Şimdi Ara

Daha önceden üroloğa giden var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. geçenlerde iki testisimin de üstünde ufak yağ bezesi gibi şişkin birşey farkettim ama öyle büyük değil dışarıdan da belli olmuyor. ele gelen içerde tam testisin üzerinde beze mi diyeyim artık, yksa bşka bir şey mi bilemedim. Ne olur ne olmaz diye bir üroloğa görünmeyi düşünüyorum. Konuyu utandığımdan açmadım, daha önce üroloğa gitmedim de işler nasıl yürür felan daha önceden gidenler bilgilendirebilir mi?

Jay Turser JT-220 Gold Top
    Barcelona LC 3900 Sunburst
    Roland Micro Cube
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemree

merhaba arkadaşlar. geçenlerde iki testisimin de üstünde ufak yağ bezesi gibi şişkin birşey farkettim ama öyle büyük değil dışarıdan da belli olmuyor. ele gelen içerde tam testisin üzerinde beze mi diyeyim artık, yksa bşka bir şey mi bilemedim. Ne olur ne olmaz diye bir üroloğa görünmeyi düşünüyorum. Konuyu utandığımdan açmadım, daha önce üroloğa gitmedim de işler nasıl yürür felan daha önceden gidenler bilgilendirebilir mi?

Bende de Varikosel olduğu için gitmediğim ürolog kalmadı adam perdenin arkasına geç diyor eline bazen 1 bazen 2 kat eldiven takıyor 1 dk bile sürmuyor olayı çözmesi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PcTeknik36

quote:

Orijinalden alıntı: xemree

merhaba arkadaşlar. geçenlerde iki testisimin de üstünde ufak yağ bezesi gibi şişkin birşey farkettim ama öyle büyük değil dışarıdan da belli olmuyor. ele gelen içerde tam testisin üzerinde beze mi diyeyim artık, yksa bşka bir şey mi bilemedim. Ne olur ne olmaz diye bir üroloğa görünmeyi düşünüyorum. Konuyu utandığımdan açmadım, daha önce üroloğa gitmedim de işler nasıl yürür felan daha önceden gidenler bilgilendirebilir mi?

Bende de Varikosel olduğu için gitmediğim ürolog kalmadı adam perdenin arkasına geç diyor eline bazen 1 bazen 2 kat eldiven takıyor 1 dk bile sürmuyor olayı çözmesi zaten

anladım hocam teşekkür ederim cevap için

Roland Micro Cube

• sizinki yine iyiymis benim gittiğim ürolog sopayla baktı ne bicim muayene ediyorsun diye tartışıp şikayet ettim ama tabiki benim güzel ülkemde o doktora hiç bir halt olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de doktor korkup mesleği bırakıyomuş

Orijinalden alıntı: Prochnow

Dostum doktora git sakın ihmal etme utanılacak bir şey yok 2 sefer gittim.

Hocam utanma değil bilgi almak için sadece. Tıpta utanma olmaz demişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Roland Micro Cube
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sene ki grip bi farklı mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

sizinki yine iyiymis benim gittiğim ürolog sopayla baktı ne bicim muayene ediyorsun diye tartışıp şikayet ettim ama tabiki benim güzel ülkemde o doktora hiç bir halt olmadı

Saçmalamışssın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.