Şimdi Ara

Daikın urusarara 42 e 45 elektrik faturası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daikın urusarara 42 e.. 45 + elektrik faturasıgeldi.. 26 ile 27 de çalıştırdım sürekli

80 tl gelen elektrik faturam 125 lira geldi 1 ay boyunca hiç kapatmadım 30 m2 oda

kilima alacaklara faydası olur umarım

• 12000 btu lukmu 18000 btu mu kullanıyorsun ?

hangi model tam yazarmısın ?

fiyatı aşağı yukarı nekadar. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB25C85D -- 21 Ocak 2011; 16:59:39 >
  • Ururu sarara mükemmel bir klima.
  • Sayın forsa arkadaşım 125,tl.gelen elektrik faturasında 24,saat hiç kapatmadan bir ay yani 30,gün hiç kapatmadan gelen elektrik faturasımıdır bu içinde bütün ev ihtiyacıda dahil.Yani 24,saat kapatılmadan devamlı 30,günlük faturamıdır gelen.Teşekkür ederim..
  • Dün bu klimayı ev ortamında çalışırken görme ve inceleme olanağı buldum hayran oldum, gündüzleri takıldığım iş arkadaşımın yerinin tam sağ çaprazındaki evde bulunuyor, klimanın sahibine rica ettim beraber açtık çalıştırdık inceledik inanın mükemmel, 21 dereceye dahi ayarlasanız içerisi gömlek şort oturacak kalitede oluyor, ses ise yokla var arası, agız çıkış sıcaklıgını 55 derece gördüm biraz daha zorlasak çıkacak gibi idi ama klima benim olmadıgı elektrik faturasınıda ben ödemeyeceim için arkadaş bu rakamı alınca tekrar 21 - 23 derece ayarlara düşürdü ama harika, alacak olanlara tavsiye ederim.
  • daikın ururu sarara 42ev
    evin ken di elek trik fatura sı le beraber temmuzda hiç kapatmadan 24 saat evin elektrik parası ile beraber 99 tl elek trik faturası.. ben mennunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

daikın ururu sarara 42ev
    evin ken di elek trik fatura sı le beraber temmuzda hiç kapatmadan 24 saat evin elektrik parası ile beraber 99 tl elek trik faturası.. ben mennunum

çok güzel makinedir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.