< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dardanel Ton rezaleti (2. sayfa)

-
-
aynen öyle hazır yiyecek artık yememek gerekiyor böyle rezalet olmak yukarda biri bide firmayı desteklemiş utanmadan allah bildiği gibi yapsın onu rezil insanlar virüs döneminde yapılan rezalete bak
-
Attığın videoyu tekrar izlesene aynı diyor bide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: endurableAttığın videoyu tekrar izlesene aynı diyor bide
Evet balığın kesilmesinden, kılçıklarının ayıklanmasına, temizlenmesi, parçalanması, paketlenmesi her anı eldivenli insanlar hele yağ eklenmesi falan son derece hijyenik temiz görünüyor.
Sadece paketlenme sonrası kapalı paketi açıp analiz eden eldivensiz o da test yapıyor uygunluğunu. Israrla ikidir yabancılarda da eldivensiz yazıyorlar.
Attıkları video dan bile habersizler kimse açıp izlemez diye düşünüyorlar muhtemelen kendileri bile izlemedi.
-
Denetleyen olsa ne olur. Zaten emin olun denetleniyordur. Ama ne kadar doğru uygulanıyordur orasını bilemeyiz. Şimdi şikayet olacaktır doğal olarak. Yine gidilip bakılacaktır. Muhtemelen cezai işlem yapılır ama devede kulak misali caydırıcı olur mu bilemem.
Bu arada belki eldiven takmak zorunludur işletmede personel buna uymuyordur orası ayrı konu. Onun yaptırımı başka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty86 -- 24 Şubat 2021; 13:11:41 >
Çıplak eli savunan arkadaşta var. Helal olsun.
Adam tuvaletten çıkar. Ellerini doğru yıkamaz.
Türk insanı zaten pis insan. Adam döner yapar bone takmaz. Çıplak elle ekmek arası verir. Çiğ köfte yapar çıplak elle yogurur. Sokak yemeği satıcıları pilav döner ya da lahmacun yapar. Hazırlarken çıplak eliyle hazırlar. Sonra adamın eline baktığımda tırnak arasının simsiyah olduğunu görürüm.
Böyle yerlerden alışveriş yapmayın. Pislik insanlar.
İğrençlik. Asla almam artık.
-
Eliyle mi paketledi, ayağıyla mı paketledi, onu bilmem de,
üç tarafı denizlerle çevrili ülkede konserve balık yemek nedir yahu?
-
3 tarafi denizlerle cevrili ulkede ucuza balik yiyeyemek nasil bir duygu😁
ingilterede 13 birim
turkiyede 48 birim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Şubat 2021; 18:52:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Naruto45
3 tarafi denizlerle cevrili ulkede ucuza balik yiyeyemek nasil bir duygu😁
ingilterede 13 birim
turkiyede 48 birimBen kendim tutuyorum.
Bu yıl boğazda sarıkanatın maşallahı var. Yağıyor mübarek.
Ama tutmuyor olsaydım da konserve balık almazdım.
Mevsimine göre taze taze gelen hangi balıksa onu alırdım.
Pahalıysa yarım kilocuk alın, seyrek seyrek alın, ama yine de doğada vahşi olarak serbest gezen ve doğal beslenen yerli balığı tercih edin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: djozBen kendim tutuyorum.
Bu yıl boğazda sarıkanatın maşallahı var. Yağıyor mübarek.
Ama tutmuyor olsaydım da konserve balık almazdım.
Mevsimine göre taze taze gelen hangi balıksa onu alırdım.
Pahalıysa yarım kilocuk alın, seyrek seyrek alın, ama yine de doğada vahşi olarak serbest gezen ve doğal beslenen yerli balığı tercih edin.
Alıntıları GösterKendi tutuğun daha lezzetlidir afiyet olsun bende balık tutmayı severim..
Tatile gittiğimiz yerlerde eskiden tutardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Şubat 2021; 22:35:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Naruto45Kendi tutuğun daha lezzetlidir afiyet olsun bende balık tutmayı severim..
Tatile gittiğimiz yerlerde eskiden tutardım
Alıntıları GösterTeşekkürler.
Bu güzel hobiye yeniden başlamanız dileğiyle.
-
Sizler avrupada yaşadığını sanan zimbanbelilersiniz sanırım.Burası türkiye şöle bir söz vardır türkiye gibi 3. dünya ülkeleri için:
devlet için küçük işletme/esnaf ve/üretici/çifçi vs. çiftlikte ki çitlerin içinde dolaşan tavuk gibidir.Devlet hiç kaçırmaz hemen yakalar açığını hırtleğene biner.
Orta ölçekli Şirketler ise açık alanda ki tavuklardır pek uğraşmaz yakalamak için devlet.
Holdinglere(toplaşmış büyük şirketler) ise uçan kazdır.İstese de yakalayamaz zaten uğraşamaz.Uğraşırsa ekonomi küçülür işsizlik artar bla bla... Kısacası bildiğiniz çok tanınan marketler gıda üreticileri hele ki dünya çapında yaygın markalar istediğini istediği kalitede üretebilir nerdeyse.Pek tüketiciye söz hakkı düşmez keza devleti bile pek bişi diyemezken tüketicinin ne haddine 😕.
-
açıklama geldi firmadan
-
Dardanel firmasına ait bütün ürünleri artık almayacağım. İşçi burnunu karışlırıp elini sokabilir hiç bir denetım mekanizması da engel olamaz anlık bir olay kişisel olarak iğrendim.
Benım için bitti
-
Şuraya bak ya bildiğin gıda terörü daha da bu firmanın hiçbir ürününü almam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
herifin yorumu 35'ten fazla artı almış. çok ilginç lan. -
2 gram aklın olsaydı bare. Otoklav işlemi ürün paketlenmeden önce yapılıyor. Birde gelmiş herkes çok bilmiş falan yazmışsın. Sen ne ayaksın? Yurtdışındaki videoda herkesin eldiveni var. Çıplak elle dokunan yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Opus Diabolicum
herifin yorumu 35'ten fazla artı almış. çok ilginç lan.Dh gibi bir yerde bile araştirmadan veya videoyu izlemeden süslü cümleleri görunce basiyor +yi yazik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X