Şimdi Ara

Daha başlamadan Kablonet ile ilişkimiz bitti. Haberim olmadan başvurumu iptal etmişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2017 Aralık ayının 24'ünde Kablonet 50 mbit duran kotalı 75gb akn'li pakete başvurdum hatırladığım kadarıyla 70 küsür liraydı. Ellerinde Docsis 3.0 modem olmadığından dolayı kurulum esnasında modemi kiralayarak yapamayacağımı, benim bir modem alarak bu işlemi hızlandırabileceğimi beyan ettiklerinde ben bekleyeceğim diyerek modem kiralama ile birlikte kurulumu talep etmiştim. Her ne hikmet ise 2 ocak 2018'de kurulum yapacak arkadaş beni arayıp modeminiz yoksa kurulum yapamıyoruz biraz daha bekleyin demesine rağmen bir baktım ki kablonet başvurum otomatik olarak benim iptal ettiğimi söylediğine dair bir haber alıyorum. Özellikle modem anlaşması yenileniyor diye rahatsız etmeyelim diyoruz ama 15 gün geçmesine rağmen bir arayalım son durum nedir diye hizmet numaramızı girip konuştuğumda bana "kablonet başvurunuzu iptal etmişsiniz" diye söyleniyor. Şayet kendimden emin olmasam şaşırmayacağım ancak özellikle kurulum için bekleyen ben, sözde kablonet'i aramışım ve iptal etmişim ama benim haberim yok..

    Mailleri kontrol ettiğimde başvuruma dair bilgi var iptale dair bilgi yok:https://hizliresim.com/2JYZ1d
    İçeriği:https://i.hizliresim.com/jyvn3D.jpg

    Kadın diyor ki şikayet talebinizi oluşturalım süreci bekleyelim, bende tamam dememe rağmen üsteleyerek bana "şikayetinizi oluştursam dahi 2018 devir işlemi gereği mevcut internet kampanyamızdan yararlanabileceksiniz eski kampanyadan yararlanma imkanınız kalmamıştır" diye de dipnot düşmeye cüret ediyorlar. Yani anlayacağınız ben müşteri değilim, emir kulu olarak ne derlerse onu yapma yükümlülüğüm mevcut.

    Daha yolun başından böyle takipsizlik sorunları çıkacaksa, bana sağlayacakları internete nasıl güveneceğim bilemiyorum.

    Düşünsene, internete başvuruyorsun, senin haberin yok internet başvurunu iptal etmişler bile. Ne senden bir onay istemişler, ne iptal ediyoruz diye haber vermişler.

    Maillerde başvurum var ama iptale dair bir bilgim dahi yok telefonda bana iptal etmişsiniz diyorlar.

    Burada ses kayıdını eklemek suç olur düşüncesiyle ekleyemiyorum ancak tüketici mahkemesine gittiğim zaman karşılarında cevap verebileceğim bir delilim olacak ondan eminim.







  • benimde aynı sekilde sebeke basvuru talebim iptal edilmis. onuda 20 gun sonra aradigimda ogrenebildim ancak. Adamlar musteri almamak icin ozellikle cabaliyor. Cok pis rusvet kokuları geliyor burnuma..
  • İyi duran kotalidan kurtulmussun sevinmen lazim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrnr1982

    benimde aynı sekilde sebeke basvuru talebim iptal edilmis. onuda 20 gun sonra aradigimda ogrenebildim ancak. Adamlar musteri almamak icin ozellikle cabaliyor. Cok pis rusvet kokuları geliyor burnuma..

    reklamasyon a düşmüştür, ellerinde modem olmadığı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.