Şimdi Ara

Dar Kıyafetler ile Motor Sürebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok dar giyiniyorum, kotlarım hep skinny gömleklerde tshirtlerde öyle hep üstüme yapışıyor. Bide bazı kotlarım likrasız ve dar ondan ayaklarımı zor açıyom bazen zor eğiliyorum. Sizce bu giysilerle racing sürebilir miyim sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dar kıyafet ve racing
  • RACING...

anlıyorum.

• Sen motoru bosver o kılıkla otostop cek.

Biz motorcular korumali kiyafetler dizlikler eldivenler kullaniriz bunlar dar degil normalden daha kabariktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 1 Mayıs 2017; 21:21:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum dar kıyafet ne alaka peki ? Rahat rahat giyinsene.Neyse zevkler tartışılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte benim sitilime katıl

• bakalım en güzel cevap kimden gelecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz bir kıyafete ne dersiniz bayan ?

Dar Kıyafetler ile Motor Sürebilir miyim?
  • Süper Dacia'na ne oldu?Dediğim gibi soba borusu taksaydın ya.Dar kıyafete gerek kalmazdı.
  • Ya arkadaş sizin gibiler yüzünden rahat giyecek bişey bulamıyoruz. Kaçtır pantol alıyorum. Alırken farkına varamıyorum, sonradan farkediyorum ki diz altı oturunca sıkıyor ve rahatsız ediyor, giyemiyorum. Tip tip pantollar üretiyorlar ne bu ya. İnsanın kan dolaşımına zarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Süper Dacia'na ne oldu?Dediğim gibi soba borusu taksaydın ya.Dar kıyafete gerek kalmazdı.

Daciam duruyo zaten. Yaz geldiği için motor alcam racing kawasaki. Arkadaşın motora bineyim dedim ayağımı açamadım binemedim.

• motoru ne zannediyorsunuz acaba? hayatınızda hiç motora bindiniz mi? oyuncak gibi bir şey geliyor herhalde. hem de racing, üstelik kawasaki; hedef de o kadar net yani...

* başlangıç motoru
    * tecrübe
    * sürüş teknikleri
    * koruma
    * giyim-kuşam

bu kavramlara dair küçücük bir kırıntı kadar bile fikriniz var mı acaba?

onca yıllık tecrübeye rağmen her yıl kaç motorcu küçücük bir hata sonucu hayata veda ediyor bilgi sahibi misiniz? ölmeyi bayılma zannediyor olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 1 Mayıs 2017; 20:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

motoru ne zannediyorsunuz acaba? hayatınızda hiç motora bindiniz mi? oyuncak gibi bir şey geliyor herhalde. hem de racing, üstelik kawasaki; hedef de o kadar net yani...

* başlangıç motoru
    * tecrübe
    * sürüş teknikleri
    * koruma
    * giyim-kuşam

onca yıllık tecrübeye rağmen her yıl kaç motorcu küçücük bir hata sonucu hayata veda ediyor bilgi sahibi misiniz? ölmeyi bayılma zannediyor olabilir misiniz?

Hiç motor sürmedim ama kendime güvenim sonsuz zx60 alıcam kawasaki 600 luk. İlk yavaş giderim zamanla kavrarım. Vites mantığını çözersem zaten yol tutuşunda sıkıntım yok dengem çok iyi bisikleti iyi sürüyorum aynı mantık

• Ben kullanıyorum skinny pantalon ile , ama benim motorum maxi scooter 250 cc lik ki onda bile dizlik , eldiven ve korumalı ceket giyiyorum fakat yine tehlikeli çünkü allah korusun düşersem ilk başta yere kalçam temas edebilir sırtımda ceketten dolayı koruma olsada kalçamı sürtünmeden dolayı yakabilirim. Belki motorun altında bacağım kalır ayak bileğimi yakabilirim.

Bakıyorum bazı apaçilere atlet ile kullanıyor i hayretler içerisinde izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: julyan

quote:

Orijinalden alıntı: aya

motoru ne zannediyorsunuz acaba? hayatınızda hiç motora bindiniz mi? oyuncak gibi bir şey geliyor herhalde. hem de racing, üstelik kawasaki; hedef de o kadar net yani...

* başlangıç motoru
    * tecrübe
    * sürüş teknikleri
    * koruma
    * giyim-kuşam

Hiç motor sürmedim ama kendime güvenim sonsuz zx60 alıcam kawasaki 600 luk. İlk yavaş giderim zamanla kavrarım. Vites mantığını çözersem zaten yol tutuşunda sıkıntım yok dengem çok iyi bisikleti iyi sürüyorum aynı mantık

tamam ben durumu anladım. sonuna kadar haklısınız. bisikletten zerre farkı yok. bisikleti düzgün süren birisi üst klasman bir SS'i uçurur. hemen alın, zaman kaybetmeyin, alışana kadarki denemelerinizi de otobanda yapmanızı tavsiye ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.