Şimdi Ara

DAEWOO MATİZ FUN CLUB (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
5
Favori
27.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TVVINGO

Selamlar

En çok tutulanı hangisi bu matizlerin model ve paket

Alıntıları Göster
    Paket adı olarak bi tek SE modelini biliyorum hid. direksiyon airbag elektrikli cam vs var birde abs li ve klimalı olan modelleri var iki cesit ama 800 cc bi aracta klima cokta lazım değil
    i5-2500k@4.50Ghz OCZ Vendetta 2 Cpu Cooler and AC Mx4 Termal Compound*-*MSI P67A-GD65 MotherBoard*-*GSKİLL Ripjaws 4*4GB 1866 Mhz DDR3*-*R9 280x Vga *-*Tagan Force II 800 Watt PSU*-*512GB NVME SSD*_*1Tb Caviar Black*-*2Tb Seagate HDD
    Dark N10 Case
  • Ahmet KURT A kullanıcısına yanıt
    7 yıl geçmiş ben matizin deposunu hâlâ 210tlye dolduruyorum. Nasıl oluyor ki :)
  • Gaziantep'ten selamlar. Daewoo Matiz 2001 se model ile aranızdayım. Aracı yeni aldım. İşe gidip gelmeye kullanıyorum. Sürüşü çok keyifli. Herşeyi güzel ama şuan tek sıkıntım yakıt. Filtreleri, tüm kayışları, balataları yeni değişti. Araçta LPG yok taktirmakta istemiyorum. Yakıt için önerisi olan var mı?  DAEWOO MATİZ FUN CLUB  DAEWOO MATİZ FUN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcelik -- 13 Şubat 2021; 0:59:54 >

• mahmutdağlı M kullanıcısına yanıt
    Maşallah diyorum :) Gaziantep'te misiniz? Ustası varmı Antep'te anlayan iyi bir usta lazım bana :)
  • mhcelik kullanıcısına yanıt
    Evet gaziantepteyim, bir Suriyeli usta var ama açıkçası ben memnun değilim anlıyor ama işi hep yokuşa sürüyor kolaya kaçıyor, bizim ustalarda anlamıyor ve bakmıyor malesef. Cidden güzel iyi bir usta bulabilirsen bana da haber edersen iyi olur :)
  • mahmutdağlı M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Bulursam mutlaka yazacağım :) Teşekkür ederim
  • mhcelik kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, hayırlı geceler:)
  • Merhaba arkadaşlar, Daewoo Matiz için gaz teli uyan marka model var mı? Gaz teli lazım nereden bulabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ama sanayide ne parçası bulunur, ne ustası. buna rağmen sarı sitede dehşet fiyatlar istiyorlar. en son palio alır geçerim, bu ne arkadaş diyorsun

arkadaşlar bende matiz var motor yeni yapıldı fakat 1 müddet sonra yakıt kesiliyor fakat stop etmiyor kesiklik yapıp devam ediyor sık tekrarlıyor başına gelen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.