Şimdi Ara

Dacia Stepway Seyir Halinde Aniden Direksiyon Sertleşmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    2012 model Sandero Stepway 1.5 dCi 90 araç sahibiyim. Yaklaşık 15 gn önce memlekete gidip arabayı evimin açık otoparkına bıraktım. Arabanın servis zamanı geldiğinden (bakım zamanını gösteren kilometre sayacı sıfırlandı ve ben bunun üzerine yaklaşık 100 km daha yol yaptım) arabasız gittim. Bakıma sokmadan daha fazla kullanmayayım ne olur ne olmaz diye memlekete araçsız gittim. Son bakım tarihinden itibaren 10 ay geçti ve ben sürede 10.000 km yol yaptım. Arife günü döndüm ve akü sorunu yaşamasın diye arabayı çalıştırayım dedim biraz. Çalıştırdım ve her şey normaldi. Binanın etrafında bir tur atıp yerini değiştireyim dedim. 5 dk boş çalıştıktan sonra ileri geri yaparak park yerinden sorunsuz çıktım ve vitesi 2 ye taktığım anda bir bip sesi geldi, göstergede ikaz ışığı yandı ve direksiyon taş kesildi.
    Bir süre uğraştım, servisi aradım net bir cevap alamadım. Arefe günü olduğundan açık bir yerde yok. Araç dururken direksiyonun dönmesi için çok büyük güç gerekiyor fakat biraz gaz verdiğimde az da olsa rahatlıyor. Yol yardımı aradım çok büyük rakamlar istedi aracı çekmek için. Ben de direksiyonun seyir halinde iken biraz rahatlamasına güvenerek aracı 10 km ötedeki servise götürmeyi becerebildim. Kapalıydı tabi, pazartesi günü ilgilenecekler. Direksiyon hala taş gibi.

    Daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan yazar arkadaş varsa bilgilerini belki paylaşabilir diye bir sorayım dedim. Yanan kırmızı ikaz ışığı şudur:

    Dacia Stepway Seyir Halinde Aniden Direksiyon Sertleşmesi







  • Merhabalar 2014 logan aracımda şuan aynı sorun var sorunu nasıl çözdünüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.