Şimdi Ara

Dahili ekran kartlı bulldozer anakart önerisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulldozer işlemcilerle uyumlu onboard ekran kartına sahip anakart önerileriniz nelerdir ? Fiyat olarak 300 tl son fiyat düşünüyorum.

• hiç mi öneri yok ya
  • sistemi ne amaçla kulanacaksın? diğer bileşenleri aldınmı?
  • istedigin tarzda anakart yok bulldozer icin.onboard ekran karti istiyorsan su ikisini alabilirsin anakartta degil ama islemcide onboard ekran karti var hem de anakartlardakine gore daha guclu.yanina 6670 ekran karti takip crossfire yapabiliyorsun fena da olmuyor.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asus-f1a55-m-lx-plus-amd-a55-fm1-soket-ddr3-usb3-sata3-matx-anakart.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-a6-x4-3650-fm1-4mb-2-6ghz-llano-apu-dort-cekirdekli-islemci.html

• Aklımdaki sistem

AMD FX-6100 Bulldozer AM3+ 14MB 3.3GHz veya AMD FX-8120 Bulldozer AM3+ 16MB 3.1GHz Sekiz Çekirdekli İşlemci

8gb (2*4) ram

2tb hdd

750watt psu

Bunlara ek olarak 6950 alacağım ancak param yetmiyor elimdeki laptop da artık isyan bayrağını açtırttı bana bir an önce almak istiyorum 2 3 ay kadar üzerindeki ekran kartı ile idare edebileceğim bir anakart arıyordum fakat sanırım böyle bir anakart mevcut değil sistem oyun için alınıyor 2*6870 ya da tek 6950 ekran kartı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erchyn

Aklımdaki sistem

AMD FX-6100 Bulldozer AM3+ 14MB 3.3GHz veya AMD FX-8120 Bulldozer AM3+ 16MB 3.1GHz Sekiz Çekirdekli İşlemci

8gb (2*4) ram

2tb hdd

750watt psu

Bunlara ek olarak 6950 alacağım ancak param yetmiyor elimdeki laptop da artık isyan bayrağını açtırttı bana bir an önce almak istiyorum 2 3 ay kadar üzerindeki ekran kartı ile idare edebileceğim bir anakart arıyordum fakat sanırım böyle bir anakart mevcut değil sistem oyun için alınıyor 2*6870 ya da tek 6950 ekran kartı olacak

Düzgün bir anakart al.

Ekran kartını da ikinci elden en ucuzlarından bir şey bak. Daha iyi olur bence.

Ayrıca 2TB HDD sistemde yavaşlığa neden olur. Performans serisi 500GB ya da 1TB 7200rpm lik bir şey bakın derim.

Bunun dışında 2*4GB ram de fazla bence. 2*2GB çok daha iyi bir seçim olur. Şu an 4GB Ram fazlası ile yeterli. İlerde paranız olur ve isterseniz 4GB daha alırsınız. Ki 8GB ta iki katı oluyor ki 4GB ın bile daha hala baya ömrü varken 8GB a ölme eşşeğim ölme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 24 Ekim 2011; 5:52:45 >

• ram konusunu tam anlayamadım :/ 8gb ram almanın fiyat haricinde ne gibi bir yavaşlatıcı etkisi olur ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.