Bildirim
Dante's inferno grafik kıyaslamaları ps3 vs xbox360
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ps3 daha iyi ama tekrar soyluyorum bunlar gercegi yansitmiyor bence
bu oyunu oynayanlar varmi yaw? demoyu 5 dakka bile oynamadim heralde cok kotu bir oyundu benim icin -
Acık ara farkla Ps3 Kaplamalar ve ısıklandırmalar ps3 te daha guzel ve hos duruyor ama resımlerle anlasılcak sey dgl
Oyunu oynamak lzm -
zaten bu oyun ps3 te bariz daha iyi bunu herkez biliyo
xbox ta rezil çöp -
Ben bezdim ama fanboylar bezmemiş
Multiplatform çıkan oyunların karşılaştırmalarına
Buradan =http://www.lensoftruth.com/?cat=47 ulaşabilirsiniz.
:All ( 53 ) :PS3 Winners(Kazandıkları) ( 10 ) :Tie(Beraberlik) ( 11 ) :Xbox 360 Winners(Kazandıkları) ( 32 )
Font boyutu büyük olmadan anlasilmiyor herhalde
-
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
:All ( 53 ) :PS3 Winners(Kazandıkları) ( 10 ) :Tie(Beraberlik) ( 11 ) :Xbox 360 Winners(Kazandıkları) ( 32 )
Bızde Uncharted olduktan sonra alayını sız kazansanız ne yazar Uncharted saldır olm döv hepsini
-
Keşke MULTİPLATFORM'uda büyük harfle yazsaydım
Ayrıca hiçte PS3'te daha iyi değil,resimler bile aynı yerlerden değil.2HEAD2 incelemiş ve BERABERLİK vermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 20 Şubat 2010; 19:35:41 > -
xbox dada super grafıkler var xbox u korudugumdan degıl ama cıdden guzel grafıklerı var ben oynuyorum.. -
bi ps3 fanı olarak söylüyorum,başka oyunları bilmem ama bu oyunda tek fark ps3 ile çekilen ss ler daha karanlık ikisbokus ile çekilenler daha açık çıkmış arada sadece kontrast farkı var. zaten resimlerden birisi oyun içi değil oyun arasındaki ara video,videodada grafik karşılaştırması yapmak ne kadar doğru onuda bilmiyorum
-
kontrast farkı var sadece -
PS3'te renkler biraz daha koyu gibi, onun dışında pek bir fark görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 20 Şubat 2010; 20:07:08 > -
bende her 2 konsolda var ikisininde yeri ayrı bende ve ikisinide seviyorum ve her ikisindede oyun oynamak çok zewkli -
quote:
Orijinalden alıntı: LilxE07
ps3 daha iyi ama tekrar soyluyorum bunlar gercegi yansitmiyor bence
bu oyunu oynayanlar varmi yaw? demoyu 5 dakka bile oynamadim heralde cok kotu bir oyundu benim icin
Oyunu oynayanlar var bende bi ara aralarına katılacağım inşallah...Ana konusu aşağıda mevcut hatta
http://forum.donanimhaber.com/m_30882857/mpage_5/key_/tm.htm -
quote:
Son gelen multilerde görüyoruz winner'ı.En çok sevindiğimde ff XIII valla diğer oyunlar daha kötü olsada olur.Siz 500p oynarsınız ff'i xboxta,kesintili kesintili.İnşallah sesleride kesmemişlerdir.Malum dvd9'a oyunlar sığmıyor artık.
-
tamam xbox kazandı.
hadi ps3fanları şimdi gidiyoruz ve uncharted ile heavy rain oynayıp god of war ı bekliyoruz ve ps3den başka hiçbirşeye çıkmayacak süper oyunları beklemeye başlayalım. -
MULTİPLATFORM DEDIGINIGORDUM AMA DEMEK ISTEDIGIM MADEM XBOX GRAFIKLERI DAHA II MADEM XBOX DAHA KULLANISLI
NEDEN EN İİ OYUNLAR VE GRAFIKLER PS3 TEN CIKIYR = YAPIN UNCHARTED GIBI OYUN O ZAMAN KAPISALIM TMMI O ZAMAN GEL DE XBOX DAHA İİ
HEAVY RAİN GOW 3 UC2 :D GEC ONLARI GRAFIK OLARAK SONRA GEL
-
o arkadasin verdigi site xbox fan sitesi inanmayan arastirma yapsin -
quote:
Orijinalden alıntı: LilxE07
o arkadasin verdigi site xbox fan sitesi inanmayan arastirma yapsin
Kapak Dediğin böle olur sağol kardeşim -
quote:
PS3 bölümündeki bi PS3 360 karşılaştırmasına 360 sahibi olarak karışman asıl FANBOYluktur
Tüm dünya PS3ün gücünü biliyor.
Uncharted ve Heavy Rain gibi oyunları 360 kaldırmıyor.
Multiplatform oyunların 360 da biraz daha güzel olmasının nedeni, Yapımcıların Ps3 ü halen daha tam çözemedikleri ve tembel oldukları yüzünden.
Ayrıca Cyrsis 2 nin PS3 platformu üzerinde yapılacağını ve 360 ta oynanması için grafiklerin daha kötüleştirileceğini biliyosundur umarım...
O yüzden gereksiz muhabbetlerle bu bölümü kirletmezsen seviniriz.
-
Orijinalden alıntı: Şansal Çınar
Son gelen multilerde görüyoruz winner'ı.En çok sevindiğimde ff XIII valla diğer oyunlar daha kötü olsada olur.Siz 500p oynarsınız ff'i xboxta,kesintili kesintili.İnşallah sesleride kesmemişlerdir.Malum dvd9'a oyunlar sığmıyor artık.
FF serisinden bügüne kadar hiçbir oyun oynamadim,tarzım değil,hala değil aa genede FF XIII(takip etmediğim için bilmiyorum son çıkanı) bu oyunu alıp oynuyacağım.DVD DL'ye sığmıyor oyunlar ama PS3'ün 45 GB'lik Bluray DİSC'leri Xbox 360'ın DVD kalitesinde oyun veremiyor bu yüzden.
PS3 bölümündeki bi PS3 360 karşılaştırmasına 360 sahibi olarak karışman asıl FANBOYluktur
Tüm dünya PS3ün gücünü biliyor.
Uncharted ve Heavy Rain gibi oyunları 360 kaldırmıyor.
Multiplatform oyunların 360 da biraz daha güzel olmasının nedeni, Yapımcıların Ps3 ü halen daha tam çözemedikleri ve tembel oldukları yüzünden.
Ayrıca Cyrsis 2 nin PS3 platformu üzerinde yapılacağını ve 360 ta oynanması için grafiklerin daha kötüleştirileceğini biliyosundur umarım...
O yüzden gereksiz muhabbetlerle bu bölümü kirletmezsen seviniriz.
Sendede sadece PS3 var,ozaman sende fanboy oluyorsun direk.Güzel hikayeler anlatmıssın PS3'ü hala çözememişler tembellermiş iyi hikayeler valla.Crysis 2 daha çıkmadı çıktıktan sonra görürsün Xbox 360 mı daha iyi PS3 mü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 20 Şubat 2010; 21:44:39 >
Benzer içerikler
- detroit become human türkçe yama
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- ps4 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- blur ps4
- gta 6 ps5
- ps5 vs ps5 pro
- telegram indirim
- playstation 6
- gta 6 çıktı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X