Şimdi Ara

Dar kıyafet-Bacakta uyuşma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde kendime bir kot pantolon bakmaya gittim. Telefon geldi, dükkandan acil çıkmam gerekti. Biraz dar gelmişti ama kafam başka yerde olduğu için direkt satın alıp çıktım. Daha sonraki günlerde 1-2 gün giydim ve dar geldiğini anladım ve bir daha giymedim, rahatsız oldum.

İlerleyen günlerde bacaklarımda uyuşmalar oluşmaya başladı. Otururken de bir sıkıntı var, rahat olamıyorum. Vücudum baskı yiyiyor gibi. Bu önemli bir durum mudur, doktora gitmem gerekir mi yoksa zamanla geçer mi? Sinir sıkışması gibi bir durum var ortada sanırım?

Teşekkürler...

• pantolonu giydiğindemi bacaklarda uyuşma oluyor..?
    eğer pantolun üzerindeyken uyuşma oluyosa gayet normaldir.. ayrıca uyuşmalar sadece oturken nadiren oluyosada normal
    ama yok Surekli olrak ayaklarımda bı uyusma var dıyorsansa sınır Sıkışması olabılır..oda gecicidiR
  • Şu an eski pantolonlar üzerimdeyken de oluyor. Ayaktayken pek hissetmiyorum, genelde otururken. Evde bozerla otururken de uyuşma ve karıncalanma oluyor. Çok rahatsızlık verici bir durum. Sinir sıkışması ise yine de doktora gidilecek kadar önemli birşey değil midir?
  • baldırların şişman mı peki ? yok o kadar endişelenecek bi durum değil
  • Bir doktora görünmekte fayda var derim, ama artık doktorlara da güvenmiyorum
  • Kilo almışsın, eski pantolonlarda dar geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Merhaba arkadaşlar.

Geçenlerde kendime bir kot pantolon bakmaya gittim. Telefon geldi, dükkandan acil çıkmam gerekti. Biraz dar gelmişti ama kafam başka yerde olduğu için direkt satın alıp çıktım. Daha sonraki günlerde 1-2 gün giydim ve dar geldiğini anladım ve bir daha giymedim, rahatsız oldum.

İlerleyen günlerde bacaklarımda uyuşmalar oluşmaya başladı. Otururken de bir sıkıntı var, rahat olamıyorum. Vücudum baskı yiyiyor gibi. Bu önemli bir durum mudur, doktora gitmem gerekir mi yoksa zamanla geçer mi? Sinir sıkışması gibi bir durum var ortada sanırım?

Teşekkürler...

bacakları geç testislerede baskı uygular zarar verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacak arası terleme !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dar giysilerin kan dolaşımını engellediği ve bunun da dokuların körelmesine sebep olduğu bildirildi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Fizik ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ömer Faruk Şendur, dar giysilerin dokuların kanla beslenmelerini engellediğini belirterek, “Her zaman rahat hareket edilebilecek ve vücudun havalanmasını sağlayıcı giysiler tercih edilmelidir” dedi.

“Giysi seçiminin insan sağlığıyla yakından ilgisi vardır. Dar giysilerin engellemesi sonucu vücudun bazı bölgelerine zor ulaşan kan, kişinin üşümesine sebep olur ve bütün organizmayı etkiler. Naylon, sentetik ve kot türü kumaşlar da insan sağlığı açısından büyük risk taşımaktadır. Romatizmal hastalıkların en önemli başlangıç sebebi bu tür giysilerdir. Romatizma hastalığı bulunanlar, vücudu sıcak tutucu yünlü giysi kullanımına dikkat göstermelidirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelostempire -- 13 Temmuz 2008; 15:07:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Time_Force

baldırların şişman mı peki ? yok o kadar endişelenecek bi durum değil

Evet, azıcık.

Peki!

quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Bir doktora görünmekte fayda var derim, ama artık doktorlara da güvenmiyorum

Bir süre daha devam ederse şansımı deneyeceğim...

quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Kilo almışsın, eski pantolonlarda dar geliyor

Dur şimdi, karıştırma.

• quote:

Orjinalden alıntı: thelostempire

Dar giysilerin kan dolaşımını engellediği ve bunun da dokuların körelmesine sebep olduğu bildirildi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Fizik ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ömer Faruk Şendur, dar giysilerin dokuların kanla beslenmelerini engellediğini belirterek, �Her zaman rahat hareket edilebilecek ve vücudun havalanmasını sağlayıcı giysiler tercih edilmelidir� dedi.

�Giysi seçiminin insan sağlığıyla yakından ilgisi vardır. Dar giysilerin engellemesi sonucu vücudun bazı bölgelerine zor ulaşan kan, kişinin üşümesine sebep olur ve bütün organizmayı etkiler. Naylon, sentetik ve kot türü kumaşlar da insan sağlığı açısından büyük risk taşımaktadır. Romatizmal hastalıkların en önemli başlangıç sebebi bu tür giysilerdir. Romatizma hastalığı bulunanlar, vücudu sıcak tutucu yünlü giysi kullanımına dikkat göstermelidirler

Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım, ilk defa oldu. Üşüme hissetmesem de bir rahatsızlık hissi var, bu bile yeterli. Akşamları spor programına bacak hareketlerini de ekleyerek kan dolaşımımın artmasını amaçlıyorum.

bilgiler içni teşekkürler.

• rica ederim fuducuk
    ama sen niye dar giyiyosun bakim bidaha görmiyeyim sakın
    şaka bir yana bende sen yazınca araştırdım dar giymek baya zararlıymış dikkat et kendine
    quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

quote:

Orjinalden alıntı: thelostempire

Dar giysilerin kan dolaşımını engellediği ve bunun da dokuların körelmesine sebep olduğu bildirildi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Fizik ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ömer Faruk Şendur, dar giysilerin dokuların kanla beslenmelerini engellediğini belirterek, �Her zaman rahat hareket edilebilecek ve vücudun havalanmasını sağlayıcı giysiler tercih edilmelidir� dedi.

�Giysi seçiminin insan sağlığıyla yakından ilgisi vardır. Dar giysilerin engellemesi sonucu vücudun bazı bölgelerine zor ulaşan kan, kişinin üşümesine sebep olur ve bütün organizmayı etkiler. Naylon, sentetik ve kot türü kumaşlar da insan sağlığı açısından büyük risk taşımaktadır. Romatizmal hastalıkların en önemli başlangıç sebebi bu tür giysilerdir. Romatizma hastalığı bulunanlar, vücudu sıcak tutucu yünlü giysi kullanımına dikkat göstermelidirler

Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım, ilk defa oldu. Üşüme hissetmesem de bir rahatsızlık hissi var, bu bile yeterli. Akşamları spor programına bacak hareketlerini de ekleyerek kan dolaşımımın artmasını amaçlıyorum.

bilgiler içni teşekkürler.

• Dar giyinmem ama pantolon dar geldi.

Bundan sonra bu konuya da dikkat edeceğim. Sadece görüntü için kıyafet alınmamalı, öğrendik...
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun. Bizim arkadaşda bugün doktora gitti galiba dar pantolon yüzünden . İşe giderken dar pantolon giymiş. Sonra otururken testislerine baskı yapmış herhalde.

2-3 gündür ağrıyormuş. Bakalım doktor ne diyecek?

Bence dar konusunda dikatli olun.

Bu arada lightchild

Dark görmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 18 Temmuz 2008; 9:50:13 >

• Teşekkürler.

Karıncalanma tam geçmese de azaldı. Bakalım gelecek günler neler gösterecek.
  • Giymeyin dar şeyler arkadaslar,rahat rahat giyinin bol bol,ben eşofman giymeyi tercih ediyorum daha çok spor böyle,yoksa sıkılıyorum pantolon giyince.

lightchild

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 18 Temmuz 2008; 10:04:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Giymeyin dar şeyler arkadaslar,rahat rahat giyinin bol bol,ben eşofman giymeyi tercih ediyorum daha çok spor böyle,yoksa sıkılıyorum pantolon giyince.

lightchild

evet ya hatta evde atlet + boxer
    evde fazla pantolon ile durmam eşofman + şort + boxer tercih ederseniz iyi olur
    hatta çorapları bile çıkarın
  • Eşofman yada şort.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.