Şimdi Ara

Dahili mi yoksa harici ekran kartı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakartım asus ve dahili ekran kartına sahip.. Gerçi, ekran kartı değil de işlemci yapıyormuş aynı işemi diye duydum sanki. Aygıt yöneticisinde görmüştüm, Intel (R) UHD graphics 630 olarak görünüyor.

Sonradan harici Ge force GT 710 ekran kartı almıştım ve kullanıyordum. Şu an, servise kontrole gitti ve şimdilik gene dahiliye kaldım.

Öğrenmek istediğim şu : Bilgisini verdiğim dahili ekran kartı mı yoksa GT 710 mu daha iyi. Yâni GT 10 az da olsa dahili ekran kartından iyi midir ? Yoksa çok da fazla fark yok mu? Şu ana kadar oyun falan oynamadım. Oyun bir yana, onun dışındaki kullanımlar için soruyorum.

• Birbirlerine çok yakın grafik kartları, ikisi de hemen hemen aynı işi yapar. İkisi de gündelik kullanımda iş görür ama biraz grafik isteyen oyunlarda ikisi de yetersiz.

• srcn90 kullanıcısına yanıt

Diyelim ki,GT 710'un bir veya iki üstünü aldım ( ki servisten ne şekilde geleceği de meçhul ), oyun dışında, video izleme de ve diğer tüm ortalama bilgisayar işlerinde ( sayfaların hızlı açılması vs. ) hissedilir fark yaratır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.