Şimdi Ara

danışman şirketlerine güvenemiyorum bilgisi olanlar başlığa gelebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ilk 500 üniversiteden birisine gitmeyi düşünüyorum ygs / lys belirli bir puan almam lazım mı veya trde aynı bölümde olan en düşük puan olma şartı vs. bide benim kayıt yaptırdığım sene okul ilk 500 de ise ben okurken ilk 500 e giremezse benim denklik hakkım halen korunmakta mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

ben ilk 500 üniversiteden birisine gitmeyi düşünüyorum ygs / lys belirli bir puan almam lazım mı veya trde aynı bölümde olan en düşük puan olma şartı vs. bide benim kayıt yaptırdığım sene okul ilk 500 de ise ben okurken ilk 500 e giremezse benim denklik hakkım halen korunmakta mı ?

Hangi ülkeyi istiyorsun öncelikle onu sormak istiyorum aklında bir ülke var mı ? Ygs/Lys şartı
    var tabiki, ben sana Almanya'yı öneririm oraya gitmek için orda istediğin bölümü Türkiye'de herhangi bir üniversitede kazanman lazım doğuda falan puanlar düşük orda bi üniversite kazanırsın Almanya'ya gider okursun Almanya'da eğitim ücretsiz aylık ortalama 600 euro sosyal yaşam,yurt, yeme içme vs giderlerini karşılayacaktır kyk öğrenim kredisi veriyor okulu bitirip işe başlayınca geri ödemeli 600TL Almanya için 200 euro ediyor o para,bide burs bulabilirsen 400 tl falanda ondan alırsın 330 euro falan bi para yapar ailenden 270 euro destek alarak orada okuyabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Recker06 R kullanıcısına yanıt
    belli bir ülke kafamda yoktu polonya biraz kafama yatmıştı ben lise dil bölümü olduğum için tm ve mfden bişeler çıkartacamı zannetmiyorum o yüzden ygs/lys şartını sordum ygs ve lys-5 de iyi puanlar çıkartabilir fakat ygs ve lys-5e gelecekte iyi şartlar altında çalışacak meslekler yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkrus

Rusya da okumayi dusunursen bana msj at whatsapp tan +79155869505 sana bilgi verim kafana yatarsa islemlerini yapariz yoksa yolun acik olsun deriz kardes

Hocam rusya turkiyeden beter bir ulke degil mi ?

Ben gidecegim ulkenin turkiyeden iyi olmasini istiyorum cunku okuduktan sonra vatandasliga basvuracagim ama rusya pek mantikli gelmiyor birde soguk ulke.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkrus kullanıcısına yanıt
    Hocam turkiye iyi degil zaten,lanet okuyorum her gun bu ulkeye ama rusya bu kadar buyuk ve kalabalik bir ulke fakirlik diz boyu diyorlar ve dilleri sıkıntı.Almanyaya gitmem zaten nerde az turk milleti varsa oraya gidecegim.Turkiyeden kalkip 10 milyon turkun yasadigi almanyaya gel beles oku deseler gitmem aksam 10 dan sonra in cin top oynuyor gerci cogu avrupa ulkesi oyle.Almanyada yururken turkiye gibi saniyorsun yolda devamli turkce duyuyorsun frankfurtta.Abd yide sevmiyorum cunku cok kalabalik ulkeler.Disardan adamlara eskisi gibi ihtiyac yok orada.Zencileri,meksikalilari vs cok sıkıntılı orasida los angelesta iken cuzdanim calindi mesela.Zencileri genelleme yapmak istemem ama gordugum en tehlikeli cesit.Yanlislikla ters baksaniz daha ne oluyor demeden dayak yiyebilirsiniz kavgaya cok hazir yasiyorlar.Canada avustralya avrupa ulkelerini dusunmedim ama bilmiyorum polonya yada ruaya olabilir iste ama gonlum avustralyadan yana ne kadarda sıkıntılı olsa.Cunku kalabalik ulke sevmiyorum.20 milyon ve cok buyuk alana sahip avustralya.Ama tavsiye edilmiyor pek.Bilmiyorum valla bir yere kesin gidecegim ve orada yasayacagim geri donmeye niyetim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim ben eylülde kısmetse polonyaya gidiyorum bende ilk önce danışmanlık şirketi düşündüm bana yaklaşık 1350£ fiyat çektiler fakat sonradan araştırdım ve kayıt işlemlerinin çok zor olmadığını gördüm sadece yeterli seviyede ingilizce biliyorsan kendin yapabilirsin bilmiyor isen bir tanıdığından yardım isteyebilirsin ben öyle yaptım 1-2 evrak istiyorlar sadece onları yolluyorsun ve dilekçe veriyorsun ingilizce çok da zor değil ben 1350£ vermekten kurtuldum bence sizde biraz vakit harcayarak kendi işinizi halledebilirsiniz.Bu arada danışmanlık şirketleri verdiği vaatleri yerine getirmiyorlarmış gidene kadar ağam paşam gittikten sonra adını bile hatırlamıyorlarmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.