A

Teğmen
13 Aralık 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 365 (Bu ay: 0)
Gönderileri

bakıyemden düş secenegı aktıf degıl çözumu nedır 20 gundur beklıyorum arza var dıyorlar çözen varmı acil..

MİGROS FIRSAT KODU Öncelikle mıgros hemen ındırıp ılk alıverıse ozel 20 tl hedıye verıyor firsatlar bolumunde araç yıkama kodu ile 44 tl aracınızı yıkatabılırsınız cogu yıkamacı ankarada 100 tl gıbı rakam almakta fıyat guncellemesı gelmeden Otovınn Standart İç-Dış Araç Yıkama (Binek)

Migros hemen Hosgeldin20 ındırımı ıle 20 tl gıbı rakama aracınızı yıkatırsınız.

https://www.migros.com.tr/otovinn-standart-ic-dis-arac-yikama-binek-p-2cd9c3f

Lİnk

2022 Böyle geçti

ISGYO--TRILC-1000+1000+2000LOT ayrıca

Arkadaşlar uzun zamandır hiç bir videosunu kaçırmıyorum pröfesörlerden daha iyi bu finans konusudna tavsiye ederim, aramızda takipçisi vardır ben onun sayesınde 800,000 3 yılda kazandım abartı yok.

Satmam Almam, Risk ve sadece enerjiye yatırım yapıyorum 2 farklı hesabım var bu sadece 1.i

Arkadaşlar normalde her yerde 1 kg 22 tl olmus- ben biraz once aldım

Şok Market İnci patates 2,5 30 tl

Şok Market İnci patates 2,5 30 tl

Arkadaşlar indirim kazanmak ıcın almıstım benım içime yaramaz alan kullanan arkadaş tşk etse yeterli. buyrun kod

Wolfteam 2.750 Joypara

CAUL-1452-SRFU-G1A2

Dostlar bilgi sahibi olalim dıye paylaşıyorum yatırım tavsiyesi değildir, sizinde gözde fon varsa risk değeri 7 olan zaten para kazanmak istiyorsak bu zamanda kazanırız risk varsa parada vardır tabi dogru zaman tşkler.

baştan uyarayım hassas bünyeler için sarsıcı olabilir.

tacizci tecavüzcü işgalci yaşam formlarına sesini çıkaramayanlar site bahçesinde kendi halinde oturup sohbet eden kadınlara 4-5 kişi birden girişmiş.

https://twitter.com/babyodik

“dün apartmanımızn bahçesinde 55yaşında teyzem ve komşularıyla oturup bir adet bira içtiğimz için dört-beş erkek tarafından darp edildik!sesleri duyup aşağıya gelen 60yaşındaki kalp hastası eniştemi yere düşürüp ayağını kırdılar hayati tehlikesi var(tweeti atan teyzem)

yer : esenkent bahçeşehir reiskent sitesi

arkadaşımın babasına noluyo sakin olun diye aşağı inmesiyle adamı 5 kişi dövmeleri bir oldu. tek erkeği 5 kişi. ki sakin olun kadınları bırakın diye yaşlı başlı konuşmaya çalışan kalp hastası bi adamı.

ve en komiği karakolda promil testi yapıldığında bizimkilerin , ayağı kırılan hastanede yatan amcamın hepsinin promili 0 çıktı arkadaşlar 0 ! sadece oturup sohbet etmek isteyen 5-6 kadın bunlar.”

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 371
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.887)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 90 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.