Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafamdaki şapkayı bütün evde aramıştım.
    Cebimde telefonu da ama baya uzun sürdü 1 saate yakın aradım telefonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalgınlık bende de var bazen boş boş bakınıyorum etrafa ama sen mokunu çıkarmışsın işin.

• Küçükken taşındığımızda evi tam cözememiştim gece uyandığında annemlerin yatak odasındaki komidine işedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Bundan 6 sene önce 22 yaşımdayken, bi iş görüşmesine gittim, arkadaşım referans oldu bana, bi plaza 6. kata çıktım kadın insan kaynakları müdürü(yaşı max 31-32) ve arkadaşımda yanındaydı, arkadaşım hoşgeldin dedi, kadında elini uzattı bende nezaketen elini öpimmi tokalaşayımmı derken öptüm elini sonra alnıma koydum, sonrasında tabi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, ulan ne bok yedik biz diye düşünürken arkadaşım bana müsade dedi kalktı dışarı çıktı görüştük kadınla, ben yerin dibine girdim ter boşalıyor şıp şıp, yüzüne bakamıyorum kadının utancımdan, sonra görüşme bitti aşada arkadaşımında yüzüne bakamıyorum bi an önce koşarak orayı terk ettim. Hayatımda hiç bu kadar rezil olmadım ve yerin dibine girmedim, sonuç: tabikide işe alınmadım, arkadaşımla da aram iyi denk geldikçe muhabbetini yapar güler dururuz.

SESLİ GÜLDÜM HAHAHA

• Apartmanda gördüğüm komşulara gunaydin yerine iyi aksamlar denem..(genelde pazar sabahı oluyor)

Gozluklerimle gece yatağa yatmam..

Kisin banyodan çıkınca usutmeyeyim diye basıma giydiğim bereyi done done aramam..

Whatsappda ve kikte 2 kızla konuşurken whatsappdakine İngilizce ,kiktekine türkçe mesaj atmam

• Avea'da calisirken faturayi odemek kosuluyla Numarayi yanlis girmem ve baska birinin 200 liralik faturasini odemem oldu
  • Komşu bana iyi günler dedi bende ona thank you dedim :(

babamla restorana gittik kapı ful cam ama iyi temizlemişler ben kapı olduğunu tokmaktan anlasamda babam tokmağıda görmeyip kafayı küt diye kapıya geçirmesi içeri girdiğinde herkes gülmüştü ben zor tuttum kendimi sonra çıkışta aynı şey bir daha oluyordu ki son anda farkedip uyarmıştım :)

gecelerin uyurken saçma hareketler yapıyormuşum annem ve ablamlar anlatır hep bi gün matematik sınavım vardı nasıl kötü alacağımdan eminsem artık rüyamda 40 aldığımı görüyorum(rüyayı hatırlıyorum) ve sonra ayağa kalkıp salona koşup olamaz diye çığlık atmışım sonra koltuğa kıvrılıp yatmışım :(

bi seferinde de gece uyanıp duvara baka baka ağlamışım

ve ilk gözlük kullanmaya başladığım zamanlarda gözlüğü unutup duş almam kafamdan aşağı su döktüğümde korkup çığlık atmam ancak elimi gözüme götürdüğümde gerçeği farketmem :(

• daha dün oldu sandalyayi taşırken içerden biri seslenince sandalyeyi elimde unutmam ve birden bırakmam sonucunda serçe parmağı ezmem ve isyannnnnnnnnnnnnnnn
  • Törende konusan müdüre soy sop söverken hemen arkamdaki beden hocasının şşş sesini duymam :( Geçenlerde ziyarete gittim , hala bakamıyorum suratına ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkistorm

Halamlarin yazliga zeytinburnundan silivriye gitmistik. Kuzenimle icerde film izliyoduk annemler beni almadan eve gitmisler 2 bucuk saat sonra eve geldiklerinde beni unuttuklarini hatirlayip beni geri almaya donduler. Daha oncede unuttulardi sanirim istenmeyen 3.cocugum

Beni de otobuste unutmuslardi bir kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 15 Haziran 2015; 4:50:33 >
  • Hareketsiz havada duran sineklere yumruk atmaya calisirdim hep kacarladi. Bir keresinde o kadar odaklanmisim ki avizenin önünde duran sineğe vuruyum dedim sinek kacti ama avizeyi hesaba katmadigim için avize parcalandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EmreBOZKURT** -- 15 Haziran 2015; 8:31:06 >
  • Dun antalyada havuza giricem bütün çocuklar dolusmus birinin malum bolgesi açıldı (kiz)
    Herkes bakiyor ama kizin farkinda değil
    Kisik bi sesle ohaaa aaa..... Dedim meğersem ailesi arka masadaymis beni duydular babasi ne diyon lan dingil dedi böyle iri yarı bi herif bende kaçayim derken havuza dusmem ve babasinin beni yakalayip yumruk atmaya çalışması ve o sırada ben siyrildim zebaniye donusup beni zindana atti zindandan yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

Dun antalyada havuza giricem bütün çocuklar dolusmus birinin malum bolgesi açıldı (kiz)
    Herkes bakiyor ama kizin farkinda değil
    Kisik bi sesle ohaaa aaa..... Dedim meğersem ailesi arka masadaymis beni duydular babasi ne diyon lan dingil dedi böyle iri yarı bi herif bende kaçayim derken havuza dusmem ve babasinin beni yakalayip yumruk atmaya çalışması ve o sırada ben siyrildim zebaniye donusup beni zindana atti zindandan yazıyorum

Hayat lan ciddi ciddi okuyom ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: blabla08a8

Komşu bana iyi günler dedi bende ona thank you dedim :(

babamla restorana gittik kapı ful cam ama iyi temizlemişler ben kapı olduğunu tokmaktan anlasamda babam tokmağıda görmeyip kafayı küt diye kapıya geçirmesi içeri girdiğinde herkes gülmüştü ben zor tuttum kendimi sonra çıkışta aynı şey bir daha oluyordu ki son anda farkedip uyarmıştım :)

gecelerin uyurken saçma hareketler yapıyormuşum annem ve ablamlar anlatır hep bi gün matematik sınavım vardı nasıl kötü alacağımdan eminsem artık rüyamda 40 aldığımı görüyorum(rüyayı hatırlıyorum) ve sonra ayağa kalkıp salona koşup olamaz diye çığlık atmışım sonra koltuğa kıvrılıp yatmışım :(

bi seferinde de gece uyanıp duvara baka baka ağlamışım

ve ilk gözlük kullanmaya başladığım zamanlarda gözlüğü unutup duş almam kafamdan aşağı su döktüğümde korkup çığlık atmam ancak elimi gözüme götürdüğümde gerçeği farketmem :(

Bence bu kız
    Kanitlar:
    1 - sınavdan düşük aldığına üzülme LSI
    2 - Duvara bakıp ağlamak
    3 - Çığlık atmak

• Montları kuru temizlemeye bırakmak için evden çıkıyordum. Çıkarken de çöpü aşağıdaki konteynıra atayım demiştim. Kuru temizlemeciye gidip torbayı bıraktım, adama anlatacaktım şunu ayrı yıka diye. Torbayı açtığımda en üstteki muz kabuklarıyla göz göze gelmiştim. Geri dönüp çöpteki torbayı almak istediğimde ise iş işten geçmişti. Çöp kamyonu çöpü boşaltmıştı.

Bir kere de 9-10 yaşlarındayken babamla tatlı almaya baklavacıya gitmiştik. Misafirliğe gidecektik hediye olarak alalım istedik. Ben de ordaki akvaryuma bakıyordum köpek balığı vardı küçük, hep ilgimi çekerdi. 5-6 dk. kadar izlemişimdir heralde. Arkamı dönüp baktığımda babam gitmişti. 2 saat geçti gelip de alan olmadı. Tatlıcı evin altındaydı. Ben de eve çıktım oturdum. Dayımlar da bir yere gidiyordu, babama sorduğumda neden dönmedin diye, "ben seni dayınlarla gideceksin sanmıştım" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thequick -- 15 Haziran 2015; 9:36:18 >

• Yemekhanede yemeği bitirdikden sonra dalmış gitmişim bi baktım çöp kutusuna çatal kaşık tabak bardak ne varsa boşaltmış gitmişim
    Kimseye çaktırmadan çıkmayı başarmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Dün ilk defa 0 dan sistem toplayıp kurduk. Saat 9 da başladık 6 da bitirdik ama değdi o sisteme. Neyse geçiyorum saat 6 civarında işte kurduktan sonra dayımla iyi iş çıkarttık falan diyoruz, ben de iyi dizdik sistemi diyeceğime, iyi sizdik distemi dedim. Pek bir rezillik anı olmasa da o anki ruh halimizin rezilliği bu sözden belli oldu.

Ben de bi kere karam kafıştı demiştim :/

• Fatkork kullanıcısına yanıt
    Üniversitenin Öğrenci kimlik kartını otobüste basmaya çalışmıştım. Hayatımda ilk kez o renkte bir ekran gördüm. Şöför de şaşırmıştı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehirlerarası Otobüste Seyehat ederken uyuya kalmışım. Mola anonsunu duydum ve uyandım. Uykulu şekilde tuvalete gitmek için Kalktım. Dalgın ve uykulu bir şekilde Pisuvara işerken istemsiz Biçimde zaart diye salmıştım sonra hemen hallettim işimi koşa koşa ayrıldım. Arkadan gelen haykırma seslerini duymadım değil :(

• quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

Orijinalden alıntı: sulo1996

pilavjob ne yazmis beyler 600 eksi almis

Sahildeyim elimde dpndurma günlerden pazar günübirlikçiler gelmiş bi tane 25-30 yaşlarinda bayan sutyeni çıkarmış güneşleniyor bende hayvanlar gibi bakiyorum en sonunda bağirdi niye bakiyorsun diye dalmışım herhalde elimi şeyime götürdüm düzelttim sonra bunun yabanci sevgilisi yanindaymiş farketmedim onu kız bişeyler dedi adama adam beni sahil boyunca kovaladı.

Yakalayamadı tabi eve giderken yine ordan geçtim elimi yine seyime götürdüm jandarmalar cafede çay iciyorlardi. Adam kovaladı bende kostum jandarmaya tam koştuğum anda adam belime tekme attı. Ben yine seyimi tutup kıza ohhh dedim adam vuracaktı. Jandarma engelledi. Adam yabanci oldugu icin pasaport vs. istediler. Adamda yoktu pasaport arabaya alıp götûrdüler adamı kız gitmedi.

Meğersem kız zebaniymiş beni zindana atti

Bunu yazmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.