Şimdi Ara

dadads (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayakta yokus cikarken zincirin kirilmasi ve apis aramin bisikletin kadrosuyla butunlesmesi...

O yasadigim aciyi bir daha yasamadim ancak neyse ki birsey olmadi takimlara, hala saglam

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150269255998772.339189.770838771&type=3&l=9447d83fd6

İstanbul'dan Çanakkale'ye gittiğim bisiklet turumdaki anılarımı yazdım buraya, fotoğraflarla beraber. Sanırım konuya uygun oldu

dadads

Hocam ben de böyle bir şey yapmak istiyorum kaç gün sürdü yol bir de tekerlekler patlasa falan ne olacak tek sorun o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 6 Şubat 2012; 8:15:24 >

• Bir sürü anı varda. En son başımdan geçen kaza olanı yazayım. Cardio amaçlı dışarıda boş boş geziyordum bisikletle. Havada baya yağmurlu. 1kmlik çift yönlü düz yol var bizim evin civarında pek arabada olmaz. Neyse orda normalden hızlı şekilde gidiyorum. Öküzün biri öbür yönden hızlı şekilde tali yola girmeye çalıştı. Ben farkettim ama frenler pek iyi tutmuyordu. Havada yağmurlu,yerler kayıyor. Adama sağ kapıya çarptım:dBen olduğum yerde resmen takla attım. Allah'tan düşerken sakat şekilde düşmedimde yaralanmadı hiç bir yerim:D Adamın sağ kapı az içeri göçtü benim bisikletin ön direksiyon arkaya doğru yamuldu. Ben direk bisikletin direksiyonu emanetten düzelttim. 8 çize çize olay mahallinden uzaklaştım:D Mis gibi bisikletin dengesi bozuldu. El bırakıp heryere gittiğim bisikletle şimdi 2 metre el bırakılmıyor.
  • Bir keresinde bende işte böyle kendi başıma sürüyordum yavaş yavaş sürerken farketmemişim caddenin ortasından gidiyormuşum Farkedince arkama bir baktım kocaman bir tır geliyor,sanki tır şoförüde beni görmüyormuş gibi hıphızlı geliyordu ben hızlanmaya başladım oda hızlanmaya başladı resmen üstüme sürüyordu yollarda ıslaktı ben kaçayım derken birden 30 km hızla ani bir dönüş yapayım dedim tam dönerken yolda ıslaktı zaten arka teker bir kaydı ben yol kenarındaki renonun altına girdim Genelde hep araçlar bize girer ama bu seferde ben araca girdim Yerlerde çamurdu kalktım bir baktım üstüme heryerim çamur olmuş sonra o halimle eve gittim ve annemden bi güzel fırça yiyip bi daha bisiklet sürmeye çıktım

• baya olayim var da en tehlikelisini yazayim

10-11 yaslarındaydım sanırım. Anayol gibi bir yerde araca carpmıstım. Sagdan girmistim arabaya. sonuc olarak kafama 32 dikis yiyip kurtulmustum.
    2 gun boyunca seyim acimisti

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150269255998772.339189.770838771&type=3&l=9447d83fd6

İstanbul'dan Çanakkale'ye gittiğim bisiklet turumdaki anılarımı yazdım buraya, fotoğraflarla beraber. Sanırım konuya uygun oldu

dadads

Hocam ben de böyle bir şey yapmak istiyorum kaç gün sürdü yol bir de tekerlekler patlasa falan ne olacak tek sorun o.

Yanımızda yedek iç lastik, yama seti, pompa, zincir kırarsak diye zincir anahtarı ve yolda karşılaşabileceğimiz diğer sorunlara karşı alyan takımı vs. taşıyoruz. Çok ciddi bişey olmadığı sürece bisikleti tekrar ayağa kaldırabilecek durumda oluyoruz yani.

quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

quote:

https://store.donanimhaber.com/55/82/2e/55822ee7da3959c23326f2b37be05235.jpg

hocam kamplarda konserve yiyecekleri nası yiyosunuz ya konuşmuştuk sizinle çok az. bende dağcıyım konserve besin yüzünden bir zirvem yalan olacaktı neredeyse
    hadi siz çok konforsuz değilsiniz de -30derecede konserve hakkaten ölüm gibi. kavurma yapıyoz biz o çok iyi gidiyo

Hocam en mantıklısı konserve oluyor bizim için. Hem taşıması kolay, çok yer kaplamıyor. Ama öyle çok da rahat edemiyorsun sonuçta.
    Ton balığı güzel oluyor, köylerden taze ekmek alınca güzel oluyor.

• quote:

quote:

quote:

dadads

Yanımızda yedek iç lastik, yama seti, pompa, zincir kırarsak diye zincir anahtarı ve yolda karşılaşabileceğimiz diğer sorunlara karşı alyan takımı vs. taşıyoruz. Çok ciddi bişey olmadığı sürece bisikleti tekrar ayağa kaldırabilecek durumda oluyoruz yani.

quote:

quote:

hocam kamplarda konserve yiyecekleri nası yiyosunuz ya konuşmuştuk sizinle çok az. bende dağcıyım konserve besin yüzünden bir zirvem yalan olacaktı neredeyse
    hadi siz çok konforsuz değilsiniz de -30derecede konserve hakkaten ölüm gibi. kavurma yapıyoz biz o çok iyi gidiyo

Hocam en mantıklısı konserve oluyor bizim için. Hem taşıması kolay, çok yer kaplamıyor. Ama öyle çok da rahat edemiyorsun sonuçta.

Bu yaz yapacaksanız bende aranıza katılmak isterim.

SAMSUNG&#8482;| Teknisyen

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

8 Yaşında felandım.Küçük kırmızı bi bisikletim vardı...

yapma ağlatacaksın beni

Orijinalden alıntı: *eksik yazı var*

Ön dişlilerin yırttığı pantolon paçalarım, fren görevi yapan ayakkabılarım ve patlak bulmak için kullandığımız leğen...

helal kardeşime aynen ne günlerdi be ama iyi günlerdi özlerim o günlerimi
  • quote:

bir solukta inceledim fotoğrafları. ne zamandır bunu yapasım vardı, fotoğraflar inanılmaz gaza getirdi beni. ama o kadar yolu 2-3 günde alacak kondisyonum yok.
    zaten bisiklet o kadar iyi değil, mtb, hani tekerlekler inanılmaz yol tutuyor. arazide de sürerim diye öyle bir saçmalık yaptım. gerçi 1 yazlığına almıştım.
    geçen yaz, şehrin dışında şantiyeye staja gidiyordum. 15 km yol var, bisikletle giderim diye düşünmüştüm. 5-6 kere gittim tabi anca
    yokuş da olduğundan acayip yordu beni
    790 metre rakım var evin orada, yokuşun sonu anca 920 falan oluyordu. ama ölüyor insan ya helal olsun nasıl yaptıysanız

dadads

ulan biz de bu fotoğrafla artistlik yapıyorduk, bmx e binip bakkala giden veletler gibi hissettim

çok güzel oluyor, ama gece konaklamalı falan. birkaç arkadaşa eskişehir'den izmir'e gitmeyi önermiştim, hepsi eridi korkudan gerçi yazın muazzam serin oluyor iç anadolu, kat kat giyiyordum, siz yine önünüzü falan açmışsınız çok garip geldi bana, annem görse canımı alır zaten

bir ara, bu şehirlerarası parkurlar hakkında bilgi alabilirim müsait olursan hocam, bayağı imrendim, tecrübeli birinden bilgi almak gayet yerinde olur.

• Benim bisiklet ile iliskim cok buyuktur hep korkusuz surerdim taki son surat hizla gittigim bisikletten duscegimi anlayip kontrollu dusmeye karar verene kadar ,baktim olacak gibi degil atlamaya karar verdim atladim gayet kontrollu dusuyordum nasil oldu bilmiyorum atladigim bisiklet geldi geri bana carpti :D ayagim kirildi galiba dedim arkadaslara inanmadilar(haklilarda herzaman dusme numarasi yapardim) biri tuttu ayagima masaj yapiyor biri cikmistir diye sunduruyor ben sovuyorum sadece. Oldugum yerde yarim saat yattim sonra yakindaki parkta biraz dinlendim ve eve gitmeye karar verdim
    ben: umit lan bisiklet surda dursun sen surdan bir taksi ayarla
    umit: ben taksicilerin hepsi ile kusum salla taksiyi yuruyerek git

neyse taksiden caydim aklima fikir geldi tek ayak surerim dedim(zeka patlamasi) hemen atladim bisiklete tabi zincirin ciktigindan haberim yok basladim tek ayak cevirmeye bir baktim yine yerdeyim buseferde saglam ayagin ustune dustum o ayagimda sisti baktim olacak gibi degil hasteneye gidelim dedim arkadaslar bir burkulma icin hastaneyemi gidecen dediler bizden destek al birakalim seni dediler son care dayandim bunlarin omuzuna koyuldum yola fazla yurumeden 2adam cevirdi kardes bize yardimci olurmusunuz dedi bizde evet dedik baska sehirden gelmisler once yasimizi sordular korkudan buyuk soyledik biz biraz uzaklastik bir arkadasla bir yere oturduk diger arkadas muhabbete basladi bunlarla konu "genel ev" bizim konu ise lan adamlar ya bizi seyederse :D arkadaslar diyo biz kacariz topal bacginla bunlar seni mikerler tabi kahkahalar havada ucuyo ben tirsiyom . Adamlar agir abanza cikti bir sirket adina sehir sehir geziyorlarmis bos zamanlarindada o sehrin unlu hayat kadinlari ile iliskiye giriyorlarmis bizim arkadasa bu yonde sorular soruyorlar bizim oglan bizi unuttu biz abanza arabada bos yer varmi diyor :D adamlar guldu felan sonra ayrildik yola koyulduk eve ulastim bisikleti asagi kata koymam gerekiyordu baktim ayagim feci direk saldim merdivenlerden yolunu bulur diye eve adim attim annem halimi gordu hemen geldi yanima ayagim burkuldu felan deyip hemen yattim . Uyumak zor oldu biraz uyudum saat dort civari asiri susadim kakip su icmeye karar verdim bu arada ayagimda hic agri yok seviniyorum ayaga kaktim kalkmamla beraber bos cuval gibi yere serildim habisem ayagimi hic hisstmiyormusum :D abim hemen uyandi normalde sover uyandirilmaya cok mulayimdi ne oldu kardesim dedei ayagim tutumuyor cok susadim dedim hemen su getirdi ne yaptin sen bu ayaga felan dedi bitaz konustuk sonra yatti abim

... DeVami gelecek uzun hikaye mobilim zor yaziliyor

• gamyona çarptım .s
  • ben de hayatımda hiç kaza yapmamış 12 yaşındaki bir çocuk iken babamlarla spor yapmaya gidiyorduk ben de bisikletimi almıştım sonra tam yokuştan aşağı inerken frenlerin tutmadığını farkettim ama çok geçti sonra yokuştan aşağı inerken de direksiyon yalpalanıyordu sonra aani bir müdaheleyle sokağa kırdım ama yere düştüm eğer direksiyonu sokağa doğru kırmasaydım belki de burada yazı yazamıyor olacaktım

bir keresinde 4-5 yaşımdaydım çocuğun biri bisikletle üzerimden geçmişti abim de çocuğu bi güzel dövdü sonra çocuğu hiç bir zaman göremedim
  • Bundan ta jac sene once. Bisikletle ani hareketler felan yapiyorum sonra bir anda denge kaybetmem ve yerdeki tasla kasi yarmam. Ussen vurmadim garip yani yandan gecirdim. Bir de bir saniye gozumu kapamam ve yere yuvarlanmam. Bir de yokus asagi fren patllamisti

MSI B350 Tomahawk | Ryzen 5 1600 @ 3.7Ghz | HyperX Predator 2x8 GB 3200 Mhz
    MSI GTX 1080 Gaming X | WD Blue 7200 RPM 1 TB HDD | Kingston 120GB (550D-450U) SSD
    Zalman LX 600W | Phanteks p400S Tempered Glass Edition | Asus VG248 144Hz 1080P 3D monitor
    Bim Mouse | A101 Klavye | Çay
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

bir solukta inceledim fotoğrafları. ne zamandır bunu yapasım vardı, fotoğraflar inanılmaz gaza getirdi beni. ama o kadar yolu 2-3 günde alacak kondisyonum yok.
    zaten bisiklet o kadar iyi değil, mtb, hani tekerlekler inanılmaz yol tutuyor. arazide de sürerim diye öyle bir saçmalık yaptım. gerçi 1 yazlığına almıştım.
    geçen yaz, şehrin dışında şantiyeye staja gidiyordum. 15 km yol var, bisikletle giderim diye düşünmüştüm. 5-6 kere gittim tabi anca
    yokuş da olduğundan acayip yordu beni
    790 metre rakım var evin orada, yokuşun sonu anca 920 falan oluyordu. ama ölüyor insan ya helal olsun nasıl yaptıysanız

dadads

ulan biz de bu fotoğrafla artistlik yapıyorduk, bmx e binip bakkala giden veletler gibi hissettim

çok güzel oluyor, ama gece konaklamalı falan. birkaç arkadaşa eskişehir'den izmir'e gitmeyi önermiştim, hepsi eridi korkudan gerçi yazın muazzam serin oluyor iç anadolu, kat kat giyiyordum, siz yine önünüzü falan açmışsınız çok garip geldi bana, annem görse canımı alır zaten

bir ara, bu şehirlerarası parkurlar hakkında bilgi alabilirim müsait olursan hocam, bayağı imrendim, tecrübeli birinden bilgi almak gayet yerinde olur.

Aynen bana bir pm.

SAMSUNG&#8482;| Teknisyen

• sahilde bisiklet yolundan giden yayalara carpmamak icin yaptigim hamle sonucu kucuk su kanalina girip dusmeden cikmistim

baska da yok dusmem

dusmem dedikden sonra dusundum de hep boyle seyler desem hemen tersi oluyor

araclar da vurmadi daha anca bi kamyon sıkıstırdı bi, gerisi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 6 Şubat 2012; 13:54:54 >

Orijinalden alıntı: !HayLaz!

quote:

quote:

quote:

dadads

quote:

quote:

Bu yaz yapacaksanız bende aranıza katılmak isterim.

Çok büyük ihtimalle yapacağız. Ama rota belli değil daha. Bakalım, neresi olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.