|
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

. Bisikletle nadir kaza yapardım yani. Neyse ben gidiyorum yine binanın önünden çıktım bizim otoparka doğru gidiyorum. Hızlı sürüyorum ama pedalları hızlı çeviriyorum. Tam otoparka geldim ortadayken birden ayağım pedaldan kaydı ve pedalın altına girdi. Beni mecburi olarak öne çekti ve ben tak diye öndeki demire oturdum. Hasa oranı : Malum yerde ( yumurtalıklarda ) açılma var kanıyo
duvara çok sert girdim ama duvara fırlamamıştım allahtan
yüzümde de 2-3 çizik vardı iyi ki yüzüme gözüme filan birşey olmadı ama çok kötü olmustum bacağımda ki çiziğin izi hala durur
Geçen sene Mayıs gibi bir arkadaşımla yaklaşık 50 km olarak planladığımız tempolu bir tura çıkmıştık. Bütün kış bisiklete binemediğim için kondisyon olarak da zayıftım ama fena gitmiyorduk. Ta ki bir köyden çıktıktan sonra dönmemiz gereken yolu kaçırana kadar. Yokuş aşağı salmıştık bisikletleri, cep telefonunda yola da bakıyorduk ama sesli yönlendirme olmadığından girişi kaçırdık. Sonra Eskişehir Yolu'na indik, ordan yolu 25 km kadar uzattım ve en son ortalama eğimin %10 olduğu 7 km'lik bir yokuşu tırmandım. 
bankın 10 metre yanında 'L' biçiminde bi dönüş vardı,önce bankın dibinden hızlıca geçiyim o dönüşün ordada arka tekerleği kaydırarak virajı aliyim dedim,o zamanlar çok havalıydı arkayı kaydırmak bide kendine has sesi oluyodu arkayı kaydırmanın,yerde hafif iz kalıyodu tabi