Şimdi Ara

Daha uygun fiyatlı Xbox Game Pass aboneliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha uygun fiyatlı Xbox Game Pass aboneliği geliyor
    Microsoft Gaming’in yeni CEO’su Asha Sharma, Xbox’ın “geri dönüşünü” gerçekleştirme sözü verdiği görevine hızlı bir başlangıç yapmayı planlıyor. The Information’un aktardığına göre Sharma, Xbox Game Pass’i daha geniş bir kitleye cazip kılmak ve yeni oyuncuları platforma çekmek amacıyla daha düşük fiyatlı abonelik seçeneklerini değerlendiriyor.

Yeni abonelik seçeneği gelebilir

Microsoft, geçtiğimiz yıl Game Pass fiyatlarını yükseltmiş olsa da bu stratejide bir değişiklik görebiliriz. Sharma’nın hedefi, mevcut abonelerin ve potansiyel kullanıcıların gözünde olumlu bir etki yaratmak. Bu kapsamda şirketin planları yalnızca fiyat indirimleriyle sınırlı değil. Game Pass aboneliğinin Netflix gibi diğer dijital servislerle paketlenmesi olasılığı da gündemde.

Daha uygun fiyatlı Xbox Game Pass aboneliği geliyor
    Raporda ayrıca reklam destekli bir Game Pass versiyonunun gündemde olabileceği de ifade ediliyor. Cloud Gaming için düşünülmesi muhtemel bu yaklaşım, giriş seviyesindeki abonelikleri daha ulaşılabilir kılabilir.

Ayrıca Bkz.Nvidia CEO’sundan DLSS 5 için “AI Slop” açıklaması

Game Pass’in kârlı bir hizmet olduğunu doğrulayan Microsoft yetkilileri, şirketin esnek stratejiler geliştirmesi gerektiğini belirtiyor. Daha uygun fiyatlı bir giriş seviyesi sunmak, yeni oyuncuları platforma çekmenin yanı sıra bazı kullanıcıları daha yüksek fiyatlı premium katmanlara yönlendirecek bir strateji olarak da değerlendiriliyor.

Kaynak:https://wccftech.com/xbox-boss-asha-sharma-reportedly-looking-at-making-xbox-game-pass-more-enticing-lower-priced-tiers/

• Globalde de berbat bir fiyatlandırmaları var zaten. Benim yaşadığım yerde 27€'ya satmaya çalışıyorlar bunu. 2 aylığı bir AAA oyun parası yani ufak bir indirim döneminde. Yılda 6 tane elle tutulur oyun almayı tercih ederim standart çok zamanı olmayan bir oyuncu olarak.

Ben aylık limitsiz 5G cep+ ev internetime bile 25€ ödüyorum, bunu bana ve çevremdeki kimseye satamadılar. Eskiden 3 yıllık yapılan dönemde en az 4-5 kişiye aldıran bir Xbox kullanıcısıydım.
    Aynen hocam oyun manyağı biri değilsen zaten gereksiz bu fiyatlar aylık ücret ödeyeceğime dediğiniz gibi 2 ay dayan oyunu alırsın kütüphanende durur zaten elle tutulur oyun az hem arada güzel indirim oluyor alıyoruz bazende türkiye fiyatlarını yanlış giriyorlar :D ama cep ve eve ödediğiniz fiyat çok iyiymiş
  • Çöpşiş edişın @crimsonfps 🥴🤣🤣🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • sadece palworld ve yeni forza cikinca oynamak için aliyom baska güzel oyun ne var xboxta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• FİFA falan olan paket olsun alalım sadece 800 tl olanda var sanırım ve 800 tl cidden çok ciddi bir meblağ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CrimsonFPS kullanıcısına yanıt
    Asln gardaşım, ps6 pro max 512tb yakışır

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • Gelsin de aylardır yatan Xbox'ı açmak için bir neden olsun.

Globalde de berbat bir fiyatlandırmaları var zaten. Benim yaşadığım yerde 27€'ya satmaya çalışıyorlar bunu. 2 aylığı bir AAA oyun parası yani ufak bir indirim döneminde. Yılda 6 tane elle tutulur oyun almayı tercih ederim standart çok zamanı olmayan bir oyuncu olarak.

Ben aylık limitsiz 5G cep+ ev internetime bile 25€ ödüyorum, bunu bana ve çevremdeki kimseye satamadılar. Eskiden 3 yıllık yapılan dönemde en az 4-5 kişiye aldıran bir Xbox kullanıcısıydım.

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam oyun manyağı biri değilsen zaten gereksiz bu fiyatlar aylık ücret ödeyeceğime dediğiniz gibi 2 ay dayan oyunu alırsın kütüphanende durur zaten elle tutulur oyun az hem arada güzel indirim oluyor alıyoruz bazende türkiye fiyatlarını yanlış giriyorlar :D ama cep ve eve ödediğiniz fiyat çok iyiymiş

• Benim gibi zamanı ayda sadece 1 oyuna yetenler için artık çok pahalı gelmeye başladı. İyi oyunlar gelirse 1-2 ay alırım o kadar. Oyun almak daha uygun. Özellikle benim gibi geriden takip ediyorsanız, oyunlar (zamanım olmuyor hepsine) iyi indirime giriyor.

• Gamepass öldü artık, 3 yıllık abonelik bitince dönüp bakmam bu saçma fiyatlarla. EA Play daha çok hitap ediyor, daha ucuz onu alırım.

+1 eski avantaji yok artik ben de 3 yillik almistim herkese de aldirdim. Fiyat avantaji artik kayboldu, cok fazla kullanilmiyorsa hele hic bir mantigi kalmiyor. Bir de bir suru paket var, tek fiyattan tek paket ver herkes alsin unutsun.

Raporda ayrıca reklam destekli bir Game Pass versiyonunun gündemde olabileceği de ifade ediliyor.

Konsolda alt tarafı vasat oyunlar oynayacak olan oyuncu ücret verdiği hizmette bir de reklam izleyecek. Bunlar neyin kafasını yaşıyorsa... Microsoft'un da bir şey bildiğini sanmıyorum. Rastgele bir şeyler deniyorlar ya tutarsa diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dolar bazlı fiyatlandırıyorlar. Yerel piyasaya göre harmanlayıp kendilerince ucuz fiyat çekiyorlar. Şuan Türkiye fiyatlandırması ilk üçte. 18 dolar. Hindistan 14 dolar.

Yani aslında yıllar önce Mustafa Yiğit'in dediği "kime göre neye göre pahalı" ifadesi %100 haklı bir ifadeymiş. Ülkede oyun ekosistemi her zaman pahalıydı olmaya devam edecek. Kur + ekonomi ortada.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.