merhaba daikin dış unite pervanesi yalpalayarak dönüyor neden olabilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
merhaba daikin dış unite pervanesi yalpalayarak dönüyor neden olabilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vay arkadaş 4 sene olmuş tek bir cevap gelmemiş, bende de aynı sorun olunca tesadüfen denk geldim. Son durum nedir hocam yaptırabildiniz mi? Benim de aynı problem var sanırım ama pervaneden kaynaklandığına emin değilim, bir sarsıntı var büyük ihtimal pervanedendir benim de, aklıma geldi yarın bi telefonun videosunu açıp pencereden aşağıya uzatıp çekeyim içini, pervanenin dönüşünü. Biraz zor bir yerde ünite o yüzden çekip çekemeyeceğimden de emin değilim bir deneyeceğim yarın umarım telefonu falan düşürmem aşağıya :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben cevaplayayim madem :) Benim ünite balkonda oldugundan ön kapağını kolayca açıp içini temizleyip kapattım düzeldi. Sende bu işlemi yapmak imkansiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |