Şimdi Ara

DAHA YENİ TANİSTİK NE KANKASİ BE KİZİM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sene yeni bir okula gittim. Her neyse senenin basindan beri yanik oldugum bir kiz var ve kizla su gune kadar hic bir kuhabnetim yoktu selamlastigim bile yoktu. Her neyse bugun sinif vatsap grubunda kitap muhabbeti actim.

Kiza ozelden boyle yari ciddi bir sekilde "sende x kitabi var mi okumak istiyorum da" dedim.

Kiz "ya kanka benee o kitap yok malesef" dedi.

Sonra ben de muhabbeti kestim cok az daha konusarak. Beyler simdi bu kanka ne demek? İcinde bir bit yenigi aramali miyim? Bu sevdadan vaz mi gecmeliyim napmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlık poşettubedeki başlıklara benziyor

• Kesin vericek

• friendzone accepted

• Kanka ayağına git

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

friendzone accepted

Hocam bilmiyorum ya. Belki de normal konusma tarzinda o vardir diye dusunuyorum. Cunku kizla hic bir muhabbetimiz olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 22 Aralık 2014; 19:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandırıkçı

Başlık poşettubedeki başlıklara benziyor

ahahahahahahah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha ne istiyorsun ki umutlandırmamış kız hiç değilse. Açıkca belli etmiş arkadaş olarak gördüğünü bence, ama tabi bazen görmüyor da değiliz kanka ayağına yatıp neler yapanları. Ama normal olarak düşünürsek kız niyetini belli etmiş işte.

Edit: Ben biraz fazla olumsuz düşündüm ama hayat böyle malesef, bilmiyorum belki de kızın tarzı böyledir konuşma şekli veya herkesle hemen kanka falan diye konuşabilen bir yapısı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gripholion -- 22 Aralık 2014; 19:40:24 >
  • Bazı insanlar vardır herkese kanka diye hitap eder ciddiyetsiz bir şekilde.. Öyle birisi olabilir. Zamanla anlarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Bazı insanlar vardır herkese kanka diye hitap eder ciddiyetsiz bir şekilde.. Öyle birisi olabilir. Zamanla anlarsın

Temennim o yonde. fakat bunu nasil anlayabilirim ki?kiza simdi bir soru daha skrsam vatsaptan sıkıyormus gibi olucam falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

quote:

Bazı insanlar vardır herkese kanka diye hitap eder ciddiyetsiz bir şekilde.. Öyle birisi olabilir. Zamanla anlarsın

Temennim o yonde. fakat bunu nasil anlayabilirim ki?kiza simdi bir soru daha skrsam vatsaptan sıkıyormus gibi olucam falan

Kızın diğer kişilere hitap etme şekline bakabilirsiniz.. Bu şekilde anlayabilirsiniz.

Kıza soru sor ki muhabbet açılsın.. Sevdiği türler üzerine konuşabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kızın diğer kişilere hitap etme şekline bakabilirsiniz.. Bu şekilde anlayabilirsiniz.

Kıza soru sor ki muhabbet açılsın.. Sevdiği türler üzerine konuşabilirsiniz.

Hocam dedim ya. Kizla hic bir muhabbetim olmadi bu gune kadar. Kiz sinifin en onund . Ben en arkasindayim. Sinifta gruplasma var zaten oyle yanina gitsem garip karsilanir. Kiz da der zaten noluyoruz ulan diye. Bugun ilk defa kiza soru sordum.laaps diye kanka dedi. Bilmiyorum ki napsam

• Sen csb yazmiyor muydun ?

• Bir kızın ne yapacağı hiçbir zaman belli olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Bir kızın ne yapacağı hiçbir zaman belli olmaz..

Yani hocam ne dusunuyorsun bu konu hakkinda? Kizla hic muhabbetim yok. Vatsaptan kitap sordum ve cok samimi bir sekilde konustu fkat kanka diyerek basladi cümleye?

• quote:

quote:

Yani hocam ne dusunuyorsun bu konu hakkinda? Kizla hic muhabbetim yok. Vatsaptan kitap sordum ve cok samimi bir sekilde konustu fkat kanka diyerek basladi cümleye?

Kız da mardinliyse olur bu iş

• quote:

quote:

quote:

Kız da mardinliyse olur bu iş

hiç anlamadım ne demek istedin :DfAF

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.