Şimdi Ara

DARK MEDIA MANIA FULL HD 1080P 3.5” SATA HDD NETWORK MKV/DTS MEDIA PLAYER!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
21.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hb yi gezerken gördüm nasıl bişeydir diye söle bakıyım dedim sekli falan gayet şık özelliklerde güzel fiyat tabiki göreceli ama bu media tank olayına yeni bir ürün daha katılmış linkte özellikleri açıklamaları mevcut wireless bağlantılı olanda var incelemek isteyen arkadaşlar bakabilir bu konularda fazla bir bilgim olmadığı için bişey diyemiyorum ama dts desteği ve türkçe altyazı desteği ile birlikte sata harddisk bağlantıda mevcutmuş incelemek isteyenlere linkler aşağıda

http://www.hepsiburada.com/dark-media-mania-full-hd-1080p-3.5-sata-hdd-network-mkvdts-media-player-/productDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd84566

wireless lı modeli bu linkte

http://www.hepsiburada.com/-dark-media-mania-full-hd-1080p-3.5-sata-hdd-kablosuzwlan-mkvdts-media-player-/productDetails.aspx?categoryid=112123&productid=bd84567

• az once media markt'te gordum tam alacakken vaz gectim. wireless olmayani 299tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

az once media markt'te gordum tam alacakken vaz gectim. wireless olmayani 299tl

neden vazgeçtin?
  • valla alanlar acayip memnun ben anlamadım ki bir yerde ürünü test etmişler 1080p lerde tek bir takılma görmedik diyolar aynı zamanda torrent baglantısınıda baya bir övmüşler
  • az önce bende tanıtım videosunu izledim ,

süper bomba bir alet yalnız biraz daha fiyatı düşermi ? sonraki günlerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotechno -- 24 Kasım 2009; 9:02:56 >
  • wd live ile karşılaştırma yapacak birisi gerekli aslında. Fiyatları birbirleri ile aynı. Özelliklerini şöyle bi masaya yatırsak karşılıklı.

örneğin dark da harici cd/dvd player usb den bağlanabiliyor. wd live da mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guestizm -- 24 Kasım 2009; 21:54:52 >
  • bencede piyasada bu taarz ürünler yavaş yavaş çoğalıyor tüketiciler için en iyi en performanslı ürünü yine tüketiciler seçecektir.Bu iki ürünün kıyaslamasını yapacak birileri aranıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qtrendy

wd live ile karşılaştırma yapacak birisi gerekli aslında. Fiyatları birbirleri ile aynı. Özelliklerini şöyle bi masaya yatırsak karşılıklı.

örneğin dark da harici cd/dvd player usb den bağlanabiliyor. wd live da mevcut mudur?

çok doğru..
    bu karşılaştırmayı aletlerin kullanıcılarının kendi kullandıkları cihazlara yapacakları olumlu ve olumsuz yorumlar ile olabilir...

bende bayramdan önce almayı düşünüyordum ama bu 2 cihaz arasında bir türlü seçim yapamadım,

aslında benim için önemli olan yazılım desteğinin sürekliliği...
    zaten bu dönemde ortaya çıkan cihazların çoğu donanımsal olarak birbirine yakın....
  • aslında bende bakıyorum bu aralar hdd alacam fakat almışken böyle bişey alayım diyorum zaten hdd yide film arşivlemek için alacam ilerde lcd alınca lazım olacak bende aslında xbox1 var ama çok büyük sesli çalışıyor ve hd desteği yok onun dışında film için süper alet bu playerlerde acaba dilmlerin içine afişleri atınca onları afişlerle listeleyebiliyormu yani atıyorum animasyon klasörünü açınca tüm afişleri görüntüleyebiliyormu yoksa isim isim ni listeliyor bu cihaz ve popcorn arasında kaldım bende
  • Dark Media Mania: SATA HDD ve Bittorrent Destekli 1080p MKV/H.264 Oynatıcı
    Yaygın tüm görüntü/ses formatlarını destekleyen, SATA disk takılabilen, Bittorrent download özelliği olan 1080p HD medya oynatıcı!

1080p Tüm HD Filmleri Oynatma Özelliğine Sahip Yeni Medya Merkeziniz!
    Yenilikçi ve kullanıcı istekleri yönünde şekillendirilmiş ürünlerin markası Dark'tan tümüyle Türkçe ve çok kolay anlaşılır kullanıma sahip, tüm görüntü ve ses formatlarını destekleyen, Internet bağlantılı, harici USB cihaz takılabilen, oturma odanızın yeni gözdesi bir medya oynatıcı, Dark Media Mania!

DVD/DivX Oynatıcı Devri Kapandı, Dark Media Mania İle Hayatınıza Yüksek Çözünürlük Katın!
    Full HD görüntü çağı için eski nesil DivX oynatıcıların yerine tüm 1080p görüntü formatlarını ve 5.1 ses sistemlerini destekleyen Dark Media Mania geliyor! Eski nesil ve artık güncel filmleri çalıştıramayan DivX oynatıcıların yerine Internete bağlanıp film indirebilen, 1080p Full HD çözünürlükte tüm görüntü ve ses formatlarını destekleyen, PC'nize bağlanıp onun üzerindeki film ve müzik dosyalarını oynatabilen yeni nesil media oynatıcı Dark Media Mania uygun fiyatıyla karşınızda!

PC'nizi Salona Taşımayın, Dark Media Mania Size Yeter!
    PC'nizdeki film, resim ve müzik arşivinize salonunuzun keyfinde ulaşın! Dark Media Mania'nın 10/100Mbit ağ bağlantı özelliği sayesinde standart Ethernet kablosuyla veya opsiyonel kablosuz bağlantı aparatı ile evinizdeki diğer tüm PC, laptop gibi cihazlara erişip onlar üzerindeki medya dosyalarını oynatabilirsiniz. Tüm dosya sistemlerini destekleyen Dark Media Mania ile salonunuzda PC ve harici disklerin oluşturduğu kalabalığa gerek kalmayacak!

Genel Özellikler

* Kolay anlaşılır tümüyle Türkçe menüler ve boyutu/konumu ayarlanabilir Türkçe altyazı desteği
    * 1TB kapasiteye sahip SATA HDD takılabilir
    * MKV/H.264 ve Dolby/DTS-Digital dahil tüm görüntü/ses formatlarını destekler
    * HDMI veya kompozit bağlantı ile görüntü ve sesi TV'nize aktarabilirsiniz
    * SPDIF optik ses çıkışı ile Logitech Z-5500 gibi optik girişli ses sistemlerine bağlantı yapabilirsiniz
    * 100MBit ağ bağlantısı ve Bittorrent özelliği ile download PC gibi kullanım imkanı
    * USB flash bellek, USB harici disk ve optik sürücü üzerinden tüm dosyalarınızı veya DVD'lerinizi oynatabilirsiniz
    * Uygun fiyatlı kablosuz bağlantı opsiyonu
    * Gelişmiş uzaktan kumanda
    * Oturma odanıza yakışan estetik tasarım

Boyutu ve Konumu Ayarlanabilir Türkçe Altyazı Desteği, Tümüyle Türkçe Arayüz ve Menüler
    Tüm altyazı formatlarıyla (.sub, .srt, .smi, .ssa) uyumlu olan Dark Media Mania altyazıların konumunu ve boyutunu kumanda üzerindeki ok tuşlarıyla ayarlayabilmenizi sağlamaktadır. Türkçe altyazılarla %100 problemsiz çalışan Dark Media Mania, tümüyle Türkçe arayüzü ile film,müzik ve resim dosyalarına en kolay şekilde ulaşabilmeniz için tasarlanmıştır.

SATA HDD Yuvası ve Fanlı Yapı İle Aynı zamanda Serin Çalışan Bir Download PC!
    Dark Media Mania üzerine kolaylıkla 1TB kapasiteye kadar herhangi bir SATA HDD takabilirsiniz. Fanlı yapısı sayesinde ısı sorunu olmadan kullanabileceğiniz Dark Media Mania üzerinde taşıdığı Bittorrent özelliği sayesinde aynı zamanda download PC gibi de kullanılabilir.

2 Adet USB Yuva Üzerinden Tüm HDD, USB Bellek ve Optik Sürücülere Bağlantı Yapabilirsiniz
    Dark Media Mania üzerinde bulunan 2 adet USB yuva üzerine tüm USB girişli depolama cihazlarını takabilirsiniz. Dilerseniz bir USB hub vasıtasıyla bu iki USB girişi çoklayabilirsiniz. Dark Media Mania orijinal veya kopya DVD'lerinizi harici bir optik sürücü üzerinden oynatabilir. Orjinal DVD'lerinizin 2. bölge veya bölge sınırsız (region free) olması gereklidir.

Gerçek 1080p Desteği, Geçerli Tüm Görüntü ve Ses Formatları İle Uyumlu
    1080p filmleri sorunsuz şekilde oynatabilen Dark Media Mania üzerinde resim ve müzik dosyaları için de gerekli tüm codec'ler bulunmaktadır.

* Görüntü: H.264, MKV, WMV9, AVI, MPEG 1/2/3/4, HD DivX, Xvid, ISO, VOB, MPG, MP4, MOV, RM, RMVB, FLV
    * Ses: MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLAC, AC3, Dolby, DTS Digital
    * Resim: JPG, BMP, PNG, TIFF, GIF
    * Altyazı: SUB, SMI, SRT, SSA, IDX+SUB

BitTorrent Arayüzü İle Internetten Herşeyi Kolayca Download Edebilirsiniz
    Dark Media Mania'nın ağ bağlantılarını yaptıktan sonra içerisine bir HDD takıp formatlayarak Bittorrent özelliğini kullanabilirsiniz. BTPD programını kullanan Dark Media Mania'nın Bittorrent download ekranına Internet tarayıcınızla ulaşabilir, bu ekrandan yeni torrent dosyaları ekleyebilir, silebilir veya önceliklerini değiştirebilirsiniz. Dosyaları otomatik olarak kendi üzerindeki sabit diske indirecek olan Dark Media Mania bu şekilde bir download PC olarak da kullanılabilmektedir.

Her Türlü TV ve Monitöre Bağlantı İçin 3 Farklı Görüntü Çıkışı
    Her türlü yeni ve eski TV sistemine bağlantı yapabilmeniz için Dark Media Mania içerisinde tam 3 farklı görüntü çıkışı bulunmaktadır. Yeni nesil LCD TV sistemlerine bağlantı için HDMI v1.3 uyumlu HDMI çıkışını veya daha eski nesil TV'ler için komponent/kompozit görüntü çıkışlarını kullanabilirsiniz.

HDMI , Kompozit veya SDPIF Optik Çıkıştan Ses Bağlantısı
    Dark Media Mania üzerinden çevresel 5.1 ses sistemlerine bağlantı yapmak isterseniz arka paneldeki SPDIF optik çıkış üzerinden optik kablo ile uyumlu girişi olan anfi veya hoparlör sistemlerine bağlantı yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler

* Boyut: 214 x 163 x 52.5 mm (G x D x Y)
    * Soğutma: 1 adet 3cm fan
    * Ağırlık: 365gr. (HDD hariç)
    * Türkçe Altyazı Desteği: Var
    * HDD Desteği: SATA 3.5" HDD Takılabilir
    * Ağ Desteği: 10/100Mbit Ethernet
    * USB Çıkışları: 2 adet
    * Görüntü Çıkışları: HDMI (v1.3), YPbPr, CVBS (kompozit)
    * Ses Çıkışları: CVBS (kompozit) üzerinde sağ/sol, SPDIF optik, HDMI dijital
    * Ürün Kodu: DKMPMANIA

Kutu İçeriği

* Dark Media Mania Oynatıcı
    * Kompozit bağlantı kablosu (görüntü + stereo ses)
    * PC USB bağlantı kablosu
    * Uzaktan kumanda + 2 adet pil
    * 12V adaptör
    * Türkçe kullanım kılavuzu

Fiyat 197,81 USD + KDV

%15
    169,00 USD + KDV Son 5 gün !
    KDV Dahil 300,12 TL
    Havale ile 288,12 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: fatokato

bencede piyasada bu taarz ürünler yavaş yavaş çoğalıyor tüketiciler için en iyi en performanslı ürünü yine tüketiciler seçecektir.Bu iki ürünün kıyaslamasını yapacak birileri aranıyor.

• herkese merhaba,

Bu ürünün wireless modelini düşünüyorum da, 1080p ve dts kodlu filmlerde takılma falan yapar mı acaba? Media server olarak ps3'ü kullanmaya çalışmıştım ama kablosuz olarak 720p bile izlenecek durumda değildi, bu alette durum farklı olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 27 Kasım 2009; 5:33:18 >
  • ben bu dark"ı alıyorum arkadaşlar

büyük ihtimalle bu akşam sipariş vercem herhalde salı-çarşamba gibi gelir ve inceleme koyarım buraya

bende uzun süredir araştırıyorum bu ürünün alma sebebim ; (( şimdiden yazayaım gaza geldim ))

-fiyatının HB de 271 tl olması

-altyazı gösterme konusunda çok seçenek sunması (( font-renk-film üzerinde konumlandırma ))

-küçük bir fanı olması sebebiyle daha az ısınacak olması

-içine HDD takılması ve torrent desteği

-nette okuduğum tüm yorumlarda, pclabs incelemesi vs, hatta metepe üstad da dahil , f/p ürünü demesi ve tek olumsuz yanının menü yavaşlığı olduğu, o da önemli değil filmi oynatsın yeter

-yine netteki yorumlarda 1080p filmlerde takılma yapmadığı

-dvd okuyucu bağlanabilmesi, hiç denenmemiş ama belki blueray disk oynatma ihtimalinin olması

kısaca ben bunu alıyorum

• hayırlı olsun arkadaşım şimdiden. ben de bir cihaz düşünüyorum. Ürünü iyice bir inceleyip bizleri de aydınlatırsan sevinirm.

quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

ben bu dark"ı alıyorum arkadaşlar

büyük ihtimalle bu akşam sipariş vercem herhalde salı-çarşamba gibi gelir ve inceleme koyarım buraya

bende uzun süredir araştırıyorum bu ürünün alma sebebim ; (( şimdiden yazayaım gaza geldim ))

-fiyatının HB de 271 tl olması

-altyazı gösterme konusunda çok seçenek sunması (( font-renk-film üzerinde konumlandırma ))

-küçük bir fanı olması sebebiyle daha az ısınacak olması

-içine HDD takılması ve torrent desteği

-nette okuduğum tüm yorumlarda, pclabs incelemesi vs, hatta metepe üstad da dahil , f/p ürünü demesi ve tek olumsuz yanının menü yavaşlığı olduğu, o da önemli değil filmi oynatsın yeter

-yine netteki yorumlarda 1080p filmlerde takılma yapmadığı

-dvd okuyucu bağlanabilmesi, hiç denenmemiş ama belki blueray disk oynatma ihtimalinin olması

kısaca ben bunu alıyorum

• bu cihazda youtube falan girme rapid den torentten download yapılıyormu ? birde dışardan usb den bir dvd rom falan bağlanabiliyormu . birde ekranı kapatınca mp3 dinleme gibi işlem için annemler de kulanabilirmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 27 Kasım 2009; 15:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

bu cihazda youtube falan girme rapid den torentten download yapılıyormu ? birde dışardan usb den bir dvd rom falan bağlanabiliyormu . birde ekranı kapatınca mp3 dinleme gibi işlem için annemler de kulanabilirmi ??

az daha bekle alıcam ben bu darkı"ı
  • düşün düşün düşün

ben dark ın siparişini verdim dostlar 277/6 taksit ,bekleyin inceleme geliyor yakında

herkese dark aldıracam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

düşün düşün düşün

ben dark ın siparişini verdim dostlar 277/6 taksit ,bekleyin inceleme geliyor yakında

herkese dark aldıracam

hayırlı olsun dostum senin adına sevindim darısı benimde başıma..
  • slm arkadaşlar bu cihaz iyide yazılım nerde bunu ben baktım nette bulamadım yazılımı nerden bulacaz yada yazılım desteği varmı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.