Şimdi Ara

Daha önce Türk devletlerine gitmiş olanlar gelebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan vs. ülkelere turistik amaçlı gitmeyi düşünüyorum yaz aylarında. Daha önce gitmiş olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tengri bizi menemen ulen turk devletlerini gezip turklugumu guclendircem ulen tek turk devleti ulen

• quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Tengri bizi menemen ulen turk devletlerini gezip turklugumu guclendircem ulen tek turk devleti ulen

??

• quote:

Orijinalden alıntı: One True King

quote:

Tengri bizi menemen ulen turk devletlerini gezip turklugumu guclendircem ulen tek turk devleti ulen

??

• Gittiğinde hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Her biri birer Rus hayranı ve 15 temmuzda bizi Putin kurtardı sanıyorlar. Alkol almayanı garipsiyorlar. Başlarında adeta birer diktatör var ve göstermelik seçimleri var.
    Bayanlara sarkıntılık edeni sevmiyorlar.

En önemlisi ise hiçbiri(Azerbaycan hariç) Türk olduğunu kabul etmiyor. Özellikle Türkmenler Türklerin aslını Türkmen sanıyor. 6 milyon nüfusu ile bizim atamız olduklarını söyleyince tabi biz gülüyoruz.
    Bunu tanıştığım Turkmen ve Kırgızlardan duydum ve oralara hiç gitmedim.

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Bunları bir de kendim görsem daha iyi olur , o nedenle gidip görmek istiyorum. Hayal kırıklığı olmaz benim için, çünkü bir şeyler öğreneceğim.

• Türkiye den çok Rusya yı seviyorlar, Azerbaycan dahil. Sen bilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Türkiye den çok Rusya yı seviyorlar, Azerbaycan dahil. Sen bilirsin.

Bizdede arap seviliyor.
  • quote:

Gittiğinde hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Her biri birer Rus hayranı ve 15 temmuzda bizi Putin kurtardı sanıyorlar. Alkol almayanı garipsiyorlar. Başlarında adeta birer diktatör var ve göstermelik seçimleri var.
    Bayanlara sarkıntılık edeni sevmiyorlar.

En önemlisi ise hiçbiri(Azerbaycan hariç) Türk olduğunu kabul etmiyor. Özellikle Türkmenler Türklerin aslını Türkmen sanıyor. 6 milyon nüfusu ile bizim atamız olduklarını söyleyince tabi biz gülüyoruz.
    Bunu tanıştığım Turkmen ve Kırgızlardan duydum ve oralara hiç gitmedim.

Bizdede dikta var ve bizdede seçimler göstermelik.

Bizde taciz doğallaştı.

15 temmuz ve kurtuluş

Alkol alan öldüresiye dövülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man WhoSoldTheWorld -- 3 Ekim 2016; 0:08:51 >

• Bizim demokrasimizle Avrupa ne kadar farklıysa onlarda bize göre o kadar geride. Adamlar sözde seçim yapıyor ama diğer adaylardan halkın haberi bile yok. Kim jong un ile Putin arası birer diktatörleri var.(Putin kendi aleyhine yayın yapan TV kanalına özel timle baskın yaptıracak kadar demokrasi ve basın özgürlüğüne inanan bir insan)

Bizim abd-avrupa hayranlığımızın kat kat fazlası Rusya hayranılar.

Taciz değil sululuk bile kabul edilemez. Kadınlarını kıskanırlar ve kesinlikle geniş değiller. Taciz vs bize göre çok az.

Alkol buraya göre daha ucuz ve sigara Türkmenistanda yasak.

• quote:

Bizim demokrasimizle Avrupa ne kadar farklıysa onlarda bize göre o kadar geride. Adamlar sözde seçim yapıyor ama diğer adaylardan halkın haberi bile yok. Kim jong un ile Putin arası birer diktatörleri var.(Putin kendi aleyhine yayın yapan TV kanalına özel timle baskın yaptıracak kadar demokrasi ve basın özgürlüğüne inanan bir insan)

Taciz değil sululuk bile kabul edilemez. Kadınlarını kıskanırlar ve kesinlikle geniş değiller. Taciz vs bize göre çok az.

Alkol buraya göre daha ucuz ve sigara Türkmenistanda yasak.

Malum Şahıs kendi aleyhine yayın yapan TV kanalına özel timle baskın yaptıracak kadar demokrasi ve basın özgürlüğüne inanan bir insan)

Biz arap hayranıyız hangi türkiyede yaşıyorsun sen.

• quote:

Avrupa 'yı gezince kültürlü de , Asya'yı gezince dalga geç. Neden ?

• Yaklaşık 100 senedir Avrupa birliğine girmeye çalışan dedem miydi?

Evet dedemdi

Oo ABD çok gelişmiş aman Green card çıksın diyen kim?
    Araplara hayran değiliz, zaten hayran olunacak bir tarafları da yok. Sadece seviyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.