Şimdi Ara

DAHA DEMIN ILK DEFA BI KIZA SARILDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
8
Favori
6.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
100 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Delil olmadan iddia edilen şey delil olmadan reddedilebilir"
    Hitchens'in usturası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emily Haines

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

kanki ordan yardır bak. bu kız olmasa bile bu kız seni ortamlara sokar :DD kız kankisi olanın kesin kız arkadaşı oluyo çünkü...

telefonunu falan aldın demi ? tekrar buluşma ortamı yaratacak bişe yaptın ayrılmadan demi ?

numarasini almakta sorun yok, dedigim gibi kizla soguk falan degiliz. faceden istesem yine verir yani..

ama sorun surda, ben bu kiz icin ozel biri degilim ki. yani ben bu kizla yakin arkadas olursam benim icin cok buyuk adim olur. ama bu kizin benim gibi 10dan fazla erkek arkadasi vardir rahat. bilmem anlatabiliyo muyum durumu.. hem hadi daha da yakinlaatik diyelim. yarin bi gun sosyal ortama girsek nolcak, kizlar erkekler konuscak, ben de guzel guzel dinlerim heralde sosyal abilerimi

hocam gerek yok, benim umudum kalmadi hayata karsi. annem bile gelmis bana tavsiye veriyor sosyalles sunu yap bunu yap diye. utaniyorum kendimden, baska uygun kelime bulamiyorum kendimi anlaticak.
    sorun tipimde degil, kisiligimde ayrica.

+1
    Sorun kişilikte. İçimdeki beni dışarı vuramıyorum, vurabileceğimi de sanmıyorum

• Adam sarılmış siz hala sarılazabeth
  • _____________________________
    /Battletag(Hearthstone&WoW):#Bilalgsen2734
  • yaparken ölürsün lan sen o zmn

quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Kids

kasiyer noldu knk

hazir sormussun onu da anlatayim, diger konuyu guncellemiycem cunku artik

markete girdigimde ozellikte baktim. 2 kasiyer vardi, biri benim kizdi.
    ben iceri girdikten 10 saniye sonra kiz kasadan kalkip urun yerlestirmeye basladi.

bu kadar mi tiksinç bi insanim lan ben.

Kızlar özgüvenli erkek arıyor.

• La oğlum 800 tane erkeğin içinde hangi kızın elini tutmaktan bahsediyon.He bitane kız vardı orda öğretmenlerin yanından ayrılmazdı.Gerçi nereye ayrılmıcak amk kız kantinden bi çıkardı arkasında 50-100 tane erkek.Kızın geldiği ilk gün okulda kız geldiği duyunca ister istemez bütün okul kızın peşinden ayrılmadı ilk günler böyle geçti tabi sonra oda bizden biri gibi oldu..kusura bakma başkan konunda içine ettim ama anlıcan bizde durum böyle bazıları evlenene kadar kız eli tutmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartezyen -- 29 Eylül 2014; 18:09:17 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

keske normal bi hayatim olsaydi benim de. bu konu yarin unutulmus olucak ama benim hayatim hep boyle bos gecicek. ergen tribi gibi gozukebilir dediklerim ama cidden biktim hayattan anasini satayim.

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • yuh lan size herkes inanmış. azıcık fifa 15 konusunda takılsanız bu adamın ne kadar itici bi troll olduğunu anlardınız.

sırf bu adama küfür etmekten 3 kişi banlandı.
  • Utanacak neyin var güzel kardeşim söyler misin? Etrafına dön bir bak. Sokakta insanları gözlemle en başta. Ne kadar çirkin adamlar, hanzo kılıklı heriflerin yanında güzel kızlar geziyor değil mi? Arkadaş ortamlarının en sünepe adamının bütün kızlarla arası neden iyi sence? Bütün bunların sebebi özgüven ve çenedir. Senin bunu yapabilen insanlardan ne eksiğin var bunu düşünmelisin. Neden kendine güvenmek yerin kolay olanı seçiyorsun ve hayattan kaçıyorsun. Korktuğun, çekindiğin şeylerin üzerine gitmediğin sürece hayatta senden daha vasıfsız olan insanlar senden başarılı olup seni sindirecekler. İleride iş hayatında bunun kötü yanlarını daha iyi anlayacaksın ama iş işten geçecek. İster misin senden daha az akıllı, daha vasıfsız bir insanın sırf özgüveni yerinde diye senden daha ön planda yada üst kademede olmasını ? Kaldırabilir misin bunları hayatın boyunca. Bütün bunlara kafanda cevaplar ver, eğer şimdiden kabulleniyorsan hayatta hep ikinci plana atılmayı o zaman bu yolda devam edebilirsin. Umarım hayatını değiştirmek için doğru kararları verebilirsin. Emin ol her insanın içinde buna yetecek kudret vardır. Önemli olan ilk adımı atacak cesareti kendine verebilmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seraphine -- 29 Eylül 2014; 18:07:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

yuh lan size herkes inanmış. azıcık fifa 15 konusunda takılsanız bu adamın ne kadar itici bi troll olduğunu anlardınız.

sırf bu adama küfür etmekten 3 kişi banlandı.

en son ne zaman mesaj atmisim o konuya bi bak istersen
    durduk yere baltalama konuyu

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Sonra uyandın donunda bi ıslaklık.

Orijinalden alıntı: Seraphine

Utanacak neyin var güzel kardeşim söyler misin? Etrafına dön bir bak. Sokakta insanları gözlemle en başta. Ne kadar çirkin adamlar, hanzo kılıklı heriflerin yanında güzel kızlar geziyor değil mi? Arkadaş ortamlarının en sünepe adamının bütün kızlarla arası neden iyi sence? Bütün bunların sebebi özgüven ve çenedir. Senin bunu yapabilen insanlardan ne eksiğin var bunu düşünmelisin. Neden kendine güvenmek yerin kolay olanı seçiyorsun ve hayattan kaçıyorsun. Korktuğun, çekindiğin şeylerin üzerine gitmediğin sürece hayatta senden daha vasıfsız olan insanlar senden başarılı olup seni sindirecekler. İleride iş hayatında bunun kötü yanlarını daha iyi anlayacaksın ama iş işten geçecek. İster misin senden daha az akıllı, daha vasıfsız bir insanın sırf özgüveni yerinde diye senden daha ön planda yada üst kademede olmasını ? Kaldırabilir misin bunları hayatın boyunca. Bütün bunlara kafanda cevaplar ver, eğer şimdiden kabulleniyorsan hayatta hep ikinci plana atılmayı o zaman bu yolda devam edebilirsin. Umarım hayatını değiştirmek için doğru kararları verebilirsin. Emin ol her insanın içinde buna yetecek kudret vardır. Önemli olan ilk adımı atacak cesareti kendine verebilmektir.

o dedigin cesareti bi kez buldum kendimde, gittigim kasiyer kiza teklif ettim. o da reddedince boyle oldum. umutsuz vaka gozuyle bakiyorum kendime. ben ne kadar ozguven toplasam da disardan belli oluyor sanirim nasil bi ezik oldugum. bu durumu ben de cozemedim daha.
    bi daha da teklif falan etmem zaten. erkeklerle zaten konusmuyordum, yine boyle devam edicem. dersanedeki 96lilar kizdan, arabadan, ickiden vs. bahsediyor, benim bildigim tek konu diziler filmler, veya oyunlar. icimden guluyorum kendime..

adamlarla aramda 100 level fark var. asla onlar gibi biri olamam yani. artik cok gec.

• Konu üstte kalsın up

is not the game you play
    Go so hard everyday
  • quote:

bime giderken 5 senelik bi arkadasimi gordum yolda. ilk sasirdim ve bi tebessum attim dogal olarak. kulakligimi cikardim. o da ayni sekilde karsilik verdi. ve ben ona dogru ilerlerken, o 2 saniyelik zaman diliminde acaba napsam duye dusunurken kiz bi anda sarilm pozisyonuna gecti. sarilmadan kastim normal arkadas sarilmasi iste. ben de hemen ayak uydurup sarildim iste kiza. ve orda olan olay cok ilgincti. tam o sarilma anina yakin kalbime bisey oldu. bakin hic abartmadan ciddi diyorum, heyecandan garip bisey oldu kalbime... sanki ucurumdan atlamisim da oyle bi adrenalin var kalbimde. nasi anlatsam bilemiyorum, yere dusucektim sanki o an. cok garipti cidden... kiz da cok guzel olunca tavan yapti tabi o sarilma aninda kalp ritmim.

neyse, kaldirimin ortasinda gerceklesti bu olay. kiz bana gel su kenara gidelim orda konusalim dedi. (kaldirimda insanlar oldugu icin dedi)

kizi takip ettim ve konustuk iste orda. ne yaptin ne ettin derken guzel bi sohbet ettik. konusurken heyecanlanmadim cunku kizla aram iyiydi zamaninda. cekinme olayi falan olmadi yani.
    neyse, konusmanin sonuna dogru, ben seni tutmuyim artik dedim, ve kizin elini sikarak vedalastim. ilk defa bi kiza sarildigim gibi ilk defa bi kizin eline de dokunmus oldum. resmen akrabam olmayan bi kizin eline dokundum. cok guzel bi andi cidden...

simdi size soruyorum, asosyallikten kurtulmak icin yuzlerce tavsiye veriyosunuz. ben 19 yasindayim ve boyle bi konu aciyorum. sizce kurtulus yolu var mi hala? kiz icin hicbir seydi bu, muhtemelen kim olsa sarilirdi ama ben 10 yil unutmam artik bu ani.
    Ben buyum iste beyler. sicagi sicagina usenmeden yazdim her seyi.

kızın ss si var mı olayı cok pis canlandırdım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.