Şimdi Ara

Dalga Geçtim Belamı Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün arkadaş yarı sarhoş halde gece vakti denizdeyken 3.000 TL' lik yüzüğünün usulca parmağından çıktığını ve bir daha bulamadığını anlatınca ben de çok bilmiş gibi "Şöyle yapsaydın olmazdı, ben her zaman dikkatliyimdir, hep kontrol ederim" vs şeklinde sallayıp durdum.

Bugün öğlen vakti Migros' tan alış verii yapıp çıkarken bilekliğimi düşürdüğümü farkedebildim.

Mağaza içinde düşürmüş olabilirim diye numaramı bıraktım.

Ardından yürüdüğümn güzergahı kontrol ettim hatta çöp toplayıcılara sordum nafile bulamadım.

Maddi olarak kıymatli değil ama 15 yıldır bileğimdeydi...

• Ben bilekliğimi her zaman sağlam bağlarım ve son bir kere kontrol ederim, dikkat etmemişsin. Hiçbir şeyimi böyle dikkatsizce kaybetmedim ve kaybetmem.

• Buna tam olarak belanı bulmuşsan denilemez. 3000 gayme değerinde para ve gıymetinde mal veya eşyan helak olsaydı, işte o zaman belanı bulmuşsun denilebilirdi. Gıymeti beş para etmez çelik bilekliğin için gösterdiğin azim be performans dikkat çekici, gören de altın bilekliğini kaybetmiş sanacak...

• Yüzüğümü kaybettim gözü kalanın gözü çıksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairtune kullanıcısına yanıt

Yuh! Bu nasıl beddua.. Bir yüzüğün değerini bir göz ile nasıl eş tutabilirsin..!. Bu bedduanı karşı taraf haketmemişse, bumerang gibi dönüp seni vurur bunu bilmiş ol. O yüzden insanlara beddua edilmemesi tavsiye edilir..

• dekareme kullanıcısına yanıt

Umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.