Derbinin 1 numaralı gündem maddesi olan Dany’yi, Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas değerlendirdi. Nas, rakibine kayarak müdahalesi sonucu penaltıya sebebiyet veren Kamerunlu savunmacı için, “Çok iyi kesici özellikleri olmasına rağmen, bu tip hataları olan bir oyuncuydu. Galatasaray’da da tereddüt oluşturmasının sebebi buydu. Bu tip faullerle Galatasaray’ın gol yemesine sebebiyet verdi. Dany açısından bu yeni bir şey değil. Ama onun bu tip hataları, Dany’nin kötü oyuncu olduğu anlamına gelmiyor. Hızlı bir adam, kendini kontrol edemiyor. Derbide o hareketi dışında bana göre Beşiktaş defansının en iyisiydi. Bilic’in oyun kurgusunda önemli bir eksiği kapatmış gibi gözüküyor” ifadelerini kullandı.
sanki maçlar 15-10 falan bitiyor.1 gol yedirmek hele derbide direk oyuncuyu sıfırlar.Onun sayesinde yenildik işte
Kendi kalene 2 gol attıktan sonra,55 metreden rakibine bir gol atmış olmanın ne anlamı var?
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
sanki maçlar 15-10 falan bitiyor.1 gol yedirmek hele derbide direk oyuncuyu sıfırlar.Onun sayesinde yenildik işte
doldu hocam dolduğğğ
Dany bana göre diğer zamanlarda da iyi oyuncu değil. Doğru düzgün pozisyon olmadı ki. Maçın sonlarına doğru topun önüne attı kendini o kadar. O sevmediğiniz Necip bile her maç kaç kere tekmeye kafasını sokuyor, topun önüne atıyor kendini. Ersan ve Pedro birebirde oldukça başarılı Danye göre. Sağ bek oynadığı zamanda kaç tane açmış ceza sahasına. Ben orta açtığını hatırlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: o3
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
maçta sezer'de çok iyiydi. hiç hatalı pası yoktu...
oynamayarak rotasyonda da genç arkadaşlarına yer açtı...
dany daha ne yapacaktı ki mağlubiyet için
yandan gelen topu rakibin ayağına atışı da var maçta. o şut gol olsa 2 hata 2 gol olacaktı... dany'li gs real'den 6 yedi. danysiz çelsi karşısında görüdk...
Konu: ' Dany Beşiktaş'ın en iyisiydi ' ve konuda senin mesajın hariç Sezer'in S'si geçmiyor. Anlamıyorum her konuyu nasıl Sezer'e, Eneramo'ya bağlıyorsun hayretler içerisinde izliyorum
maçta sezer'de çok iyiydi. hiç hatalı pası yoktu...
oynamayarak rotasyonda da genç arkadaşlarına yer açtı...
dany daha ne yapacaktı ki mağlubiyet için
yandan gelen topu rakibin ayağına atışı da var maçta. o şut gol olsa 2 hata 2 gol olacaktı... dany'li gs real'den 6 yedi. danysiz çelsi karşısında görüdk...
Konu: ' Dany Beşiktaş'ın en iyisiydi ' ve konuda senin mesajın hariç Sezer'in S'si geçmiyor. Anlamıyorum her konuyu nasıl Sezer'e, Eneramo'ya bağlıyorsun hayretler içerisinde izliyorum
ironi olsun diye yazdım.
DANY'NİN BATIRDIĞI MAÇA ÇOK İYİYDİ YAZILMIŞ.
NEDEN? sırf f.orman transferi olduğu için. sırf eleştiri gelmesin diye bu maç sezer de katkıda bulundu yazacak nice LEBRON'LAR BULUNUR...
Dany penaltı dışında gayet iyiydi
Satarsak büyük iş yapmış oluruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme