Şimdi Ara

Darius counter (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
0
Favori
9.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

quote:

Orijinalden alıntı: creative13

kha çok rahat biçimde counterlar çekerse zıplayıp kaçarsın baktın sana doğru koşuyor bir e sallarsın hem slow hem heal daha ne olsun darius gibi kaçış skili olmayan bir heroyu kha ile rahat alırsın

nereye counterlıyon Donmuş warmog op adam kaçılmıyor 5 tane kanama biriktirdimi canın yarıda olsa teke gidiyorsun öle yürekle 1 vs 1 e giremiyorsun ağlatıyor kaça kaça öldürmekte tam korkaklık warmogu olan bi darius zaten akıllı oynarsa hp doldurur çeker seni donmuşun etkisi ilede 5 kanama ve sımacı basar iğrenç bi hero her oyun görmekten bıktım

kaça kaça öldürmekte tam korkaklık...

•  Darius counter
  • quote:

kha çok rahat biçimde counterlar çekerse zıplayıp kaçarsın baktın sana doğru koşuyor bir e sallarsın hem slow hem heal daha ne olsun darius gibi kaçış skili olmayan bir heroyu kha ile rahat alırsın

W degilmiydi ? Bildigim kadariyla e ziplamaya yariyo.

• Kayle al rage quit atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qReencH

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Tanky herolar ile counterlarsın.Shen,Vlad,Elise,Malphite ile dikkatli oynayarak counterlarsın ama Darius 1v1 de çok güçlü bir şampiyon gerçekten W ile çok iyi damageler vurabiliyor.

shenn ??????? shen in antisi dairus
    vlad ve teemo sakın almayın !! vladla darius u counterlayamassınz adam warmogla başlar çekersin geri dolar canı. Sonra adam senin kuleni keserken sen umutsuzca q atarsın adam sallamaz bile
    teemo lane de oyunun basında ezersiniz tamam ama sonradan adam sizi yakalar ve smaçı yapıştırı
    bide teamfightlarda teemo ve darius katkı farkı var yani

alıcaksanız kayle alın ciddiyim diğerleri 0 darius karsısında

Teemo late'dede en az daruis kadar etkili her türlü dps mevcut TF'de en arkadan dps'leri indirio focuzlamaya calıssan kacıo bide kücük zar zor üstüne tıklanıo ve mapede mantar dosiceksin oyle bir iki tane degil gectigin her yere koyucaksın o zman gor teemoyu late gamede. 900 Elo oyunlarda tabi iş yapmaz teemo.

Valla 2100 eloda oynuyorum teemo pickleyen insan görmedim henüz alanada söverim heralde.

• Kesinlikle hard counterı Kayle.
  • Bugüne kadar ezemediğim darius olmadı gerçekten neyinden korkuyorsunuz Millet op op diye ağlayınca merak ettim aldım. Oynadıkdan sonra IP'yi boşa verdiğimi fark edip refund ettim.
  • Benim babam senin babanı döver konusu olmuş herkes kendince hero yazmış :D gerçektende darius güzel bi hero ama işte stratejisi yok bi şeyi yok genellikle tr serverda ufak kardeşlerimiz alıp 6 olayım lane bende diye geziyorlar :D doğru taktik ve itemler ile her heronun alamayacağı hero yok :D ben akaliyle oynuyorum genelde top gidiyorum taktiğim nolursa olsun dariusun kill almasını engellemek gerekirse takım arkadasımla kule altı yapıyoruz zaten 1 2 kill yapıp ultimi açtığımda darius a garene (ki garen akalinin counteri) nefes aldırmıyorum ama gel gör ki daha iyi oynadığımı düşünmüyorum öğrenmem gereken çok şey var benden daha tecrübeli bi player alırsa zaten dari (gerçi genellikle dariusu tercih etmiyorlar tecrübeli oyuncular) elbette yeniyorlar ama iş doğru taktikte
  • bu ağlatanlar oyunda mükemmel oynuyorlar zaten :D
  • Teemo alıcaksın kardeş.Ama öyle normal Teemo değil,gariban Teemo'su değil,Cottontail Teemo alıcaksın.

O kadar şirin ki kesmeye kıyamıyolla
  • Irelia diyenler nasıl olduğunu açıklayabilir mi bana ? Irelia ile iyi oynarım. Kendi seviyemdeki oyunlarda yorick kayle renekton elise jayce jax rumble gibi şampiyonların birtaraflarından kan aldım ama bugün darius geldi karşıma ve direk frozen heartın alt itemi olan as düşüren itemi alıp dar etti oyunu bana.(ireliaya karşı oynarken erken alın gerçekten ofansif yönünü düşürüyor irelianın).
    not: irelia ile s3te oynadığım oyunların hepsini kazandım. 6 oyun var ama toplam 60 küsür oyunum olduğunu düşünülürse %10 gibi bir oran çıkıyor. Statlarımda fena değil irelia ile o yüzden iyi oynadığımı düşünüyorum.

• Jayce hard counter'i, Jayce al CİCİ
  • Fizz'i deneyin sadece sonucu da siz yazın :D
  • Bu arada bende darius oynuyorum ultiyi acana kadarsikintili bir hero uzaktan vur kac yapan olunca oyun cehenneme donuyor ama soyle bir sey var dariusu sunla aglatirim bunla aglatirim diyen arkadaslar team fightda darius un isichic belli olmaz aniden 3-4 kill alir saglam itemini yapar ve 2v1 girer ama counterin babasini malp yapiyor gerisi oyuncu isi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac kere geldi karşıma teemo ekmek oldu gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

Bu nalet adaletsiz şampiyon nasıl neyle counterlanır lanede Darius alan hiç korkmadan üzerine yürüyor çekiyor 5 kan biriktir vur ulti gow pushla

Garenleydim solo sinir hastası etti adamı alıcam tırnak can benm can yarıdan az ulti ile tek atıyor böle saçmalık olabilirmi ya oyundan soğuttu

Garen ile Dariusa karşı ağladıysan Solo TOP oynamayı bırak derim arkadaş. Hem Adama countersin hem eziliyorsun bi de gelmiş burada ağlıyorsun.
  • Vur kaç yapabilen her champ olur dostum ama bunların başında jayce teemo vlad yorick gelir vayne de alınabilir topa bu aralar çok görüyorum güzel counterlıyor hatta dariusa karşı cait bile alabilirsin op range den dolayı
    Özetle range ve harrasa dayalı champler gerekli

• Jayce al sürekli cannon q ile harrasla. Seni çektiğinde çekiç moduna geçip q vur sonra e vur 3 saniye sonra cannon mod geliyor cannon mod a dönüşüp e - q yap bidaha seni çekmeye cesaret edemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkkbo

quote:

W degilmiydi ? Bildigim kadariyla e ziplamaya yariyo.

pardon yanlış yazmışım w
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.