Şimdi Ara

Darboğaz Durumu Ne Olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleykum Kardeşler... Ekran Kartı Değiştiriyorum ve Bu Konuda Size Danışmak İstedim.. Benım Anakart ve İşlemcime Bakarak Alacağım Ekran Kartını Takınca Ne Kadar Darboğaz Sorunu Olur Yardımcı Olan Herkese Teşekkurler...

İşlemcı= İntel Pentıum D 925 XE Presler 3.0 Ghz 4MB Önbellek(Cache)
    Anakart=Asus-P5B-MX-WiFi-AP x16PCI-Express

ALACAĞIM EKRAN KARTI İSE = Gıgabyte NVidia GeForce GTX-650Ti 1GB-GDDR5-128-BİT PCI-3.0..

BU EKRAN KARTI BU İŞLEMCİ VE ANAKARTTA NE KADAR DARBOĞAZ YAPAR. İLERDE İŞLEMCİYİDE DEĞİŞECEM ZATEN. TEŞEKKURLER..

• Darboğazın allahını yapar bence ilk işlemcini değiştir çok eskiymiş cpu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş yavaş sistemi
    işlemci anakart değişimyle başlamanı öneririrm daha sonra digyer prçalara yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

Yavaş yavaş sistemi
    işlemci anakart değişimyle başlamanı öneririrm daha sonra digyer prçalara yönel

Abi Normalde Ben Değişiklik Yapmam Bende Şuan HD5450 1 GB GDDR3 Atı Kart Var Ama Şu Sıralar Ekran Kartlarında Cok Cazıp Fiyatlar Var Mesele GTX-650 Tİ GDDR5 1 GB 128 Bit Kart 240 Lira Sıfırı. Şimdi Bu Kartla Bi 450 Watt Güç Kaynağı Alacam.. Sonra İşlemciyi Core 2 Duo Serısınden Alıcam..
  • işlemcin ekran kartını kısıtlar ama şimdi baktım Core 2 Quad destekliyor ozaman core2 dou yerine Quad al 2 .ele bir bak uygun fiyatlara bulabilirsin
    https://www.asus.com/Motherboards/P5BMX/
  • ekran kartından önce anakart ve işlemci değiştir boşa almış olursun yoksa o ekran kartını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 11 Nisan 2014; 21:40:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

ekran kartından önce anakart ve işlemci değiştir boşa almış olursun yoksa o ekran kartını

abi yazdıgımı bi okusanız sizde anlıyacaksınız Allah Allah normalde şuanki 1 gb atı hd5450 yide değiştirmeme ama ekran kartlarının vazılarını fiyatı acayıp dustu ondan kaçımıcam diyorum adam tutmuş anakartla işlemciyi değiş diyor. iyi o zaman onları alıyım o zamanda ekran kartlarının kampanyası geçsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Ne olur
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 200-300tl o ekran kartına verme boşa gider paran
    önce bir psu al , sonra fx 6300 ve anakart al ve ram al sonra ekran kartına bakarsın o zamana daha neler düşer ucuzlar ve eğer bütcen kısıtlı ise forumun 2. el kısmına bak , zamanında çok aldım sattım 2. el çokda faydalı oldu alanada satanada
  • Sistem yenilemenininde bir sistemi vardir arkadaslar, baslamaniz gereken yeri iyi bilmek zorundasiniz.Ekran karti alman senin icin herhangi birseyi degistirmicektir.Alıcağın ekran kartını hiç bir zaman tam performansıyla kullanamıyacaksın ki boşa almış olucaksın.Öncelikle PSU Motherboard ve CPU ile başla değişikliklere ekran kartı fiyatları zaten düşüyor.Rekabet fazla alternatif çok bunlar piyasanın düşmesine sebep oldu.Almak istediğin ekran kartıda çok yeni bir kart değil fiyatıda normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorisNiqRa -- 11 Nisan 2014; 23:12:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.