Şimdi Ara

' Dany Beşiktaş'ın en iyisiydi '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Der­bi­nin 1 nu­ma­ra­lı gün­dem mad­de­si olan Dany’yi, Ga­la­ta­sa­ray Ge­nel Sek­re­te­ri Ad­nan Nas de­ğer­len­dir­di. Nas, ra­ki­bi­ne ka­ya­rak mü­da­ha­le­si so­nu­cu pe­nal­tı­ya se­be­bi­yet ve­ren Kamerunlu sa­vun­ma­cı için, “Çok iyi ke­si­ci özel­lik­le­ri ol­ma­sı­na rağ­men, bu tip ha­ta­la­rı olan bir oyun­cuy­du. Ga­la­ta­sa­ray’da da te­red­düt oluş­tur­ma­sı­nın se­be­bi buy­du. Bu tip fa­ul­ler­le Ga­la­ta­sa­ray’ın gol ye­me­si­ne se­be­bi­yet ver­di. Dany açı­sın­dan bu ye­ni bir şey de­ğil. Ama onun bu tip ha­ta­la­rı, Dany’nin kö­tü oyun­cu ol­du­ğu an­la­mı­na gel­mi­yor. Hız­lı bir adam, ken­di­ni kon­trol ede­mi­yor. Der­bi­de o ha­re­ke­ti dı­şın­da ba­na gö­re Be­şik­taş de­fan­sı­nın en iyi­siy­di. Bi­lic’in oyun kur­gu­sun­da önem­li bir ek­si­ği ka­pat­mış gi­bi gö­zü­kü­yor” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/dany-besiktasin-en-iyisiydi/612323/1

• penaltı hariç iyiydi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki maçlar 15-10 falan bitiyor.1 gol yedirmek hele derbide direk oyuncuyu sıfırlar.Onun sayesinde yenildik işte
  • Kendi kalene 2 gol attıktan sonra,55 metreden rakibine bir gol atmış olmanın ne anlamı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

sanki maçlar 15-10 falan bitiyor.1 gol yedirmek hele derbide direk oyuncuyu sıfırlar.Onun sayesinde yenildik işte

doldu hocam dolduğğğ
  • Dany bana göre diğer zamanlarda da iyi oyuncu değil. Doğru düzgün pozisyon olmadı ki. Maçın sonlarına doğru topun önüne attı kendini o kadar. O sevmediğiniz Necip bile her maç kaç kere tekmeye kafasını sokuyor, topun önüne atıyor kendini. Ersan ve Pedro birebirde oldukça başarılı Danye göre. Sağ bek oynadığı zamanda kaç tane açmış ceza sahasına. Ben orta açtığını hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

sanki maçlar 15-10 falan bitiyor.1 gol yedirmek hele derbide direk oyuncuyu sıfırlar.Onun sayesinde yenildik işte

maçta sezer'de çok iyiydi.
    hiç hatalı pası yoktu...

oynamayarak rotasyonda da genç arkadaşlarına yer açtı...

dany daha ne yapacaktı ki mağlubiyet için

yandan gelen topu rakibin ayağına atışı da var maçta. o şut gol olsa 2 hata 2 gol olacaktı...
    dany'li gs real'den 6 yedi. danysiz çelsi karşısında görüdk...

Konu: ' Dany Beşiktaş'ın en iyisiydi ' ve konuda senin mesajın hariç Sezer'in S'si geçmiyor. Anlamıyorum her konuyu nasıl Sezer'e, Eneramo'ya bağlıyorsun hayretler içerisinde izliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "2015'in en iyi futbolcuları"
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

quote:

maçta sezer'de çok iyiydi.
    hiç hatalı pası yoktu...

oynamayarak rotasyonda da genç arkadaşlarına yer açtı...

dany daha ne yapacaktı ki mağlubiyet için

yandan gelen topu rakibin ayağına atışı da var maçta. o şut gol olsa 2 hata 2 gol olacaktı...
    dany'li gs real'den 6 yedi. danysiz çelsi karşısında görüdk...

Konu: ' Dany Beşiktaş'ın en iyisiydi ' ve konuda senin mesajın hariç Sezer'in S'si geçmiyor. Anlamıyorum her konuyu nasıl Sezer'e, Eneramo'ya bağlıyorsun hayretler içerisinde izliyorum

ironi olsun diye yazdım.

DANY'NİN BATIRDIĞI MAÇA ÇOK İYİYDİ YAZILMIŞ.

NEDEN? sırf f.orman transferi olduğu için.
    sırf eleştiri gelmesin diye bu maç sezer de katkıda bulundu yazacak nice LEBRON'LAR BULUNUR...

Dany penaltı dışında gayet iyiydi

• Satarsak büyük iş yapmış oluruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.