor o zaman o modele yoğunlaşayım ben. Aslında gözümü karartıp phanteks p300 alasım var çok çok beğendim kompaktlığını ve görünüşünü ama işin içine bütçe de girince n10 modeline döndüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhabalar. coolermaster lite 5 modelini kullanıyorum öndeki fanlar acayip sesli ve çok rahatsız oluyorum. bu kasadan almayı düşünüyorum. coolermasterin içinden çıkan 500w poweri kullanıcam. dediğim gibi ses sorunundan dolayı alalı 2 ay olan kasamı kutuya kaldırmayı düşünüyorum. sessizlik ve kalite konusunda önerir misiniz? tarafsız olarak yorum yapabilirseniz çok memnun olurum. coolermasteri açık bırakıp gece uyuyamıyorum öyle bir ses var. 2. kasayı alıp aynı sorunu yaşamak istemiyorum.
  • sahankazim kullanıcısına yanıt
    Fanlarını low ayarda kontrolcüden düşük ayarda açsan bile gece yatmana engel olacak bir ses yaratmıyor fakat son hızda ses yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasadan kullananlara bir sorum olacak. Kasanın soğutması nasıl? Ses önemli değil. En hızlı modda yeterince soğutma yapabiliyor mu? Son kattayiz, Çanakkakedeyiz ve yazın bir hayli sicak oluyor. Cpu için cryorig h7 var. Bu kasanın soğutmasından memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    bu advanced mi ? değilse veya her ne kasaysa tavsiye eder misiniz ?
  • Fanların led leri kapatılabiliyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Standart N10 kasanın egsoz fanını yüksek performanslı bir fanla (örnek olarak corsair af120) kasa havalandırmasında gözle görülür, sıcaklık değerlerini etkileyecek bir fark olur mu acaba yoksa üstteki 2 fanla beraber egsoz fan zaten yeterli çıkışı sağlıyor mu?
  • ben de 3 haftadır kullanıyorum. usb girişleri ve power tuşunun üstte olması nedeniyle standart n10 tercih ettim. çok şükür bir sıkıntısını da görmedik şu ana kadar. stok fanlarla soğutması güzel. işlemci 40, ekran kartı 52 derecenin üstünü görmedi.
  • ben de dark n10 advanced modelini almayı düşünüyorum. Gördüğüm kadariyla kullanicilar genel olarak memnun. Sessizlik ve serinlik önceliğim olduğu için tercih edeceğim sanırım.



    klasik n10 mu yoksa advance mı önerirsiniz? Bir de kullanip da memnun kalmayan, şurası çok kötü diyen var mı acaba?

    bu kasa ile ilgili dikkatimi çeken nokta forumlarda hiç kimse tavsiye etmiyor. çin malı vs diye. daha bilinen markalar öneriliyor. ama diğer taraftan kullanıp da memnun kalmayan da pek görmedim okuduklarımdan yola çıkarak. bir önyargı mı var acaba nedir durum? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotr88 -- 18 Mayıs 2018; 23:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.