Bildirim
Daikın urusarara 42 e 45 elektrik faturası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
12000 btu lukmu 18000 btu mu kullanıyorsun ?
hangi model tam yazarmısın ?
fiyatı aşağı yukarı nekadar. ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB25C85D -- 21 Ocak 2011; 16:59:39 > -
Ururu sarara mükemmel bir klima. -
Sayın forsa arkadaşım 125,tl.gelen elektrik faturasında 24,saat hiç kapatmadan bir ay yani 30,gün hiç kapatmadan gelen elektrik faturasımıdır bu içinde bütün ev ihtiyacıda dahil.Yani 24,saat kapatılmadan devamlı 30,günlük faturamıdır gelen.Teşekkür ederim.. -
Dün bu klimayı ev ortamında çalışırken görme ve inceleme olanağı buldum hayran oldum, gündüzleri takıldığım iş arkadaşımın yerinin tam sağ çaprazındaki evde bulunuyor, klimanın sahibine rica ettim beraber açtık çalıştırdık inceledik inanın mükemmel, 21 dereceye dahi ayarlasanız içerisi gömlek şort oturacak kalitede oluyor, ses ise yokla var arası, agız çıkış sıcaklıgını 55 derece gördüm biraz daha zorlasak çıkacak gibi idi ama klima benim olmadıgı elektrik faturasınıda ben ödemeyeceim için arkadaş bu rakamı alınca tekrar 21 - 23 derece ayarlara düşürdü ama harika, alacak olanlara tavsiye ederim. -
daikın ururu sarara 42ev
evin ken di elek trik fatura sı le beraber temmuzda hiç kapatmadan 24 saat evin elektrik parası ile beraber 99 tl elek trik faturası.. ben mennunum -
quote:
Orijinalden alıntı: forsa
daikın ururu sarara 42ev
evin ken di elek trik fatura sı le beraber temmuzda hiç kapatmadan 24 saat evin elektrik parası ile beraber 99 tl elek trik faturası.. ben mennunum
çok güzel makinedir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X