Şimdi Ara

Dark (2017-2020) | Netflix (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
27
Favori
78.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geç de olsa diziyi izledim. Gayet iyi bir dizi ama bu zaman yolculuğu tarzı hikayeler fazla uzatılırsa bir süre sonra sıkacaktır. O yüzden umarım en fazla 3 sezon yapıp bitirirler. Diziyi Almanca sevmediğimden dolayı ingilizce dublaj olarak izledim. Dublaj iyi değildi ama dizi kendini izlettiği için alıştım.

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Çoğu kişi bu kadar iyi olmasını beklemiyordu.Almanca diye çekinmiştim ama izledikçe almancayı sevdirdi dizi

Alıntıları Göster
    Birkaç bölüm almanca izlemiştim internetten sonra baktım kalan bölümlerin tamamı bütün sitelerde ingilizce dublaj olarak var. Karakterlerin sesleri oturduktan sonra o ingilizce dublaj o kadar itici geldi ki gittim kalan bölümleri torrentten orjinal dilinde indirip izledim. Hangi dil olursa olsun orjinal dilde izlemek her zaman yapılması gereken birşey. Kaldı ki almanca o kadar itici bir dil değil bence.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300

• Yoruma yazmayı unuttum ama dizinin müzikleri de güzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

anlamadığım noktalar var.

Mikkel nasıl hem Jonas'ın babası hem de Ulrich'in oğlu oluyor? tamam Mikkel geçmişe gitti evlendi Jonas'ın babası oldu intihar etti ama o zaman diliminde Mikkel çocuk olarak nasıl var?

Ulrich senin ben tipini çok gıcık biri.

dizide kimin kimin olduğunu anlamayan varsa güzel bir site.

DARKNetflix
    DARK | The Official Guide for Season 1&2 | NETFLIX
    https://dark.netflix.io

• 5.bolum bitti valla sadece ustten izliyorum diziyi, altta olan asil olaylari anlayamiyorum :D

Hem almanca hem de karisik dizi.. saramadim bi turlu

Orijinalden alıntı: -dead

5.bolum bitti valla sadece ustten izliyorum diziyi, altta olan asil olaylari anlayamiyorum :D

Son iki bölümde çeşitli soy ağaçlarıyla dizide gösteriyor zaten kimin kim olduğu The Stranger tarafından. 5 bölüm daha izle herşey yerine oturacak emin ol. Hiçbir yerden bakıp spoiler yeme bence.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

5.bolum bitti valla sadece ustten izliyorum diziyi, altta olan asil olaylari anlayamiyorum :D

Aslında en vurucu bölümlerden biri 5.bölümdür özellikle son sahnesi falan. Son yıllarda çıkmış en kaliteli yapımdır benim için, bence sakin kafayla tekrardan bi izle hocam.

google da soy ağacını aratıp bularak anlayabilirsin ben anca öyle oturtmuştum kafamda
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    izlemeyin 2.sezon gelince izlersiniz, yoksa böyle dark dark diye kalırsınız ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragramir

Dizi yokluğundan öldüğümüz bu günlerde ilaç gibi geldi 2 gündür teori, ,inceleme falan ne varsa sildim süpürdüm. Lütfen üstüme biraz daha Dark atın.
    Dark tadında dizi olarak şuan Castle Rock diye bir dizi var hocam, göz atın isterseniz. Dark bambaşka bir dizi orası ayrı.

Orijinalden alıntı: Guest-45C8CAF3E

Dark tadında dizi olarak şuan Castle Rock diye bir dizi var hocam, göz atın isterseniz. Dark bambaşka bir dizi orası ayrı.

Alıntıları Göster
    castle rock gönderme dolu olan dizi değil miydi? Stephen King eserlerinin hepsini tüketmemiş biri olarak bir şey anlayamamaktan korkuyorum.Çoğu kişi diziyi güzel yapan şeyin King universe olduğunu söylemişti

• quote:

castle rock gönderme dolu olan dizi değil miydi? Stephen King eserlerinin hepsini tüketmemiş biri olarak bir şey anlayamamaktan korkuyorum.Çoğu kişi diziyi güzel yapan şeyin King universe olduğunu söylemişti

Alıntıları Göster
    Hocam ben de izlemedim de konuları benzer olunca söyleyeyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45C8CAF3E

Hocam ben de izlemedim de konuları benzer olunca söyleyeyim dedim

Alıntıları Göster
    Anladım hocam teşekkür ederim Shameless 9. sezon başlamış oraya kaydırdım vaktimi

• quote:

Anladım hocam teşekkür ederim Shameless 9. sezon başlamış oraya kaydırdım vaktimi

Alıntıları Göster
    Aynen hocam ben de

• Birkaç günde bitirdim sezonu, ilk 5-6 bölüme kadar dizinin overrated olduğunu düşünüyordum, anlatanlar abartmış diyordum ama sonrasında fikrim kesinlikle değişti, 1. sezonda ilk 5 listeme girdi umarım üstüne koyarak gider de şaşırtır bizi.

Ağır spoiler içerir.

Claudia ve Yetişkin Jonas'ın neden süprüntü gibi giyindikleri ortaya çıktı, 2052'de bambaşka bir Winden var, her yer harap halde. Finalde gördüğümüz kişiler gibi giyinmişler.
    Kafamı karıştıran birkaç soru var, Jonas 2019'daki yaşı ile 2052 yılına atladı, Stranger man yaşına gelmesi için 33 yıl lazım ona, geriye dönüp deliği yok etmeye çalışan stranger man 2085 yılından 2019 yılına gelmiş olması lazım o zaman. Çocuk Helge 1953'den 1986'ya atladı falan çok karıştı işler, o çocuk şimdi 1953 yılında kayıp oldu, 1986'ya atlayan Helge 2019'da ihtiyar olamayacağına göre, geleceğin değişmiş olması lazım, orası çok saçma oldu, nasıl açıklayacaklar bakalım.
    Noah başlı başına ürkütücü bir herif, son sahnede solucan deliğini aslında Jonas yaptı falan dedi, o zaman bu herif diğerlerine göre çok daha fazla bilgiye sahip demektir, sırtında da Stranger man'de ki dövmeden var, yani o da en az 2052 yılından falan geliyor olmalı. Zaman akışı not defterini Bartosz Tiedemann'a veriyor olması Bartosz'un yetişkin hali olduğunu düşündürdü ama bu yanlış olabilir emin değilim. Veda eder gibi bir konuşma yaptı, bu adam zamandan mı silinecek? Veya kasabadaki diğer insanlar ne oldu? Atlama yaşadılar mı? Cs-137 patladı da şehri o mu kül etti. Kafalar baya karıştı.

Hiçbir teoriyi okumadım daha, diziyi bitirdim geldim buraya yazdım, gidip millet neler yazmış bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 15 Ekim 2018; 6:21:26 >

• Cok beyin yakan guzel dizi valla senaryo bence harika.

Adamlar cok iyi is yapmis ilk sezon kisa oldu ama 10 bolum cok az ikinck sezon da kisin gelir kesin

Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.