Çok kısa bir süre için ( Stoklarla sınırlıdır ) Dagi marka Erkek Slip ( 3 adet - 3 değişik renk ) Sadece 15.90 + Kdv Beden : standart Aynı gün kargo Dagi erkek slip
quote:Orijinalden alıntı: Lasvegaswings standart beden nedir yaw belki ben 150 kiloyum veya 50 kilo standart işte, hepsine oluyor:)
quote:Orijinalden alıntı: Lasvegaswings standart beden nedir yaw belki ben 150 kiloyum veya 50 kilo işte son teknoloji ürünü hani yıllardır bahsedilen ama bir türlü göremediğimiz nano kıyafetler varya bedene göre şekil alabilen işte o bu
quote:Orijinalden alıntı: rebel23 boxer' ı yok mu hocam ? hayır sadece slip 3 lü set mevcuttur. Orjinal DAGİ ürünüdür.
quote:Orijinalden alıntı: isseyy quote:Orijinalden alıntı: Sabrina_ 18.76 TL yazmak çok mu zor geldi ? tekstil ürünlerinde kdv %8 dir Birinin bunu siteye de söylemesi lazım.. Aslında maliye bu SS i kanıt gösterip ceza bile kesebilir. Yanlış KDV ile ürün satmak cezaya tabii diye biliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 1 Kasım 2012; 19:00:45 >
quote:Orijinalden alıntı: isseyy quote:Orijinalden alıntı: Sabrina_ 18.76 TL yazmak çok mu zor geldi ? tekstil ürünlerinde kdv %8 dir uyarı için teşekkürler. sistem tüm ürünlere otomatik %18 kdv eklemekteydi. düzeltildi.
neden + KDV olarak fiyat yazdınız ki. kimse şirket üzerine don alıp KDV'den yararlanmayacağına göre :) KDV dahil fiyat yazmak lazım, aksi sanki kandırma çabası gibi.