Şimdi Ara

Dardanel Ton rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yani konuya Nötr kaldım açıkcası.Hazır gıda üretimi ben bildim bileli hep böyledir.Burası Japonya değil bütün herşeyi makineler yapsın.Yani herzaman yedim yemeyede devam edicem heralde bakmayün milletinde tepkisi bukadar gider unutur gene alır çünkü hemen hemen bütün hazır gıdalar bu şekilde üretiliyor.Reklamlarda bize çok iyiymiş gibi gösteriyorlar arka planda ise tam bir kaos var.Fabrika ortamında birkere 1 hafta çalıştım insanların duyarsızlığını bir görseniz birdaha evinize hiçbirşey sokmazdınız heralde.
  • Dardanel Ton rezaleti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuracağın ekipmanın ilk yatırım maliyeti+işletme maliyeti+kapasite hesabı sonucu elde edeceğin maliyet/kar, bu makine yerine insan çalıştırırsan oluşacak maliyet/kar'dan düşük ise insan çalıştırırsın. Kısaca velkam tu niw törkey. Makine yatırımı insan çalıştırmaktan kat kat daha maliyetli ve işçi hakları yerlerde olduğundan insan çalıştırırsın.

  • Siz yediklerinizi ne sanıyorsunuz getir yemeksepeti olunca millet köpek oluyor almak için. Bu ürünlerin hepsi afedersiniz içinde dışkı olsa bile orada işlem sonrası sterilizasyon yapılıyor. Zaten içinde pis bir varlık yaşasa yıllarca duramaz konservede.
  • Asıl tehlike çoğumuz bu paketi açıp içindekini pişirmeden direk ekmek arası yapıyoruz. Her türlü zararlı organizmalar ordaki haliyle hop mideye geliyor. Artık paketleyen kişinin insafına kaldınız. Elleri temizse eyvallah yoksa para verip kanser olma vakası.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse çalışanın el lezzeti var diye savunacaklar var foruma ama bana göre rezalet gibi rezalettir. Avuçla pakete doldurup plastik kovadan zeytinyağı eklemesi benim için yeterli rezalettir.

  • Hernekadar plastik kova da yağ salamura vs ile paketleme olsa da orda gözden kaçan birşey var, teneke kutuya dolum yapılmıyor. Yani plastik kova harici bir sakınca yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El ne kadar iyi temizlense de, ter bezleri olduğu için terleyerek vücuttaki mikrobu yiyeceğe geçirebilir o yüzden rezalet ötesi bir paketleme şekli. Eldiven teri önlemek adına mutlak olması gerekir.

  • Yenir. Musa denen o zatı takip ediyorum. Gıda dedektifi denetle ve kendi adına hesabı var. Uzmanı olmadığı bazı konularda yorum yapıyor ve olayları kişiselleştiriyor.

    El değmeden dediyse orada yalanı vardır da sizde her söylenene inanmayın. Ahmaklığın özelliklerindendir her söylenene inanmak. Herkese güvenmek.
  • Adamların savunması ilk okul çocuklarını aratmıyor "herkes yapıyor diye bizde yapıyoruz."

  • Aslında bu firmaya ait Trt tarafından çeilmiş bir belgesel mevcut .

    Firmayı savunmak vs muhabbeti değil amacım ama o kadar çok saçma sapan yorumlar yapılmış ki okudukça insan hayretler içinde kalıyor .

    ilk izlediğimde teknolojisi karşısında hayretler içine düşüren kapalı kutu sterilizasyonu bunu belgeseli sonuna kadar izlerseniz zaten görebilir siniz.

    belgeselin linkini bırakıyorum , kimseyi ikna etme ya da firmayı savunma gibi bir çabam yok fakat yapılan yorumların çoğu bilgisizce yapılmış yorumlar(çok bilgili yada ukala olarak görmeyin lütfen belgeseli izleyin)

    @WILDBOYS (videoyu paylaşmış ama ben izleyen olduğunu düşünmüyorum .)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo1903 -- 25 Şubat 2021; 17:33:32 >




  • melo1903 kullanıcısına yanıt
    Hayvanin yeri geliyor böbreğini bağırsağını billurunu yiyor insanlar. Evde herkes elleri ile yemek hazırlıyor.
    Salamuranın tuz olduğunu bilmeden, otoklav- sterilizasyon işlemlerinden bir haber, kendi salçasını kendi yapan anaların evlatları inekten süt sağan nenelerin torunları gelmiş burada dardanelde çalışan analara babalara konserveye sümük atar diye ithamda bulunuyor.
    Anlamak güç.
    Her zaman derim kendi turşusunu salçasını yoğurdunu hatta sucuğunu pastırmasını hatta ançuezini lakerdasını fümesini taramasıni falan yapmak insana analitik zeka kazandırıyor diye.
    Ama tabi herşeyin tazesini bulunca insanın ihtiyacı kalmıyor pek salamuraya lakerdaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 25 Şubat 2021; 17:37:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sugar23

    üst tarafı neden karaladın hocam merak ettim

  • Aynı firma fabrikada covid vakaları artınca çalışanları fabrikada karantinaya almış ( buraya kadar herşey güzel ) ama karantina günlerinde de üretimde çalıştırmıştı, demekki pozitifken bu şekilde pek çok paketleme yapıldı


    https://www.birgun.net/haber/dardanel-covid-19-u-hice-sayiyor-311779

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.