Şimdi Ara

DAHA DEMIN ILK DEFA BI KIZA SARILDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
8
Favori
6.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
100 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bime giderken 5 senelik bi arkadasimi gordum yolda. ilk sasirdim ve bi tebessum attim dogal olarak. kulakligimi cikardim. o da ayni sekilde karsilik verdi. ve ben ona dogru ilerlerken, o 2 saniyelik zaman diliminde acaba napsam duye dusunurken kiz bi anda sarilm pozisyonuna gecti. sarilmadan kastim normal arkadas sarilmasi iste. ben de hemen ayak uydurup sarildim iste kiza. ve orda olan olay cok ilgincti. tam o sarilma anina yakin kalbime bisey oldu. bakin hic abartmadan ciddi diyorum, heyecandan garip bisey oldu kalbime... sanki ucurumdan atlamisim da oyle bi adrenalin var kalbimde. nasi anlatsam bilemiyorum, yere dusucektim sanki o an. cok garipti cidden... kiz da cok guzel olunca tavan yapti tabi o sarilma aninda kalp ritmim.

neyse, kaldirimin ortasinda gerceklesti bu olay. kiz bana gel su kenara gidelim orda konusalim dedi. (kaldirimda insanlar oldugu icin dedi)

kizi takip ettim ve konustuk iste orda. ne yaptin ne ettin derken guzel bi sohbet ettik. konusurken heyecanlanmadim cunku kizla aram iyiydi zamaninda. cekinme olayi falan olmadi yani.
    neyse, konusmanin sonuna dogru, ben seni tutmuyim artik dedim, ve kizin elini sikarak vedalastim. ilk defa bi kiza sarildigim gibi ilk defa bi kizin eline de dokunmus oldum. resmen akrabam olmayan bi kizin eline dokundum. cok guzel bi andi cidden...

simdi size soruyorum, asosyallikten kurtulmak icin yuzlerce tavsiye veriyosunuz. ben 19 yasindayim ve boyle bi konu aciyorum. sizce kurtulus yolu var mi hala? kiz icin hicbir seydi bu, muhtemelen kim olsa sarilirdi ama ben 10 yil unutmam artik bu ani.
    Ben buyum iste beyler. sicagi sicagina usenmeden yazdim her seyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• Durumumuz yoktu okumadim

Orijinalden alıntı: Muhammet

Aktı mı?

simdi kontrol ettim de bi degisiklik olmamis hocam.
    ama hala olayin etkisindeyim ben, abi kiza dokundum resmen ya. bildigin fiziksel temasta bulundum.

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • aqladım ustaa

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sil admın
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samimi bir arkadaşa benziyorsun bence bu bir mesaj. Bu bir çikiş kapisi olabilir senin için karşi cinse karşi bence bunu iyi değerlendir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kızın sende gönlü olabilir.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • 19 yaşında bir kıza ilk defa sarıdıysan boşver bro sen bu işleri derim. :D

Orijinalden alıntı: mech.engr

Samimi bir arkadaşa benziyorsun bence bu bir mesaj. Bu bir çikiş kapisi olabilir senin için karşi cinse karşi bence bunu iyi değerlendir.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Abartma hocam relax..

• Aşk bu değil onun farkında ol ama

birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.