Şimdi Ara

Daha çok LPG alsın diye arabayı sallıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun FULL. De 19 Mayisa özel %14 indirim vardı bende depoyu fulleyeyim dedim 3 gün önce fullemistim 29 LT LPG almıştı bugun 86 km sonra fulledim 12 litre ALDI arabayı sallayip durdum pompaci salla dedi sona Bi etrafıma baktım LPG alan araçların nerdeyse tamamı arabasını sallıyor calkaliyor neden böyle yapıyoruz dedim cok alsın gercek kapasitesi kadar alsın diye dedi pompaci SİZCE BU DOGRU MU?

Gerçi Aracim corsa 1.4

86 km de 25 TL yalamaz

Normalde LPG tankım 34 LT alıyordu son fulleyisimde 29 LT almıştı ama benzinle gitmiştim istasyona belki arabayı o zaman sallamadigim İcin 29 LT almıştır sallayinca 5 LT fazla almıştır

Bu da 86 km de 14,700 TL yapar (5x2,060)

Kafam karıştı Guzel bir açıklama yapacak biri varmi arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 20 Mayıs 2011; 0:54:17 >

• lpg depoları normalde %80 dolar en fazla.yani 40 litrelik bir depo 32 litre gaz alır.ama sallayarak 37-38 lt'ye kadar doldurulabilir.sanırım şamandırayla alakalı bişey.sallayarak şamandıra esniyor ve daha fazla gaz almasını sağlıyor.gerçi benim depomda 40 litre ama hiç sallamadığım halde 39 litre gaz alıyor.
  • Sallayarak daha fazla aldırmak beni uyuz ediyor acıkcası sanki kapasatisi üzerinde doldurmak gibi geliyor o yüzden ben pompa yavaşlamaya başladığında durduruyorum
  • Yaw bizim bu Türk milleti nerden buluyor nerden keşfediyor böyle seyleri helal olsun imkan verseler arabanın Kralini yaparlar ama imkan yok
  • banada oldum olası itici gelmiştir bu sallamak veya tıka basa doldurmak.
    motorin alırken depoyu tam doldur, pompa atınca bırak öyle kalsın, rakamı düzleştirmeye çalışma derim.
    daima komik komik küsüratlı öderim. pompanın emniyeti attıktan sonra ne gerek varki koşulları zorlamaya?!
  • Bunu sadece uzun yola çıkarken yapmalı sehir icinde tehlike arz edebilir
  • havalar ısınıyor fazla doldurmak iyi değil pompa atınca bırakmak en iyisi, lpg zaten gaz sallansa işe yarayacağını sanmıyorum. benzinde hava almasın diye uğraşılırda lpg de tank doluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From The Cold Water
    havalar ısınıyor fazla doldurmak iyi değil pompa atınca bırakmak en iyisi, lpg zaten gaz sallansa işe yarayacağını sanmıyorum. benzinde hava almasın diye uğraşılırda lpg de tank doluyor.

Evet belkide fazla sıkıştırinca fazla gaz puskurtecek buda ekonomi yapayım derken zarar getirecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.