Şimdi Ara

Dalgınken Yaptığınız Rezillikler (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
128
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun bakkaldan cikarken adama kolay gelsin abla dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun lysde kız sırasına geçmişim dalgınlıktan kızın teki uyardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo1996

pilavjob ne yazmis beyler 600 eksi almis

Sahildeyim elimde dpndurma günlerden pazar günübirlikçiler gelmiş bi tane 25-30 yaşlarinda bayan sutyeni çıkarmış güneşleniyor bende hayvanlar gibi bakiyorum en sonunda bağirdi niye bakiyorsun diye dalmışım herhalde elimi şeyime götürdüm düzelttim sonra bunun yabanci sevgilisi yanindaymiş farketmedim onu kız bişeyler dedi adama adam beni sahil boyunca kovaladı.

Yakalayamadı tabi eve giderken yine ordan geçtim elimi yine seyime götürdüm jandarmalar cafede çay iciyorlardi. Adam kovaladı bende kostum jandarmaya tam koştuğum anda adam belime tekme attı. Ben yine seyimi tutup kıza ohhh dedim adam vuracaktı. Jandarma engelledi. Adam yabanci oldugu icin pasaport vs. istediler. Adamda yoktu pasaport arabaya alıp götûrdüler adamı kız gitmedi.

Meğersem kız zebaniymiş beni zindana atti

Bunu yazmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cooLpapa kullanıcısına yanıt
    eyvallah.haketmis 600 eksiyi 😄

• Sigaramı küllüğe söndürdüğümü zannedip aslında telefona basmıs olmam allahtan bisey olmamıstı

• Kizla telefonda konusurken yanlisikla tuvaletimi cop kutusuna yaptim.

• Minibüs beklerken dalgınlıktan durakta duran servis arabasına binmem.
    İçeridekilerin tuhaf bakışlarıyla durumu anlamıştım.

• Gozumdeki gozlugu dakikalarca aramam ve en sonunda cevremde gozlugu sormam

• Abime bise anlatiyodum. Sonax yerine durex demistim

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir0149

Gozumdeki gozlugu dakikalarca aramam ve en sonunda cevremde gozlugu sormam

Sabah gözlüklü iken yüz yıkamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir0149

Gozumdeki gozlugu dakikalarca aramam ve en sonunda cevremde gozlugu sormam

Sabah gözlüklü iken yüz yıkamak

Seninki de iyiymis hocam

• Masadaki çantasını uzatmamı isteyen kız teşekkür ettikten sonra rica ederim demek yerine ben de teşekkür etmiştim.

• Finaller bitince İstanbul'a gelip haremde inmem ve ordaki görevliye Üsküdar yerine "hareme hangi araç gidiyo abi" demem, dedikten sonra adam çok ciddi bir ifadeyle;
    -"harem burası" demesi ve benimde;
    -"onu biliyoz abi hareme hangi araba gidiyo" demem ve adamın ciddiyetini bozmadan tekrar "harem burası" demesi. Bende elimdeki bavulları yere bırakıp "abi burdan hareme hangi araç gidiyo onu soruyorum" demem ve adamın bana "burası neresi ? " diye sorması ve bütün yolcuların önünde yerin dibine girmem.
  • Uyanıkken böyle sıkıntılarım olmuyor benim ama.. Uykudan uyandırıldığım zaman harbiden saçmalıyormuşum.

Annem bazen anlatıyor yaptıklarımı rezil ediyor ..

En son yastığın altında uykumu aramışım. Uyku apnesinden dolayı horluyorum uyurken.. Gelip annem uyandırmış. Sonra ben yastığı kaldırıp altına filan bakmaya başlamışım.. Annem ne arıyorsun diye sormuş. Uykumu arıyorum filan diye saçmalamışım.. Sonra hadi yat filan diyince yastığı yerine koyup geri uyumuşum.

Buna benzer çok şey var.
  • Sinav sessizliginde doçente hocam yerine hacı diye seslenmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

Küçükken Bi elimde çöp bi elimde fırına götürmek için poşet vardı onu çöpe atıp çöpü fırına götürmüştüöm

Kemal ?

• Güzel şeyler var

• Bundan 6 sene önce 22 yaşımdayken, bi iş görüşmesine gittim, arkadaşım referans oldu bana, bi plaza 6. kata çıktım kadın insan kaynakları müdürü(yaşı max 31-32) ve arkadaşımda yanındaydı, arkadaşım hoşgeldin dedi, kadında elini uzattı bende nezaketen elini öpimmi tokalaşayımmı derken öptüm elini sonra alnıma koydum, sonrasında tabi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, ulan ne bok yedik biz diye düşünürken arkadaşım bana müsade dedi kalktı dışarı çıktı görüştük kadınla, ben yerin dibine girdim ter boşalıyor şıp şıp, yüzüne bakamıyorum kadının utancımdan, sonra görüşme bitti aşada arkadaşımında yüzüne bakamıyorum bi an önce koşarak orayı terk ettim. Hayatımda hiç bu kadar rezil olmadım ve yerin dibine girmedim, sonuç: tabikide işe alınmadım, arkadaşımla da aram iyi denk geldikçe muhabbetini yapar güler dururuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 14 Haziran 2015; 17:32:16 >

• televizyon izlerken dolaptan su almaya gitmiştim kanalı değiştirmesinler diye kumandayı da aldım yanıma dolaptan 500ml lik su şişesini aldım suyumu içtim dolaba kumandayı koyup elimde su şişesiyle salona girdim herkes gülünce anladım ne yaptığımı
  • Okula gitmeden önce sabah haberlerini izlerdim. Neyse bigün gene izledim haberleri aceleyle evden çıktım. Okula gittim cebimde birşey fark ettim kumandayı cebimde unutmuşum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.