Şimdi Ara

DARK MEDIA MANIA FULL HD 1080P 3.5” SATA HDD NETWORK MKV/DTS MEDIA PLAYER!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
21.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonuscu

slm arkadaşlar bu cihaz iyide yazılım nerde bunu ben baktım nette bulamadım yazılımı nerden bulacaz yada yazılım desteği varmı

akortek in sitesinde var
  • Egreat de dark benzeri bir ürün çıkarmış

egreat R2a

DARK MEDIA MANIA FULL HD 1080P 3.5” SATA HDD NETWORK MKV/DTS MEDIA PLAYER!!!

muhtemelen darktan daha hesaplı verecektir MeTePe ben olsam acele etmem beklerim illa ki içine hdd takılan bir şey olsun diyorsanız zaten youtube yasağından sonra web servislerinin anlamı kalmadı torrent desen realteklilerde de var netlik desen ikisi aynı netlikte geriye renk doygunluğu kalıyor ki zaten realteke iletilmiş muhtemelen yeni bir firmware ile bu da hallolunca sigma gerçekten pahalı ve yavaş bir alet olarak kalacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Egreat de dark benzeri bir ürün çıkarmış

egreat R2a

DARK MEDIA MANIA FULL HD 1080P 3.5” SATA HDD NETWORK MKV/DTS MEDIA PLAYER!!!

muhtemelen darktan daha hesaplı verecektir MeTePe ben olsam acele etmem beklerim illa ki içine hdd takılan bir şey olsun diyorsanız zaten youtube yasağından sonra web servislerinin anlamı kalmadı torrent desen realteklilerde de var netlik desen ikisi aynı netlikte geriye renk doygunluğu kalıyor ki zaten realteke iletilmiş muhtemelen yeni bir firmware ile bu da hallolunca sigma gerçekten pahalı ve yavaş bir alet olarak kalacak gibi

ben sipariş verdim yaw

ne yapayım düşünmekten yoruldum artık

• şunuda ilave edeyim ben 277/6 ya sipariş verdim 2 gün önce

şuan HB de fiyat zamlanmış 340 olmuş yaw, inşallah siparişimi iptal etmezler
  • kardeş gule gule kullan.Bir an önce incelemeni bekliyoruz:)
  • bu arada ballıymışsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

bu arada ballıymışsın :)

evet hocam yaw sorma ancak şuan hb ye bakıyorum tedarik sürecinde yazıyor inşallah bir sorun olmaz, hele bir gelsin yapcam inceleme

acayip heyecanladım ha
  • sakın alma 340 tlye çok para bu alet için 340 tl ama 277ye çok iyi almışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

sakın alma 340 tlye çok para bu alet için 340 tl ama 277ye çok iyi almışsın

sadays zaten bende biraz fiyattan ötürü aldım, 340 cidden fazla ama enden fiyat arttı anlaamdım
  • wd hdtv live ile arasında fark ne var acaba çipset ram olarak.İkisinide fiatı aynı bende 2 si arasında kaldım.<bu arada dark media almak isteyenler teknolojixx mağzalarında var.
  • Merhabalar

Benim wireless modem tv'ye yaklaşık 12 metre mesafede. (arada da 4 duvar var)
    TV'nin olduğu yerde yeni Toshiba laptop ortanın altında bir seviyede, eski laptop zar zor çekiyor.
    Dark Media ve benzeri cihazlarda sıkıntı yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot Ayhan -- 1 Aralık 2009; 18:02:27 >
  • wireless den bağlantıda 720 p ye kadar takılma yok.. kablosuz film oynatmada ... ama 1080p de takılabiliyor.. ben kablolu olanını HB den aldım 263 liraya.. şu an izliyorum.. dehşet bir alet.. realtek işlemcisi şu anda piyasada olan ve sigma işlemcili olan media playerlara fark atmış durumda.. ürünün hiçbir ekisiği yok.. Akortek firması teknik destek de vermekte... Buradan teknik destek ve sorulara ulaşabilirsiniz.. AKORTEK ...

Bence harika bir ürün.. ucuzken alınası bir alet...
  • benimkide şu an kargolanıyormuş

1-2 güne elimde olur, ancak fiyat 263 değil 340 hb de
  • şu anda hepsiburada'da fiyatı 291(wifisiz) ve 353(wifi'li) TL olan iki model var. Yani 60 TL'ye wifi kart satılmış gibi oluyor.
    Her iki modelein bağlantısı 1. mesajda mevcut

Siz 277 TL'ye wifi'siz modeli mi aldınız. Eğer öyleyse 14 TL zam gelmiş. Yok, wifi'li modeli aldıysanız, ve gerçekten wifi'yi kullanacaksanız epey akıllı davranmışsınız. Ben hala WD HDTV Live - GEN2 karmaşası içindeyken, bu modeli daha yeni farkettim.

quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

benimkide şu an kargolanıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 2 Aralık 2009; 0:06:45 >
  • Uzun zamandır piyasada araştırıyorum. Bulduğum en iyi ürün. Fiyatı da gayet uygun. Desteklemediği formatın olmadığına eminim. Alt yazılara ayar çekebiliyor olmak da cabası. Eminim youtube engellemesini aşmanın da bir yolu vardır. Ki aşmasanız da zaten eli kulağında yakında o yasak kalkacak. Elimde WD media playerı da vardı. Şimdi çok pişmanım aldığıma. Ama neyse birine satar kurtulurum... Akortek mi makortek mi nedir bilmem ama iyi makine getirmişler... İki saat inceleme istemeyin benden gidin alın...Haa bi eksiği var.. Menüler biraz yavaş. ama emin olun WD menülerinden iki üç kat hızlı...

• Arkadaşlar 2 adet konu açılmış. Birinden devam edelim.

Bir haftadır kullanıyorum ve oldukça memnunum.
    Realtek 1073 yeni tip işlemciye sahip olan ürünün açamadığı codec, çözemediği ses yok.
    Oldukça başarılı.
    Wireless adaptör ile ağa bağlanıp torrent indirebiliyor, pc nizde bulunan paylaşıma açık klasörlerinize ulaşabiliyor ve direk ağ üzerinden oynatabiliyorsunuz.

Dahili 3,5" lik Sata ve Sata2 hard disk takılabiliyor içine. Maksimum 1.5 TB lık hard desteği var, 2 TB kullanan arkadaşlarda mevcut, onlaran da herhangi bir şikayet gelmedi henüz.

DTS lisanslı ve WD1 gibi DTS seslerde sorun yaşamıyorsunuz.
    Bunun yanında Optik ses çıkışı da mevcut.
    Ayrıca 2 adet USB girişi, LAN Ethernet girişi , HDMI1.3 (digital video and audio signals), Component (YPbPr), Composite Video output , Optical (5.1Ch Dolby Digital), Stereo audio output (Audio R/L) girişleri mevcut.
    Realtek çipli olduğundan Linux yazılımlı ve oldukça geliştireilebilecek bir yazılma sahip. İlerleyen günlerde Skin olarak farklı yazılımla çıkacaktır karşımıza...

Bunun yanında Türkçe altyazı desteği, altyazı boyutu, rengi, yukaı aşağı konumu ve altyazı senkronizasyonu mevcut.

Uzaktan kumandası çok fonksiyonlu ve neredeyse tüm ayarları kumanda üzerinden halledebiliyorsunuz.

Yok yok diyebilirim. Önümüzdeki günlerde oldukça duyacaksınız adını. 23 Mpbs video bitrate kadar mkv oynatabiliyor ( takılmasız ve ses atlamasız )
    Bu oldukça yüksek bir rakam.

Desteklediği formatları sıralarsak ;

Video Codec: H.264, MKV, WMV9, MPEG 1/2/4, HD Divx , Xvid, FLV, RM/RMVB Container: mkv, ts, m2ts, mts, tp, trp, wmv, Ifo, iso, vob, dat, avi, mpg, mp4, mov, rm, rmvb, divx, xvid, flv

Audio Codec : MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLAC, AC3 Container: WAV [.wav, .pcm], ADIF, ADTS [.aac], M4A [.m4a], OGG [.ogg], ASF/WMA [.asf, .wma], FLAC [.flac]

Altyazı desteği : sub, smi, ssa, srt, idx + sub

Teknik servis desteği ve sürekli güncellenen firmware yazılımlar ile kullanıcı dostu.

Wireless adaptörlü ve wireless adaptorsuz olarak iki seçenekle satışa saunulmuş.
    Ben wireless adaptorde sıkıntı yaşamamak adına adaptörlü modelini 326 TLye aldım.

Adaptörsüzü de 300 TL civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus535

şu anda hepsiburada'da fiyatı 291(wifisiz) ve 353(wifi'li) TL olan iki model var. Yani 60 TL'ye wifi kart satılmış gibi oluyor.
    Her iki modelein bağlantısı 1. mesajda mevcut

Siz 277 TL'ye wifi'siz modeli mi aldınız. Eğer öyleyse 14 TL zam gelmiş. Yok, wifi'li modeli aldıysanız, ve gerçekten wifi'yi kullanacaksanız epey akıllı davranmışsınız. Ben hala WD HDTV Live - GEN2 karmaşası içindeyken, bu modeli daha yeni farkettim.

quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

benimkide şu an kargolanıyormuş

ben o fiyata wifi siz aldım ama hb de 2 gündür fiyatlar değişiyor bende anlamadım gitti

kargoya vermişler benim ürünü ancak bende iş için 10 gün istanbula geldim bugün inceleme 10 gün sonra olcak inşallah

• 8 dakika önce wifi donglesız olanı 300 lira iken sayfayı yeniledim 320 olmuş fiyatı bu nasıl iş.. fiyatı günlük kuramı bağlı?
  • Kur sabahtan beri aynı.. Şimdi 324TL olmuş..

Aynı ürünün disk yuvası olmayanı (egreat Eg-R1) 220TL. Arada 100TL fark oluştu.. :) Bu da ilginç.

Galiba talep arttıkça fiyatı yükseliyor, azaldıkça fiyatı düşüyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metepe

Kur sabahtan beri aynı.. Şimdi 324TL olmuş..

Aynı ürünün disk yuvası olmayanı (egreat Eg-R1) 220TL. Arada 100TL fark oluştu.. :) Bu da ilginç.

Galiba talep arttıkça fiyatı yükseliyor, azaldıkça fiyatı düşüyor. :)

ben 277 ye aldım ama hb ne yapıyor anlamadım bende
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.