Bende Philips 7655k modeli var ve HD uydu alıcısı içinde fakat NTVSPOR'da İspanya ligini izleyemiyorum ve Biss key girecek bölümü birtürlü bulamadım. Tv bu olayı desteklemiyor mu yoksa ben mi beceremedim? Eminim dahili uydu alıcıyı kullanan birçok kişi vardır bu sorunu nasıl çözüyorsunuz? Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: 14BuGGy
Bende Philips 7655k modeli var ve HD uydu alıcısı içinde fakat NTVSPOR'da İspanya ligini izleyemiyorum ve Biss key girecek bölümü birtürlü bulamadım. Tv bu olayı desteklemiyor mu yoksa ben mi beceremedim? Eminim dahili uydu alıcıyı kullanan birçok kişi vardır bu sorunu nasıl çözüyorsunuz? Teşekkür ederim.
malesef buyuk markaların televizyonlarında panasonic, samsung, lg, philips vs bunların dahili uydu alıcılı modellerinde biss,key girme özelliği yok
sonuç olarak sadece sifresiz yayınları izleyebiliyoruz
trt ve ntv deki sifrelenen maçlar için dsmart modullu uyelikte ise yaramıyor
Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgi için digiturk aldım ve gayet iyi oldu (:
Dahili uydu alıcılı TV lerin hiçbirinde yok benim bildiğim, Vestel'in birkaç modelinde var diye duymuştum gerçi. Bu durumda Dreambox en güzeli aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
Dahili uydu alıcılı TV lerin hiçbirinde yok benim bildiğim, Vestel'in birkaç modelinde var diye duymuştum gerçi. Bu durumda Dreambox en güzeli aslında.
Vestel Smart TV'li Bütün Modellerinde Biss Key Girşi Bulunmaktadır Galiba MENÜ-AYARLAR-BİSS AYARLARI Şifreyi Giriliyordu