Şimdi Ara

Darius counter (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
9.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NICKasd12345 -- 6 Mart 2016; 1:12:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Orijinalden alıntı: qReencH

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Tanky herolar ile counterlarsın.Shen,Vlad,Elise,Malphite ile dikkatli oynayarak counterlarsın ama Darius 1v1 de çok güçlü bir şampiyon gerçekten W ile çok iyi damageler vurabiliyor.

shenn ??????? shen in antisi dairus
    vlad ve teemo sakın almayın !! vladla darius u counterlayamassınz adam warmogla başlar çekersin geri dolar canı. Sonra adam senin kuleni keserken sen umutsuzca q atarsın adam sallamaz bile
    teemo lane de oyunun basında ezersiniz tamam ama sonradan adam sizi yakalar ve smaçı yapıştırı
    bide teamfightlarda teemo ve darius katkı farkı var yani

alıcaksanız kayle alın ciddiyim diğerleri 0 darius karsısında

Teemo late'dede en az daruis kadar etkili her türlü dps mevcut TF'de en arkadan dps'leri indirio focuzlamaya calıssan kacıo bide kücük zar zor üstüne tıklanıo ve mapede mantar dosiceksin oyle bir iki tane degil gectigin her yere koyucaksın o zman gor teemoyu late gamede. 900 Elo oyunlarda tabi iş yapmaz teemo.

Valla 2100 eloda oynuyorum teemo pickleyen insan görmedim henüz alanada söverim heralde.

En basit örnek The Rain Man. Başka söze gerek yok diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

NEDEN KİMSE RENEKTON DEMEMİŞ

Darius renektonu zorladığı için olabilir ?

Soruya gelirsek Vlad kesinlikle counterlayamaz. Hexdrinker core itemlerinden dariusun alsın ggsiniz zaten. Teemo vurur ağlatır . Yorick solo top kralı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groche

quote:

Soruya gelirsek Vlad kesinlikle counterlayamaz. Hexdrinker core itemlerinden dariusun alsın ggsiniz zaten. Teemo vurur ağlatır . Yorick solo top kralı.

Kesinlikle counterlayamaz?Aynı oyunumu oynuyoruz?Dariusun kaçış mekanizması yok 1 gankta Vlad acımaz tamam çok çok iyi damagei yok ama Vladın tank kasınca ölümcül oluyor zaten Dariusu durdurmak istiyorsan hp kasacaksın.Vladın pasifindende baya ap geliyor.Yani Vlad Tf de olsun Lane'de olsun her türlü avantajlı.İlla Dariusu öldürmesine gerek yok lanede.

• Darius hiçte op değil bi ultisi var zaten kha ile rahat alıyorum şunu unutmayın kha darius u rahat alır kaç kere tek e tek te öldürdüm darius u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tanky herolar ile counterlarsın.Shen,Vlad,Elise,Malphite ile dikkatli oynayarak counterlarsın ama Darius 1v1 de çok güçlü bir şampiyon gerçekten W ile çok iyi damageler vurabiliyor.

vlad ve teemo sakın almayın !! vladla darius u counterlayamassınz adam warmogla başlar çekersin geri dolar canı. Sonra adam senin kuleni keserken sen umutsuzca q atarsın adam sallamaz bile
    teemo lane de oyunun basında ezersiniz tamam ama sonradan adam sizi yakalar ve smaçı yapıştırı

Teemo late'dede en az daruis kadar etkili her türlü dps mevcut TF'de en arkadan dps'leri indirio focuzlamaya calıssan kacıo bide kücük zar zor üstüne tıklanıo ve mapede mantar dosiceksin oyle bir iki tane degil gectigin her yere koyucaksın o zman gor teemoyu late gamede. 900 Elo oyunlarda tabi iş yapmaz teemo.

Valla 2100 eloda oynuyorum teemo pickleyen insan görmedim henüz alanada söverim heralde.

sen o kadarını görüyosun streamda işte ne adamlar oynuyor +2100 2500 arasında. Rainman ocelote falan noob kalıyor adamların yanında. hiç haketmeyen insanlar zaten teemo picklemesi normaldir. Daha teemoya oyun kaybetmeyi bırak lanede bile kaybetmedim lol bi tırtı yok karşısında oynamayı bildikten sonra team fighti zaten worst anca baronda fight yapıcaksın heryere mushroom dizip öyle bi işe yarıyor herneyse bu benım görüşüm yok hyrqbot yok oce yok fnatic bi görsen hepsini solo q da tırtlar. oynamışlıgım var onlarla sadece takımca iyi coğu o kadar ama birbirlerini taşıyolar solo q da benım daha duo girmişliğim yok lol

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen o kadarını görüyosun streamda işte ne adamlar oynuyor +2100 2500 arasında. Rainman ocelote falan noob kalıyor adamların yanında. hiç haketmeyen insanlar zaten teemo picklemesi normaldir. Daha teemoya oyun kaybetmeyi bırak lanede bile kaybetmedim lol bi tırtı yok karşısında oynamayı bildikten sonra team fighti zaten worst anca baronda fight yapıcaksın heryere mushroom dizip öyle bi işe yarıyor herneyse bu benım görüşüm yok hyrqbot yok oce yok fnatic bi görsen hepsini solo q da tırtlar. oynamışlıgım var onlarla sadece takımca iyi coğu o kadar ama birbirlerini taşıyolar solo q da benım daha duo girmişliğim yok lol

oce falan nooob olabilir ben oce king demedim ama gidipte oce'yi scarra'yla TRM'le kıyaslamaya kalkma TRM tsm çıkışlıdır trm'den sonra dyrus geldi tsm'e ayrıca TRM'nin daha duo girdiğini görmedim NA'da oynadığınıda es geçmeyelim.

• Yil olmus 2013 dariusu counterlanamaz sanan var. Gerizekali olmayan herhangi bi adam oyundaki herolarin en az 30 uyla counterlar.

• al bi trydamare ultiyi atacağında bas ultiyi gitsin.. hoş şu ana kadar garenle karşıma gelen dariusları genelde hallediyordum da...

• yoric.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

yorick ile minyonlara yaklaştırmassın adamı ve pantheonda bir çözüm diye düşünüyorum.

pantheon oyuncusuyum adama ultiyle girmezsem ve karşımdaki de noob değilse %60 ihtimal darius alıyor. ama ilk damageyi ultiyle verirsem iş başka. darius ultiyi vuramadan indirmiş oluyorum genelde.

edit: bu dediğim ad kasarsam ve r-w-e-q yaparsam işe yarıyor. 1vs1 de ancak bu şekilde darius kesebiliyorum başka yoluda yok zaten can 1k nın altına düştüğü anda giyotin i yiyoruz.

edit2: nerflenmesi gerektiğini düşündüğüm herolardan biridir.

sürekli q atıp birten stunlayıp alabilirsin bence eşit bir pantheon oyuncusu dariusu rahat alır tabi oynayana göre deyişir arkadaşlar

• Elise
  • kayle gg
  • dariusun en büyük 2 eksisi bence şunlar; çok hantal ve 0 sustain bu yüzden bu elemanı uzaktan uzaktan harasslayabilecek çoğu champ lanede zor anlar yaşatır diye düşünüyorum

• Elise Vlad Teemo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groche

quote:

Renekton ile darius'a zorlanıyorsan iyi oynayamıyorsun demektir armor ile başla dariusun Q'su healler seni
    Tabi darius'a karşı fury ile W kullanırsan tabiki yenilirsin darius çok pushlar sende Q kullanarak sustainini kullanıcaksın ve eşit şekilde pushlayacaksın ve ilk sunfire çıkacaksın. Gidip 1400hp ile dolaşırsan ölürsün.

• quote:

quote:

quote:

yorick ile minyonlara yaklaştırmassın adamı ve pantheonda bir çözüm diye düşünüyorum.

pantheon oyuncusuyum adama ultiyle girmezsem ve karşımdaki de noob değilse %60 ihtimal darius alıyor. ama ilk damageyi ultiyle verirsem iş başka. darius ultiyi vuramadan indirmiş oluyorum genelde.

edit: bu dediğim ad kasarsam ve r-w-e-q yaparsam işe yarıyor. 1vs1 de ancak bu şekilde darius kesebiliyorum başka yoluda yok zaten can 1k nın altına düştüğü anda giyotin i yiyoruz.

sürekli q atıp birten stunlayıp alabilirsin bence eşit bir pantheon oyuncusu dariusu rahat alır tabi oynayana göre deyişir arkadaşlar

sürekli q vurmakta riskli q nun menzili çok uzun değil dariusta belli bir mesafeye kadar rakipleri kendine çekebiliyor. sonrası belli zaten 5 tane düz vuruş + giyotin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcs_Jack

Yil olmus 2013 dariusu counterlanamaz sanan var. Gerizekali olmayan herhangi bi adam oyundaki herolarin en az 30 uyla counterlar.

+37431479896432 Dariusun counter'ı yetenekli oyuncudur.

• Te emo counterlıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sürekli q vurmakta riskli q nun menzili çok uzun değil dariusta belli bir mesafeye kadar rakipleri kendine çekebiliyor. sonrası belli zaten 5 tane düz vuruş + giyotin

emin ol pantheon dariusu çok çok rahat alır dariusu büyütmeyin rankedde soloda karsıma gelir inş diye dua ediyorum counteri çok teemo bile çok rahat ezer.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.