Şimdi Ara

Dahili Donanım Upgrade Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Benim sorum sistemimle ilgili olucak. Diablo 3 ya da Wow gibi oyunlar oynuyorum. Sistemim Diablo 3'ü en yüksek grafik ayarlarında oynamaya imkan verse de bazen biraz zorlanıyor gibi. Örneğin yeni bir harita açtığımda ya da ortalık karışıp skiller havada uçtuğunda biraz takılmalar yaşıyorum. Aşağıya sistemimin bilgisini yazacağım ve hangi ekipmanları upgrade etmeye öncelik vermeliyim ve yerine ne koysam daha iyi olur gibi tavsiyelere ihtiyacım var.
    Anakart: Asus P8Z68-V LE Soket 1155 DDR3 2200 MHz
    Işlemci: Intel i5 2500 3.3GHz 6MB Cache 32nm
    Ram: (2x4GB) RipjawsX DDR3 1333 MHz CL9 1.5V Dual Kit
    Harddisk: 1TB Barracuda Sata 3.0 32MB 7200Rpm
    Ekran Kartı: GTX 560 Ti GDDR5 1GB 256 Bit
    Monitor: Samsung B2230H

Ek olarak Ezcool L-800B ATX kasa kullanıyorum. Oyun oynarken fanlar fazla hızlı çalıştığı için sol kasa kapağını açık olarak kullanıyorum. Açıkken fanlar daha düşük devirde çalışıyorlar. Bir iki kere denedim. Acaba kapalı kullansam sistem soğutması için daha mı iyi olur yoksa daha profesyonel bir kasa mı kullanmalıyım bu konuda da tavsiyeye ihtiyacım var. Ilginiz için şimdiden teşekkürler...

• sisteminiz oyun için fazlasıyla yeterli
    güncel driver kullanın...
    internet hızınız oyun için yeterli olmayabilir yahut server hizmeti sorunlu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 26 Ekim 2013; 6:00:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve Ssd Upgrade Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.