Şimdi Ara

Dağ Bayır için Cross Bisiklet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Kendimce spor yapmak ve eğlenmek adına ikinci el bir cross tarzı bisiklet almayı planlıyorum. Daha çok asfalta ve arada istanbuldaki ormanlarda kullanmayı amaçlıyorum. Eskiden çok fazla binerdim ama son zamanlarda nedense hiç binmedim. hatta 2 yıl önce bisikletimi de satmıştım (standart bianchi)

Şimdi hem dağda bayırda çarpmaya düşmeye dayanacak hemde normal kullanıma uygun bir bisiklet arıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar varsa hangi marka ve modeli tercih etmem iyi olur. Veya toplama bisiklet alacaksam hangi kadro, hangi vites markasını vs tercih etmem gerekir. ayırdığım bütçe 400-500 civarı olduğundan kendim sıfırdan toplayamam. Kendim toplamaya kalktığımda 800-1000 arası fiyat çıkıyor minimum. Nette ise ikinci el olarak bir sürü marka ve model var. Kimi 300 kimi 600 kimide 1500tl istiyor

Hangisi gerçekte ne kadar eder yada hangisi işimi görür, bilemedikten sonra pazarlığa tutuşmanında anlamı yok malesef. Yardımlarınızı bekliyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metulen -- 15 Ocak 2011; 1:00:34 >

• bu fiyata sabit kadrolu bir bisiklet olur
    whistle 1161 d
    bianchi sauk
    sedona 741 d
    bunlara bakabilirsiniz
  • kron xc500 sıfırı 500tl civarında
    kron xc1000 2. eli 500-700 civarı
    sedona 741 2. eli 400-700 civarı
    bunlara bak
  • Kron XC ler okadar hoşuma gitmedi açıkcası (xc1000 ve xc2000 gibi). Bunun yerine scott bulabilmeyi umut ediyorum. İkinci elde 600 700e güzel bulabilirsem alıcam. Yorumlar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.