Şimdi Ara

Dairede Kal , Windows Phone için Çıktı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Android de popüler olan Dairede Kal oyunu Windows Phone için yoktu. Windows Phone için de ben yapmş bulunmaktayım. Desteklerinizi Bekliyorum. İyi Eğlenceler...

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/dairedekal/3b43025d-eb38-4c98-a396-dc314fa74294

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceloq -- 28 Mart 2015; 23:57:13 >

• aceloq kullanıcısına yanıt
    Ellerine sağlık çok güzel olmuş

Beğenmediğim tek yanı altta çıkan reklam yeter bi daha tam ekran reklama gerek yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Beğenmediğim tek yanı altta çıkan reklam yeter bi daha tam ekran reklama gerek yoktu

Tek kazancım reklamlar. Sizlere daha iyi oyunlar , uygulamalar sunmak için buna ihtiyacım var. Kimse bedavaya bu kadar zahmete katlanmak istemez emin ol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceloq

quote:

Tek kazancım reklamlar. Sizlere daha iyi oyunlar , uygulamalar sunmak için buna ihtiyacım var. Kimse bedavaya bu kadar zahmete katlanmak istemez emin ol :)

Ben isterim kardeşim boş vakitlerimde insanlar eğlensin diye yaptığım bir çok şey var. Zevkli olduğu için bile çekerim bu zahmeti öyle düşünme.

• quote:

quote:

Oyun çok güzel iki platformda da oynuyorum. Oyun çok sinir ediyor arkadaşlarla arada kulağınızı çınlatıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun güzel ama tam olarak reklam çıkması çok kötü oluyor.
    Benim gibi çoğu kişi indirip silecektir.

• Sagolun yorumlariniz icin. Tam ekran reklam normalde 4 oyunda bir cikiyor. Onuda 6-7 oyunda bir yaparim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceloq -- 29 Mart 2015; 14:42:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana hiç reklam çıkmadı

• Reklamı ufak bir şekilde alta koyarsan daha iyi olur

• quote:

Sagolun yorumlariniz icin. Tam ekran reklam normalde 4 oyunda bir cikiyor. Onuda 6-7 oyunda bir yaparim

Elemanlar haklı. Aza kanaat getiremeyen çoğu bulamaz. Reklam küçük olsa daha iyi olur. Hem zaten reklamlardan kazanmak için oyunun çok fazla indirilmesi ve oynanması lazım.

• Leader board çok iyi olmuş. Millet 95 yapmış yav.

• Bu oyunlardaki reklamlardan ne kadar kazanıyorsunuz ? Getirisi çok olmalıki bu işe kafa yoruyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolun. Evet oyunu guncellemis bulunmaktaydim. Hiz sorununu kismen cozdum. Animasyonlar ekledim. Bir de leaderboard ekledim. sorulariniz icin her zaman burdan yazabilirsiniz
    Iyi eglenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceloq -- 9 Nisan 2015; 14:29:25 >
  • topun hızı için güncelleme gelmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

topun hızı için güncelleme gelmeli.

Hizli mi yavas mi

• Güzel oyun. Reklamlardan ne kadar geliyor acaba bende merak ettim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Güzel oyun. Reklamlardan ne kadar geliyor acaba bende merak ettim ?

Sağolun. Valla çok düşük geliyor günlük 1 - 2 TL falan. Windows Phone sorunlu bir sistem bazı telefonlarda reklam gozukmuyor , bazılarında sorunsuz gözüküyor, bazılarında ise gözükürken crash verip oyun kapanıyor falan. Birde windows phoneda reklam ücretleri çok düşük oldugundan pek fazla birşey kazanamıyorum. Androidde olsa rahat 20 -- 25 katını kazanırdım. Şuan için şöyle birşey planlıyorum. Bu oyuna güncellemeyle bonuslar vs. getiricem daha değişik olacak oyun. Bunuda DairedeKal Pro olarak 1 veya 2 TL' den markete koyucam.
  • aceloq kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. Market fiyatını siz mi belirliyorsunuz ms pay alıyor mu ? Birde unity ile yapmışsınız telif sıkıntı olmuyor mu. Teşekkürler.

• quote:

quote:

Hizli mi yavas mi

çok hızlı. android'te rekorum 100 falan iken bunda en fazla 13 yapabildim.

• quote:

quote:

quote:

Hizli mi yavas mi

çok hızlı. android'te rekorum 100 falan iken bunda en fazla 13 yapabildim.

Güncellemeyle kısmen düzelttim artık fazla hızlı değil. Orjinal dairede kal biraz sıkıyor sabit hızda gittiği için ben biraz hızlı yapıp zorlaştırdım ki yeniden oynama isteği gelsin. Ayrıca leaderboard'da şuan rekor 200e yaklaştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.