Şimdi Ara

Darius counter (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
9.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde Zed yada Kayle picklerim karşısına. Tanky lazım olursa takıma Olaf seçip Q fulluyorum ya da Renekton.
  • Top soloda olafla karşıma geldi, o beni 4 kere kesti ben onu 2 kere kesebildim cslerde eşitti

Nefret ediyorum bu noob herosundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

quote:

quote:

yorick ile minyonlara yaklaştırmassın adamı ve pantheonda bir çözüm diye düşünüyorum.

pantheon oyuncusuyum adama ultiyle girmezsem ve karşımdaki de noob değilse %60 ihtimal darius alıyor. ama ilk damageyi ultiyle verirsem iş başka. darius ultiyi vuramadan indirmiş oluyorum genelde.

edit: bu dediğim ad kasarsam ve r-w-e-q yaparsam işe yarıyor. 1vs1 de ancak bu şekilde darius kesebiliyorum başka yoluda yok zaten can 1k nın altına düştüğü anda giyotin i yiyoruz.

edit2: nerflenmesi gerektiğini düşündüğüm herolardan biridir.

sürekli q atıp birten stunlayıp alabilirsin bence eşit bir pantheon oyuncusu dariusu rahat alır tabi oynayana göre deyişir arkadaşlar

sürekli q vurmakta riskli q nun menzili çok uzun değil dariusta belli bir mesafeye kadar rakipleri kendine çekebiliyor. sonrası belli zaten 5 tane düz vuruş + giyotin

emin ol pantheon dariusu çok çok rahat alır dariusu büyütmeyin rankedde soloda karsıma gelir inş diye dua ediyorum counteri çok teemo bile çok rahat ezer.

olayda burda bitiyor zaten darius u yenmek için stratejik oynamak gerekiyor. çok güçlü olabilir ama özel bir yanı yok. stratejik oynanırsa yıpratarak zayıf anında öldürülebilir. o çekme olayı olmasa çok daha kolay olurdu zaten.

• Garen ile solotopta dariusa kaybeden kişi intihar etti,nedeni çok basit.
    Dariusda sustain yok.
  • voli al voli.
  • minyon arkası dur devamlı, çekemesin seni ben şahsen böyle yapıyorum çok zorlarsa çalıya kaçıp yardım istiyorum.
  • Irelia aldım 2 q attı canım yarıya düştü kule dibi oynadım ota ward attım e lere dikkat ettim gg
    ayrıca kanama varken kule darı ye vuruyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full ad kasmış dariyi kes kha ile eğer kesersen ben burdayım
  • Al jaxsı kas can çalma can emme artı saldırı hızı 2 saniye duramaz karşında yer bitirir
  • Dariusa eziliyor. Onu geçtim birde Garen ile Sıkılmadın mı QQ konusu açmaktan ?

Darius Counter Şampiyon Listesi

Darius counter
    Teemo
     Darius counter
    Yorick
     Darius counter
    Jayce
     Darius counter
    Kayle
     Darius counter
    Elise
     Darius counter
    Kennen
     Darius counter
    Renekton
     Darius counter
    Jax
     Darius counter
    Cho'Gath
     Darius counter
    Garen

Counter Summoner Speller

Darius counter
     Darius counter
     Darius counter

Genel Taktikler

-Hp kasmak.
    -Farmını bozmak
    -Hard CC (Stun,Snare,Taunt,Blind,Knock Back vs.)
    -Early gamede güvenli oynamak yerinde harras yapmak ve yerinde pasif kalmak.

• Jayce
  • Haklısın knk Çok op bende öyjle diyorum hany nerf gelmeli !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trolls Trolls Everywhere

Teemo Darius neresini counterlasın saçmalamayın ? Ultisinimi Counterlayacak Blind ile ?

Darius 5 level olmasına bakar , Teemonun tek komboda ölmesi..

yakalarsa öldürür bunun için counterı
  • Hocam ben jayce kullanıyorum Bu hero ile Kule falan vermiyorum adama kill de vermiyorum... Kill almak istersen Teemoyu öneririm .
  • Al Yorick,vur ağzına ağzına kürekle.
  • Kayle ve teemo diyorum

• demasyali birini alırsan kesersin
  • Elise İrelia ve Kayle al vur kafasına kafasına
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yorick ile minyonlara yaklaştırmassın adamı ve pantheonda bir çözüm diye düşünüyorum.

pantheon oyuncusuyum adama ultiyle girmezsem ve karşımdaki de noob değilse %60 ihtimal darius alıyor. ama ilk damageyi ultiyle verirsem iş başka. darius ultiyi vuramadan indirmiş oluyorum genelde.

edit: bu dediğim ad kasarsam ve r-w-e-q yaparsam işe yarıyor. 1vs1 de ancak bu şekilde darius kesebiliyorum başka yoluda yok zaten can 1k nın altına düştüğü anda giyotin i yiyoruz.

edit2: nerflenmesi gerektiğini düşündüğüm herolardan biridir.

sürekli q atıp birten stunlayıp alabilirsin bence eşit bir pantheon oyuncusu dariusu rahat alır tabi oynayana göre deyişir arkadaşlar

sürekli q vurmakta riskli q nun menzili çok uzun değil dariusta belli bir mesafeye kadar rakipleri kendine çekebiliyor. sonrası belli zaten 5 tane düz vuruş + giyotin

Hocam sanırım pantheon ile pek iyi oynıyamıyorsunuz. q nun mesafesi darius'un e sine göre daha fazla mesafeye sahip. q yu atıp geri çekilceksin. Saten sonra yakınına yaklaşmaya korkacak darius, ona mızrak atarsın diye. Böylelikle doğru düzgün farm da yapamıyacak ve kasılamıyacak. Yani saldırmadan önce q ile uzaktan darius'un canını azaltıp sonra w e kombosunu uygulamalısın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.