Damacana Su 3 tl

-
-
ikisi birleşmiyor ki
_____________________________ -
kısaca şöyle örnegın farklı marka damacanız varsa 20 tl ındırım alıyorsunuz farklı marka damacanalarda gecerlı ayrıca ılk sıparişe 10 tl oda farklı bır kampanya bu kampanya bugun cıktı ben şöyle düşündüm bu su bitince örnek saka marka alacagım- böylelıkle bu ay bu şekılde ıdare edecegım yoksa 20 tl vermek zor gelıyor gercı uzun zamandır hep 15 tlnın altında ödedım
2gün önce Bisu' da yeni üyelik açıp 19 litre Hayat marka damacana suyu 10 liraya aldım.
önce 10 tl sonra 20 tl indirimi kullanacaksınız. o zaman 3 tl nasıl ödediniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 9 Mart 2022; 14:50:0 >_____________________________ -
güzel :) afiyet olsun trendyol ordada %30 ındrım genelde aklınızda bulunsun veya getır suda ılk sıparıse ozel 10 tl
3 tl olmuyor hiç bir şekilde, farklı marka damacana çok pahalı size ucuz denk gelmiş
3 TL ye zaten alamaz minimum sipariş 8 tl yazıyor.
dogru bölge olarak farklılık gösterebılır sanırım 3 tl odedım resım paylaştım sorun yok geldi.
Bende uygulamada mınumum 1 tl seklınde cıkmakta ankara çankaya bölgesı
"Sipariş hazırlanıyor" görseli yerine sepette kampanyaları uygulanmış halinin ekran görselini atsaydın ya hocam. :)
İki kampanyayı birleştirmiyor. Ayrıca, farklı damacanalı suları sepete attım ama kampanyayı uygulamadı. Meğerse, sadece bazılarında geçerliymiş. "Yapacağınız kampanyayı s..eveyim" kabilinde bir kampanya olmuş...
3 tl olmuyorsa uğraşmayalım boşuna.
Bisunun maximum kampanyası efsaneydi. 2 kuruşa 2 tane 19 luk damacana aldık.
siparişi teslım aldım tabıkıde bazı fırmalarda gecerli.
Hocam nasıl bir kampanya idi, bitti mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bisu dan daha önce siparişin olmadıysa maximumdan kod alıyordun tanesi 1 kuruş olarak 2 tane damacana sipariş verebiliyordun. Bitti tabii.
bitti galiba kampanya
_____________________________ İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın. Çıkarıldığında darağacında tabureye sen vuracaksın...
NARLIDERE İstihkam Asteğmeni ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X