Şimdi Ara

Darius counter (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
9.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

quote:

Orijinalden alıntı: creative13

kha çok rahat biçimde counterlar çekerse zıplayıp kaçarsın baktın sana doğru koşuyor bir e sallarsın hem slow hem heal daha ne olsun darius gibi kaçış skili olmayan bir heroyu kha ile rahat alırsın

Kha çok mana sıkıntısı çekiyor ben o lane'i darius kazanır diye düşünüyorum

tek bir chains of harmony veya philo alınca problem yaşamazsın diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sübliminal Masaj

quote:

kha çok rahat biçimde counterlar çekerse zıplayıp kaçarsın baktın sana doğru koşuyor bir e sallarsın hem slow hem heal daha ne olsun darius gibi kaçış skili olmayan bir heroyu kha ile rahat alırsın

Kha çok mana sıkıntısı çekiyor ben o lane'i darius kazanır diye düşünüyorum

tek bir chains of harmony veya philo alınca problem yaşamazsın diye düşünüyorum

Sen o itemi alana kadar darius seni yerle bir eder yalnız.

• Ben her championla durabiliyorum genelde karsisinda. Niye bu kadar buyutuldugunu anlamis degilim bu championun. Beni cektigi zaman kacmak yerine ben de ona saldiriyorum o kadar da buyuk bi esprisi yok aslinda. 6 leveldan sonra biraz dikkatli oynamak gerektiriyor sadece sinir bozucu bir ultisi var cunku. Renekton, Pantheon, Olaf, Teemo, Jayce, Yorick, Jarvan, Elise falan bunlarin hepsiyle yenebilirsiniz Darius'u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda darius varsa solotopa caitlyn vayne falan al bota pantheon soraka yolla

• Kayle hard counterı onun dışında Teemo,Vlad,Garenle counterlarsın
  • Darius mu TF'de etkili? AD'nin parasını çalıyor sürekli. Diğer türlü hasar veremiyor.
  • malphite,jayce,kayle

• quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

NEDEN KİMSE RENEKTON DEMEMİŞ

Buna yazmak için girdim . Renekton , Jayce , Kayle , Elise ve Yorick ile nefes aldırmazsın fakat şu ''kaça kaça öldürme'' işine korkaklık demen beni oyun seviyeni sorgulamaya itti açıkçası .
  • ekayle, elise, jayce, yorick, chogath, malphite bence en hard counterlaridir. bu kadar hard counteri olan bi championa da op demeyin, ayiptir. bu isin, kennen, ad lulu, teemo, jax, garen, olaf i da var. ha yanlis oynarsan elise la bile kaybedesin lane i. sonucta darius vuran adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Tanky herolar ile counterlarsın.Shen,Vlad,Elise,Malphite ile dikkatli oynayarak counterlarsın ama Darius 1v1 de çok güçlü bir şampiyon gerçekten W ile çok iyi damageler vurabiliyor.

shenn ??????? shen in antisi dairus
    vlad ve teemo sakın almayın !! vladla darius u counterlayamassınz adam warmogla başlar çekersin geri dolar canı. Sonra adam senin kuleni keserken sen umutsuzca q atarsın adam sallamaz bile
    teemo lane de oyunun basında ezersiniz tamam ama sonradan adam sizi yakalar ve smaçı yapıştırı
    bide teamfightlarda teemo ve darius katkı farkı var yani

alıcaksanız kayle alın ciddiyim diğerleri 0 darius karsısında

YAV HE. Vladimir dariusu alamazmış. Al liandry sende? ezbere oynuyorsan oynama zaten.

• Counterlayamıyorsan lane swap yaptır oda kafi.
  • Kayle karşısında Darius kuzu olur kuzu.
  • Kayle
  • ben udyr alıyorum ve sıkıntı yaşatıyorum çektiğine pişman oluyor.
  • jayce ile ezer geçersin ne olduğunu anlayamadan mok yoluna gider.
  • Adc herolar dağıtır. Vayne vb. Yaklasmadan vurdukca bitirirsin olayı. Ama cekme skilline dikkat etmen lazım.Flash'ını saklacıksan anlıyacağın D:
  • Darius'u counter'layacak champ yok. Ama beynin varsa Soraka da yeter
  • peki teemo nasıl build dizicek? ap mi ad mi, ad tankmı, ap tankmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

yorick ile minyonlara yaklaştırmassın adamı ve pantheonda bir çözüm diye düşünüyorum.

pantheon oyuncusuyum adama ultiyle girmezsem ve karşımdaki de noob değilse %60 ihtimal darius alıyor. ama ilk damageyi ultiyle verirsem iş başka. darius ultiyi vuramadan indirmiş oluyorum genelde.

edit: bu dediğim ad kasarsam ve r-w-e-q yaparsam işe yarıyor. 1vs1 de ancak bu şekilde darius kesebiliyorum başka yoluda yok zaten can 1k nın altına düştüğü anda giyotin i yiyoruz.

edit2: nerflenmesi gerektiğini düşündüğüm herolardan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 14 Şubat 2013; 23:15:09 >
  • İrelia Elise . Dariusa nefes aldırtmazsınş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.